moas överraskningsfest

Som jag sa, gårkvällen var fantastisk! Som vi tjejer, jag, Linnea, Erica, Lollo och Alex planerat för så länge. Vi har träffats i smyg utan Moa och utan att hon märkt något. Det jobbiga har varit att vi inte fått nämna något. När jag skrivit här i bloggen "Idag har jag pluggat..." Så har jag oftast varit iväg och träffat tjejerna för planering. Vi hade nämligen hyrt lokal, bjudit in gäster, fixat med musik, pengar och allt vad de heter. Så mycket mer jobb än vad man kan tänka sig.

Kvällen började iallafall med middag hos Alex. Moa trodde vi bara skulle ha en liten chill/alkohol kväll med tjejerna och gå ut på lite uppdrag som vi sagt. Men efter maten traskade Cänning, Andreas och Jocke in och redan då blev hon så glad! Sedan var de dags för tårta och sen skulle vi ta med henne på uppdragen. Första och ända uppdraget var att hon skulle beställa korv på skånska och aaaasgarva åt allt han i kassan sa. Jag höll på att kissa på mig! Jag och Linnea var nämligen med in och filmade henne (kanske kommer hit sen).

Sedan sa vi att hon skulle på ännu ett uppdrag och satte ögonbindel på henne och ledde henne mot lokalen utan att hon hade en endaste aning. När vi går in i huset börjar alla sjunga "Ja moa leva, ja moa leva..." Och hon förstår inget. Sedan tar vi av henne ögon bindeln och alla hennes kompisar och alla hon känner (ca 50-60 pers) Står där framför henne. Hon blev såååå glad! Och så chockad att hon började gråta. Hon sa t.om när vi var påväg hem på natten att de kan ha vart den bästa kväll i hennes liv. Alltså var det riktigt lyckad!









Kommer mer bilder sen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

va har du för klänning där? ser snyggish ut!

2008-12-07 @ 23:40:29
Postat av: VictoriaLaii

lyckad kväll !

2008-12-11 @ 17:10:28
URL: http://victorialaii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0