standard frulle & soliga mornar

Såhär ser jag ut idag! Jeans från bikbok och top från cubus. Älskar brottarlinne modellerna! Har i både vitt, svart och grått fast från olika märken. Annars så har min morgon bestått av kaffe, gröt och vakna med nrj. Såhär ser min gröt ut varje dag. 1-1,5 dl havregryn, 1/4 banan, 1 skopa proteinpulver, varma hallon som jag gör till sås och så en klick äpplemos. Så gott!! Älskar mina morgonrutiner! Går alltid upp överdrivet tidigt för att kunna slappna av och ta det lugnt innan jobbet. Idag sken solen och jag hann både göra matlådor, måla naglarna, lyssna på svängig country (haha) och planera dagen som är fullspäckad! Jobb-fika-träning-möte-middag hos pappa. Älskar att jag är en morgonmänniska, går aldrig upp efter 9 även fast jag är ledig. Fantastisk start på dagen! Hoppas ni får en fin dag ni med! :)



Kommentarer
julia

jag är också en morgonmänniska. älskar att kliva upp och få saker gjort... längtar till frukosten direkt när jag vaknat :)

Svar: ja, det är ju hur skönt som helst! Så har man hela dagen på sig sen! haha jag är precis likadan, bästa målet på dagen :)
Hanna Westman

2013-04-24 @ 13:26:44
URL: http://juliairene.blogg.se
deniz

snyggis och BRUN!! ha en fin dag gölle.

Svar: tack finis!! solariefusk.. haha :) detsamma!
Hanna Westman

2013-04-24 @ 13:48:17
URL: http://denizbe.blogg.se
Sara

Jag brukar också vakna tidigt, tycker det är så skönt så man hinner med allt under dagen !

Svar: ja visst är det! hur skönt som helst! :)
Hanna Westman

2013-04-24 @ 21:42:59
URL: http://www.sosfitness.myshowroom.se
Frida

Är linnet du har på dig det för 99:- på Cubus? :)

2013-04-26 @ 11:20:24
jenny

Snygging!!

2013-04-29 @ 09:58:31
URL: http://jjennnyys.blogg.se
Emma

Vet du, när du bloggade på Stil så kollade jag nästan aldrig din blogg för jag tyckte bara att du verkade så sur och bitchig. Men så idag kom jag att tänka på din blogg och bestämde mig för att kolla - och blev glatt överraskad. Den här bloggen känns glad och inspirerande, precis en sån blogg som jag skulle fortsätta läsa! Dessutom ser du lyckligare ut nu än på Stil, vilket gör mig glad :)

Hoppas du haft en fin dag!

2013-04-30 @ 18:21:17
URL: http://eemmaberntsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

En blogg om träning och hälsa. Recept, inspiration och bilder.

RSS 2.0