TODAYS

2014-01-31 @ 15:54:00
 
 
 
 
 
 
kjol / hm, singoallatop / lindex, stövlar / novita
 
Hej fina ni! Likt alla andra fredagar är humöret på topp! Jobbar dock hela helgen men fredagskänslan finns ändå där. Slutar kl 8 idag och då ska jag möta upp Natti på stan för en försenad födelsedagsmiddag och lite margaritas! Ska bli så himla mysigt. Så idag blev jag lite fredagsfin med kjol! Är väl inte 100% bekväm i det, så känner jag mig själv rätt hoppar jag i jeansen till slut ändå. Sen är det ju faktiskt dödskallt ute också. Vad gör ni en fredag som denna?

REA FAV

2014-01-30 @ 09:40:00
 
 
 
Gomorgon! Igår sprang jag på stan en stund med Agapi och då hittade jag denna fina kjol inne på gina för 99 kr. Tips! Så snyggt att matcha mönster på mönster också. Blev dock inget köp då jag redan har kavajen som räcker gott och väl. Annars så sitter jag på jobbet och dricker kaffe och äter frukost. Älskar när man har tiden över och kan ladda upp inför dagen. Let's make this day awesome!

MAKEUP

2014-01-29 @ 21:00:00
 
Så mycket som jag gillar rosa (och babyblått) just nu har jag nog aldrig gjort tidigare. Vill pynta hela ansiktet i mjukt rosa, måla naglarna i beige och använda nude färgat läppstift. Kombon beige och rosa är så fint!


HUNKY DORY SS14

2014-01-29 @ 09:52:00
 
 
 
 
 
 

hunky dory ss14
 
Jag älskar den här kollektionen! En av mina absoluta favoriter. Det har blandats så fina olika material, skärningarna i topparna är helt fantastiska, och så gillar jag den rosa mjuka färgen på de helt fantastiska jeansen.
 
Men jag måste ändå säga att det som gör den här kollektionen till det lilla extra är dessa. Om jag hade haft pengar över och inte behövt spara till USA, hade jag slagit till direkt! Utan dessa tycker jag inte att det hade varit riktigt samma sak.

MIN HELG

2014-01-27 @ 16:08:00
 
Efter jobbet i fredags var planen egentligen att åka och handla mat, köpa blommor, storstäda lägenheten, få upp tavlor os.v. Lätt hänt att tråkigare saker hamnar åt sidan. Och så blev det! Tog mig istället in till stan för en tidig AW och lite fredagsvin. Efter ett par timmar gick jag hem till mamma där hon bjöd på hummersoppa, räkor och surdegsbröd. Mums!
 
 
Efter middagen mötte jag upp min fina tjej för ännu ett glas vin! Vi gick till Platå och umgicks lite med Matildas bror som jobbar där. Utöver det tog vi igen missad tid och pratade om allt mellan himmel och jord. Perfekt fredag!
 
 
Så blev det lördagsmorgon! Jag är ledig från jobb varannan helg, så när jag väl har mina jobbfria helger vill jag alltid njuta till fullo. Det gör jag bäst med en bra start på dagen, god frukost! Köper alltid osötat surdegsbröd från ett bageri i närheten. Stans godaste bröd!
 
 
 
 
Vid lunchtid kom mamma över på kaffe och för att hjälpa mig få upp mina tavlor, hatthängare och skoställ. Bara sådär 3 månader efter att jag flyttat in, haha! Allt tar sin tid, men i helgen tyckte jag det var dags då jag skulle ha så många hos mig under lördagskvällen. Lyssnade på hög musik och donade hela eftermiddagen.
 
 
 Tidsoptimist som jag är fick jag ringa hit Agapi och Madde tidigare än sagt då jag inte visste ifall jag skulle hinna klart. Satte dom i arbete (haha schysst tjej) så jag kunde fixa mig klart. Såhär såg jag ut!
 

Bjöd på chips, godis, grönsaker, dipp och bål! Den där bålen var inte att leka med, så god! Sa slurp!
 
 
 
 
 

Sedan var kvällen igång! Droppade in en efter en och som mest blev vi nog 25-30 pers i min lilla 1:a. Haha, ju trängre desto bättre! Avslutade natten dansades ute på krogen.
 
 

 
På söndagen blev jag upphämtad vid kl 11 av mamma och mormor för att åka ut till vårdsnäs för lite brunch och söndagsmys! Fanns allt möjligt att välja på. Varmt, kallt, efterrätter och godsaker. Mums!
 
 
Hotellet vi var på låg precis vid vattnet. Fantastisk mysig utsikt från bordet.
 
 
Efter maten slog vi oss ner vid en brasa inlindande i filtar och drack kaffe samtidigt som dom spelade lite fin livemusik i bakgrunden.
 
 
 När jag kom hem gick jag igenom allt fint jag fick under gårdagen! Den här korgen fick jag av mina tjejer. Innehöll allt jag behöver och vill ha (men aldrig tar tummen ur och köper själv) och lite andra fina grejer. Insåg när jag öppnade den hur väl dom känner mig då dom prickat rätt på precis allt! Världens bästa present!
 
 
 Framåt kvällen mötte jag upp mina älskade kollegor för då var det dags för... Inlines! Haha. Vi vände ungefär lika snabbt som vi kom in, insåg att vi tagit oss vatten över huvudet då ingen av oss knappt stått på ett par inlines tidigare.
 
 
 
Istället tog vi vårt pick och pack och gick ut och åt. Efter ett par timmar slängde jag mig i soffan och skypade med Julia innan jag somnade gott i min nybäddade säng. En helt underbar helg!

SILVER TO GOLD

2014-01-27 @ 12:52:00
 
from ur & penn
 
Jag har bestämt mig för att bli guldtjej! Haha, har alltid burit silver men känner mig redo för något nytt. Jag gillar den varmare tonen och så gör det sig så fint till min nuvarande hårfärg. Så nu har jag köpt nya smycken och så fick jag denna guldiga klocka från mamma i present. Tycker att jag passar väldigt bra i det, känns hemma liksom. Budget och bra! Visst är han fin?

THE BLUE SHIRT

2014-01-26 @ 16:55:00

Ett måste i min garderob den här våren är den perfekta blåa skjortan. Jag har en (i inlägget under) som kommer ifrån Zara och en som kommer ifrån Filippa K. Jag tycker om båda två väldigt mycket, men den ifrån Zara är helt figursydd och den ifrån Filippa K är väldigt oversize i modellen. Så något där emellan vore det ultimata. Har ni några tips?

DID SOMEBODY SAY FRIDAY?

2014-01-24 @ 10:00:00
 
Oh yes, it's friday! Hur gött?! Börjar tidigt för första dagen den här veckan och det känns vill jag lova. Sitter på jobbet och dricker överdrivna mängder kaffe innan öppning. Sedan ska det bara vara att tuta och köra! Grym helg på ingång!
 
Dagens humör: Trött, men väldigt glad!
Dagens planer: Jobb, handla mat och alkohol tills imorgon kväll (ska ha lite party hos mig i min  1:a för ca 20 pers. Haha, ju trängre, desto bättre!) sätta upp tavlor, städa och avsluta med en myskväll.
Dagens klädsel: Acne från top till tå. Är helsvart idag. Försov mig så tog första bästa. Men min rosa kofta på bilden under hängde kvar på jobbet, så lite färg får jag allt! Bilden ovan är från igår.
Dagens bästa: Löning! Do I need to say more? 
Dagens längtan: Tills jag går på helg, 6 timmar kvar! Party, bruncher, träning, fika, inlines med jobbet och middag hos föräldrarna står på helgens fullspäckade, men roliga schema!
Dagens beroende: Hittills är det definitivt kaffe. 
Dagens fundering: Hur jag ska klara av att installera vår nya kortläsare på jobbet. Jag är då inte särskilt teknisk.
Dagens saknad: Går till min Julia! Längtar efter henne varje dag. 3 veckor kvar och sen är jag hos min älskling i lala land!
 

YESTERDAYS OUTFIT

2014-01-20 @ 20:12:00
 
 
 
 // kofta / hm, halsband / bikbok, väska / chanel //
 
Såhär såg jag ut igår! I övrigt har jag haft världens bästa helg! Jag gick och fyllde 22 i lördags (Ja, jag har åldersnojja!!) och firade med mina närmsta. Hade en supermysig morgon innan jag fick skjuss till jobbet där jag möttes av skönsång från personal som jobbar i samma galleria. Fortsatte med en grym säljdag och så kom min kollega och kära vän med rödvin och stora vita fina rosor till mig. Då känner man mig bra! Efter jobbet bjöd jag hem pappa och lillebror på middag och vin. Världens finaste kväll med dom två bästa karlarna i hela världen. Fortsatte sedan ut på krogen med mina fina tjejer där vi dansade tills vi knappt kunde stå. Jag kunde verkligen inte haft en bättre födelsedag! Är så glad över alla fina människor jag har runt mig.

REBECCA MINKOFF

2014-01-20 @ 19:51:31
 
 
 
 
from shopbop.com 
 

Jag har börjat spåna lite på väskor inför USA resan och har många potentiella inköp. Nu är det ju så att dom kostar en slant, så jag får välja med omsorg. Väskor och skor kan jag gärna lägga pengar på men då ska det också vara något jag vet att jag får användning för. Min Chanel är ett utav mina bästa köp någonsin, vilket även några av mina andra väskor är (ni har nog inte sett dem än) så jag vet lite vad jag vill ha i en väska. Förmodligen blir det en Marc Jacobs och sedan är jag lite inne på denna ifrån Rebecca Minkoff. Jag tycker hon gör fantastiska väskor (är dock lite trött på hennes kända MAC) som är klassiska i modellerna och lite "lagom" överlag. Är sugen på en brun/beige och kanske en vit lik denna. Har ni andra väsktips till mig?

TODAYS WANTIES

2014-01-17 @ 17:20:00
 
På senare tid har jag börjat klä mig i ljusare toner. I vanliga fall är det mest svart, grått och vitt som gäller den här tiden på året. Är väldigt entusiastisk till våren och alla dess härliga färger, material, paljetter och mönster och kan knappt vänta tills det är dags! Tills dess börjar jag sakta men säkert klä mig mer i pasteller, paljetter och mycket smycken. Tycker att riktiga statementsmycken gör sig så snyggt till en vardaglig outfit och får mig att känna mig både mer chic och fräsch, vilket jag precis är ute efter.

IDAG

2014-01-12 @ 17:09:00


 
 
Top // Zara, byxor // Hm, väska // Chanel, klocka // Michael Kors
 
Ja outfits var ju inte igår, ska försöka bli bättre på det. Här har ni iallafall dagens! Denna helg är min lediga helg och herrejösses vad skön den har varit. Fick dock hoppa in och jobba 3 timmar igår, men det gjorde absolut ingenting då jag och Cattis fick 3 extra timmar ihop! I fredags hade jag och tjejerna filmkväll hos Emmy och igår hängde jag hos Cattis hela kvällen. Idag har jag pluggat och sprungit lite ärenden och nu ska jag på söndagsmiddag hos pappa. Myshelg deluxe. Precis vad jag behövde!
 
3 bra saker den här veckan:
1. Vi färgade mitt hår igår eftersom jag gått och blivit så himla mörk. Jag trivs bäst i blont, så vi la i blonda lite kallare slingor och nu känner mig typ som en ny människa. Skitfräch.
2.  Idag är det bara 1 månad kvar tills semester! (yaaayhhh!)
3. Fick en Michael Kors klocka av min fina mamma.
 
3 sämre saker den här veckan:
1. Julia lämnade Sverige för USA i måndags. Grät floder och hjärtat bara skrek, men vi har skypat varje dag så det känns bra, och jag är så glad för hennes skull.
2. Det snöar. Jag vill INTE ha snö. Har varken vinterskor eller vinterjacka, haha.
3. Jag är pank nu.
 
 

2014!

2014-01-03 @ 12:14:00








Jag på nyår!

Hej då 2013 och hej 2014! Du är mer än välkommen. 2013 har varit ett väldigt turbulent år för mig på många plan och jag är glad över att kunna lägga det bakom mig. Jag har tidigare år fokuserat på nyårslöften som berört min utsida eller fysik, men aldrig haft ett nyårslöfte som fokuserat på hur jag faktiskt mår på insidan. Därför är det dags nu. I år ska jag må bra!
 
Jag har insett att mitt tänk kring livet ibland varit fel. Jag har varit väldigt bekväm i min situation och förändringar är inget jag tagit vid under året. Jag har fått mycket serverat till mig sedan jag tog studenten för 2,5 år sedan. Hade turen att få världens underbaraste jobb, 2 lägeheter på 1 år och vänner som stannat kvar hemma i Linköping. Aldrig tänkt på framtiden, utan känt att allt jag hela tiden velat ha, har funnits här.
 
Något som har varit en bidragande faktor till att jag varit så pass bekväm är träningen. Under hela våren fokuserade jag på att bli den starkaste och bästa versionen av mig själv utseedenmässigt. All min tid gick åt till att träna och äta rätt. Jag drog mig ifrån saker som kunde betyda alkohol och onyttigheter och gick därför miste om många roliga stunder. En sommarmorgon satt jag och kollade på nyheterna där dom diskuterade ortorexi, vilket jag tidigare inte vetat inebörden av. Helt plötsligt insåg jag att allt dom pratade om stämde in på mig. Började googla och förstod att det där var jag. Jag visste att mitt tänk kring allt som hade med kost och träning att göra gått lite för långt, men att jag kunde sätta en ettiket på det trodde jag inte. Förmodligen var det en ganska så mild version av det, men helt plötsligt förstod jag varför. Under sommaren ställdes jag därför inför ett val. Vad är viktigast? Att ha kul, leva livet, äta gott och umgås med människor som får mig att må bra, eller att träna, isolera mig, äta rätt för att få den kropp jag ville ha? Som ni förstår var det inget svårt beslut att ta.
 
Detta ledde till att jag istället haft en otroligt rolig och balanserad höst. Jag har tränat med måtta, ätit som en normal människa och inte behövt begränsa mig. Jag försöker verkligen leva efter mottot "Lev varje dag som den vore den sista" då jag känt att jag gått miste om det och för att jag faktiskt vill att varje dag ska betyda något. Jag har börjat plugga upp mina betyg, lärt mig vilka människor som ligger närmast mitt hjärta och att man faktiskt behöver rå om varje relation för att den ska vara. Jag har funnit nya vänner, haft dom mest galna utekvällarna någonsin och fokuserat på att bygga upp mig själv. Tänkt på framiden, mina mål och planer och vad jag vill göra med mig själv och mitt liv.
 
Det här året är det altså dags för mig att göra förändringar. Kämpa för vad jag vill ha och så ska jag våga. Mina planer ligger lite längre fram, men tills dess ska jag bara njuta och ta vara på tiden. Är så jävla redo för det. 2014, bring it on!
 

RSS 2.0