TODAYS

2013-07-25 @ 21:00:00
 
Kappa // MITS (Solo), Shorts // Romwe, Jeansskjorta // H&M

Först och främst, jag lovar att bli bättre här! Semestertider ni vet.. Iallafall! Denna helt fantastiska kappa köpte jag idag. Har kikat på den länge men aldrig slagit till. En svart tjockare kappa ska införskaffas närmare hösten, men just nu kände jag att det är för tidigt för en sån och då passar ju denna helt perfekt. Lite för varm en sommardag, men perfekt framåt kvällen och den kommer även funka framåt tidiga hösten. Tycker att beiget och denim är så snyggt tillsammans!
 

 
 
 
 
Sedan har jag faktiskt införskaffat mig ett nytt objektiv! Kan vara det bästa/smartaste köpet på länge. Jag har mitt kit-objektiv och även mitt 85mm objektiv. Men när jag ska fota mig själv (som dessa bilder) inne i vår lägenhet, eller i trånga miljöner så är 85mm HELT hopplös. Mitt huvud kanske kommer med men sedan tar det stop, och kitobjektivet är bara dåligt. SÅ jag köpte mig ett 35mm så jag kan ha med mig kamera överallt, jag kan fota nära, det är ljusstarkt och jag kan ta kort i trånga utrymmen. En helt fantastisk glugg! Så nu kommer ni få se många bilder framöver. Ska fota som en galning, både till vardags och outfits!

ZEBRA

2013-07-25 @ 20:53:56
 
 
 
Shoes // Scorett
 
Fan vad snygga dom här är! Tyvärr har vi dom inte i Linköping, men när vi åker till Stockholm nästa vecka så ska jag köpa med mig dessa hem. Har någon sjuk craving när det kommer till mönster på skor just nu. Zebra mönstret är klart favoriten, men leoparden kommer inte långt efter. Skor, alltså skor.
 

YESTERDAYS

2013-07-17 @ 20:49:00

Såhär såg jag ut igår! Vintage och mockapumps från Scorett, såklart. Tycker att det är väldigt svårt att klä mig när det är så varmt ute, men ibland blir det enklaste möjliga himla snyggt. Ljusa, slitna jeansshorts, en tunn linneskjorta och så ett par klackar till det! Klart!
 

INSPIRATION

2013-07-17 @ 20:37:00
 
 


1. Gillar stylingen grymt mycket i Augustinumret av brittiska Vogue. Mycket v-ringat, halsband, mocka, knähöga stövlar, brodyrer och mönster. 2. Har mitt hår växt ut lite lagom till våren kommer jag vilja locka det som på bilden ovan. 3. Ska införskaffa mig en märkesväska lagom till hösten. Denna från Givenchy är helt underbar. 4. Återigen lite spets, Jimmy Choo leverar som vanligt. Och snart kommer H&M med en budget variant!

MOST WANTED PIECE NOW

2013-07-17 @ 18:50:16

Kan inte sluta tänka på den här spetsbiten ifrån Malene Birger AW 13. Funkar till allt och är bara sådär helt jävla fantastisk. Måste ha!
 

NEEDED

2013-07-17 @ 08:21:55
 
Ett par vita pumps! Någon som vet vart jag kan hitta det? Gärna så lika dessa från Manolo Blahnik som möjligt. Tänk till ett par vita cigarettbyxor nu innan den riktiga hösten säger hej. Åh måste ha!
 

ALL WHITE

2013-07-15 @ 21:17:20
 
 
Helklädd i Zara i lördags! Har fått en dille på att allt gärna ska vara i samma färg. Vitt på vitt, svart på svart, grått på grått, denim på denim os.v. Samma sak gällande kostymer. Man kan skapa mycket snyggt med bara enkla baskläder. Idag gick jag på sista veckan innan semester, på måndag är jag ledig i ytterliggare 2,5 vecka. Mycket jobb sista veckan, men liiiite till och sen ska jag njuta! Wihu!

CASUAL FRIDAY

2013-07-12 @ 18:21:00
Skinnjacka // H&M New icons, T-shirt // COS, jeans // Acne, skor // Vagabond
 
Såhär såg jag ut idag, perfekt för en dag på stan. Slappa jeans, slapp tisha och sköna skor. Var först iväg och käkade frukost med Matilda, sedan gick vi på stan och avslutade dagen ett par timmar senare med en fika. Ni får bilder ifrån dagen i nästa inlägg, en väldigt mysig, ledig fredag iallafall!

 
 
Acne jeansen har redan kommit till en hel del användning. Gillar den avslappnade looken dom har samt den ankelkorta längden på jeansen. Varierar och matchar med både loafers och klackar till, lika snygga oavsett.

IN LOVE

2013-07-10 @ 19:42:54

Något jag absolut inte kan få nog av är just skor. Vinden är överfull av mina skor, så jag har faktiskt lagt ut endel på tradera. Bla. mina JC lita! Inte alls så många som jag borde lagt ut, men jag har så svårt att slita mig ifrån skor. Men nu har jag lovat mig själv att ska några in - ska några ut! Och nu har jag lagt beslag på dessa fina ifrån Zara. Skokärlek vid första ögonkastet!


 
Har länge varit ute efter ett par snörade skor och trots att Zara kanske inte har världens bästa kvalité så kan dom design, utan tvekan. Tycker att många av deras skor är riktigt snygga. För dessa skönheter fick jag ge 695 kr tror jag, inte alls illa för ett par skor!

AND SO I DID

2013-07-09 @ 22:31:00


 
Kanske inte de bästa bilderna, men är ta mig fan riktigt nöjd. Tog kökssaxen sådär impulsivt imorse och klippte av 1-2 decimeter av håret. Såhär kort hår har jag aldrig haft förut. En utav de vanligaste kommentarerna man får i kort hår måste väl ändå vara den att man ser äldre ut, känns som att alla får höra det? Jag tycker det är positivt! Än så länge, haha! Men den absolut vanligaste kommentaren jag får i kort hår är att jag är lik min mamma upp i dagen. En väldigt postiv kommentar, då jag tycker min fina mamma är vackrast på jorden.

HAIRTALK

2013-07-09 @ 11:04:10
 
 
Jag är så trött på mitt hår just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag går i uppsatt varje dag för jag har en sån tråkig längd på håret. Och då passar jag inte ens vidare bra i uppsatt. Antingen ska jag låta håret växa så jag kan få det som på bilderna högst upp eller så ska jag klippa av minst en decimeter så jag får en frippa ala Maximme (som förövrigt är sinnessjukt snygg!!). Det lutar åt kort då jag trivts väldigt bra i det, lättare att fixa och det passar min huvudform. Men långt hår är alltid långt hår. Nackdelen är väl att det där svallet aldrig kommer att komma till mig.
 

ACNE POP

2013-07-08 @ 21:43:23
 

Jeans // Acne (pop)
 
Nu är dom äntligen mina! Bestämde mig för att ta en risk och beställa hem dom, och till min lycka satt dom som en smäck. Från Acnes hemsidan, 1500 kr!
 

IPHONE

2013-07-08 @ 21:28:48
 
1. Såhär såg jag ut imorse när jag traskade till jobbet! I mina fina sandaler ifrån Kreta.
2. Jag älskar blommor. Det gör så mycket för helhetsintrycket i lägenheten. Och så luktar det magiskt.


3. Efter jag slutat jobbet idag så gick jag och Matilda och fikade på stan. Blev en frapino som smakade glass! Vi pratade ikapp och bara myste runt.
4. Min och systers brakfrulle (fika) i lördags, och så lite pannkakor på det. Fantastiskt!
 
 
5. Några mornar sedan. Älskar morgonstunder, frukost på sängen och kaffe i mängder.
6. Bytte om till favvo klackar när jag kom till jobbet idag och traskade sedan runt i dom resten av dagen.


Min fina tjej. Så jävla vacker och bäst.
 

BEST BUY EVER

2013-07-08 @ 08:23:00
 
Skinnjacka // HM New icons

Godmorgon finisar! Flera av er har frågat om min skinnjacka och här är den. H&M, 1600 :- ifrån deras kollektion New Icons. Tror tyvärr den sålde slut direkt, men kika på blocket! Mitt bästa köp någonsin utan tvekan. Jag har den JÄMT och nu har skinnet slitit sig sådär perfekt, jag verkligen tokälskar den. Annars då! Hoppas att ni har haft en bra helg. Själv var jag på 30 års fest i fredags, var ledig i lördags och hade frukostdejt med syster vilket resulterade i ett ätande i 3 timmar haha! Hade så mycket gott och sedan var vi så trötta att vi bara låg inne och myste, kollade filmer och pratade hela dagen. Igår jobbade jag och på kvällen kom min älskade bästaste vän hem igen. Matilda och jag har varit utan varandra i 2 veckor nu och det har aldrig hänt sedan vi lärde känna varandra. Har varit så tomt utan henne så när hon kom hem igårnatt satt vi på balkogen och drack te och pratade igen allt vi missat. Så skönt att ha henne hemma igen, känner mig så hel då.

WISH LOOK

2013-07-07 @ 23:13:40
 Bag // Acne, skirt // Zara, shoes // Zara, shirt // Acne
 
Såhär skulle jag vilja se ut imorgon bitti. Mums!

THAT SKIRT

2013-07-07 @ 22:27:39


 
 
Något som man verkligen bör införskaffa sig är en vippig liten kjol, i alla möjliga färger. Céline visar i sin höstkollektion en hel del sådana och många vår 14 kollektioner har även visat upp ett flertal liknande modeller. Så, en kjol som denna från Zara kan man ha användning för i sommar, i höst och till nästa sommar. Helt klart ett värt köp! 399 :- kostar denna ifrån Zara.

O.P.I

2013-07-05 @ 17:54:20
Nailpolish // O.P.I
 
På det senaste har jag testat på lite dyrare nagellack. Har tidigare bara kört på budget varianterna och tyckt dom funkat bra. Nu däremot kommer jag nog inte köpa ett nagellack från te.x. depend igen. Har testat på OPI, Essie och Chanel och bland dessa är nog OPI min favorit. Skillnaden mellan budgetlacken och de lite dyrare är väldigt stor tycker jag. Bättre pigment, färgen sitter längre, penseln är större och det enklare att applicera. Klart värt att lägga en liten extra slant på ett bra nagellack. Vad tycker ni? Håller ni med mig?
 

HAVE 2 HAVE

2013-07-05 @ 12:59:58
 
 
pic 1: COS, pic 2: Gucci
 
2 måsten! Ett par riktiga skinnyxor och en skjorta i siden. Skinnbyxorna är just nu på rea, så passa på! Tror dock det bara är stora storlekar kvar. Om inte skjortan kostat en förmögenhet hade jag slagit till. Får leta efter ett lite vänligare pris för plånboken.

TODAYS

2013-07-04 @ 21:27:00
 
 
Skjorta // Crocker, skinnbyxor // H&M, väska // Åhlens, skor // Scorett
 
Man kan aldrig få för mycket av skor! Dessa köpte jag häromdagen på vår rea, finns några par kvar om ni är sugna. Jag tycker verkligen att skor gör en hel outfit och lägger gärna ner pengar på det.
 
 

Såhär har jag sett ut idag! Älskar mina skor. Tog några snabba mobilbilder när jag och Julia var påväg hem från mataffären. Hur går det förresten för er och träningen under sommaren? För mig går det skitdåligt, haha! Äter som jag vill och har inte tränat sedan 3 veckor tillbaka. Hann inte veckan innan Kreta, sedan var jag där och nu är jag genomförkyld. Jaja, tiden för träning kommer väl tillbaka den med. Jag dör inte för det, får bara lite mer fläsk på kaggen, haha. Nu ligger iallafall jag och syster utslagna i soffan och ska snart kika en film. Köpte lite blonmor påvägen hem från stan förut, så nu doftar hela lägenheten underbart. Köpte även med lite gottis till torsdagsfilmen som vi ska smaska i oss nu. Blir en väldigt mysig torsdag. Älskar att ha henne här!

FOUND IT

2013-07-04 @ 21:07:00

 
En liten sneak på vad jag bar idag. Ni får hela outfiten sen! Ser ni vad jag hittat?! Den perfekta vita skjortan! Signerad Crocker. Har sprungit runt överallt verkligen, Filippa K var närmast den perfekta men tyckte den var lite för figursydd och så sprang jag på den här under lunchen. Ville att den skulle vara i ett visst material, en ficka, lite oversize, vita knappar, helvit vid kragen och ärmarna och inte det minsta genomskinlig. Många krav, men det gäller att ha lite is i magen, för nu är den min!

FALL 13

2013-07-04 @ 20:53:46
 

last pic: emsedge.elle.se
 
Jag är som sagt sinnessjukt taggad på höst (bör nämnas att det enbart är i klädväg, haha) och ser fram emot en ganska så rolig en! Balmain visar ovan sin kollektion som över lag består av skinn, guld, silver, markerade axlar och midja, angora material och stora byxor. Tycker alltid kollektionerna är fantastiska och jag själv kommer köra på just mycket skinn, guld, angora och markerade axlar. Andra trender jag kommer ta efter är rosa, beige, vippiga kjolar, stora kappor, pälsar och denim som alltid följer med mig. På tassarna i höst syns mycket guld, riktigt fräckt tycker jag. Andra bilden är mina guldiga sandaler jag köpte på Kreta, kommer använda dom hela sommaren och så lång tid det går. Men när höstskorna börja trilla in kommer jag nog hålla mig till de klassiska svarta!

A GOOD START

2013-07-03 @ 22:32:33
 
Och hur mysig morgon hade inte jag imorse då? Drack kaffe i sängen och lät morgonsolen smyga in genom fönstret. Jag vaknar alltid väldigt tidigt av mig själv, runt 7-8 så de dagar jag börjar jobba kl 2 har jag hela förmiddagen på mig att mysa runt. Läste ikapp lite bloggar jag missat under tiden jag var på Kreta och så spenderade jag någon timme av att läsa tredje boken av Grey trilogin och åt en stor mumsig frukost. Så mysigt!

 
 Fyndade även detta fina kaffe-set igår för en 20-lapp, som hittat! Himla fint tycker jag.

WERA STOCKHOLM

2013-07-03 @ 09:54:00


 
//Sweater, WERA Stockholm//

Jag har börjat tröttna rejält på alla mönstrade, färgglada sommarkläder och är istället väldigt förväntansfull när det kommer till höstens kollektioner. Men en vit blus/skjorta/tröja är något jag letat länge efter eftersom att det funkar under alla säsonger. Nu kan jag ha hittat en tröja i både ett bra material och en snygg model. En vit skjorta är fortfarande ett måste och något jag inte kan släppa. Har varit överallt, men är så jäkla kräsen. Vill ha den perfekta! Dyr eller billig, spelar ingen roll. Har ni några tips? Uppskattas sååå!

ZARA SHOES

2013-07-03 @ 09:36:00
//Shoes, Zara//
 
Oh yes! Dessa skönheter står snart hemma hos mig! Dom kom in på hemsidan igår och jag var inte sen med att klicka hem dom. Enligt mig de perfekta klackarna! Har svårt för Zaras kvalité över lag, men hur skulle man någonsin kunna säga nej till dessa?!

MUST HAVE

2013-07-01 @ 23:00:00
 
pic:caroline.metromode.se
 
Jag har ett bra tag varit sugen på ett par Acne pop byxor, men nackdelen är att jag inte gillar att beställa jeans från nätet. Tycker dock dom är SÅ sjukt snygga och Caroline klär upp dom så snyggt tillsammans med en slapp tisha att jag verkligen har ett MÅSTE begär nu. Det blir nog ett hemklick i veckan ändå!

RSS 2.0