älska livet dag

 
Idag har jag haft en sån här "jag älskar verkligen livet dag". Jag är överlag en väldigt positiv och glad människa, blir väldigt sällan arg eller ledsen men dom senaste dagarna har jag varit lite nere av någon konstig anledning. Lite småsjuk, utebliven träning, halsont, pollenallergi osv men idag kände jag att jag var tillbaka på banan igen!

Jobb, sol på balkongen med de två bästa människorna i mitt liv, Matilda och syster! Finns ingen som har varit så flitig gäst hos oss som Julia sen vi flyttade och jag är så jäkla glad över det. Efter att ha bott ihop i 18 år blir det lite tomt att inte se henne varje dag, så det är ju tur att hon hänger här jämt ändå. Världens bästa!

Efter vi solat på balkongen ett tag tog vi våra marinerade kycklingar och gick vidare till våra andra familjemedlemmar, Matildas bror, Johan och deras kompisar. Satt ute och grillade, åt gott, lyssnade på musik, spelade boll, skrattade, körde frågelek och njöt av livet. Efteråt gick vi och köpte godis och nu har vi tryckt i oss så jävla mycket skit hela dagen att min mage snart spricker. Alltså på riktigt, jag mår SÅ dåligt! Haha! Var länge sen vi käkade godis och idag var vi vrålsugna så vi passade på, och nu ligger vi tättintill varandra i soffan och tittar på en riktigt romantisk film (vi är blödiga som fan idag) och bara mår! Världsbra första maj!


Kommentarer
SYSTER

ful bild på mig, men jag älskar dig för mycket <3

2013-05-01 @ 23:36:03
jenny

Snygging!!!!!!!!!!!!!!

2013-05-15 @ 18:06:10
URL: http://jjennnyys.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

En blogg om träning och hälsa. Recept, inspiration och bilder.

RSS 2.0