balmain inspired

2012-09-30 @ 22:51:00
 
Dessa snyggingar till brallor kommer/har kommit (?) in på Cubus. Vill så gärna ha dom! Vi har två Cubus butiker i Linköping men har inte sett till dom i någon av butikerna.. Är det nån som vet om dom finns i butik än?

outfit of today

2012-09-30 @ 18:20:00
Lite bättre bilder på vad jag hade på mig igår. Hatar det här vädret, går ju inte att fota vettiga bilder haha. Nu kom mina syskon precis hit så nu ska jag mysa sönder med dom små liven, sedan är det x-factor som gäller (så jävla bra) och äta god söndagsmiddag. Min första lediga söndag på över ett halvår och jag njuter fuuuuullt ut!

little black things

2012-09-29 @ 19:59:00
 
/ JACKET SECOND HAND / TSHIRT GINA TRICOT /
/ BELT GINA TRICOT / / BAG ÅHLENS / EARRINGS HM /
Som sagt, det spöregnade ute när jag tog dessa bilder så dom blev lite halvkassa idag. Annars så hade vi världens myskväll igår hemma hos Fia som precis kommit hem ifrån Gotland och idag är det myskväll hemma med pappi istället. Slapp och skön helg, men det behövs ibland. Är ledig imorgon, första gången jag är ledig en söndag på kanske ett halvår? Så sjukt skönt! Ligger och kollar på freaky friday som går på tv, haha nostagli! Pillar mig i naveln och käkar popcorn. Myskvällar är underskattade alltså!

-

2012-09-29 @ 18:48:49
 

pics: alexander wang ss13, via columbine.freshnet.se
Perfekt sminkningen hos Alexander Wang. För att inte tala om ögonbrynen! Någon som passar så sjukt bra i liknande sminkning/bryn är Sarah, inte alla som kan bära upp det så fint.

-

2012-09-29 @ 11:56:00

EARRINGS / HM 59 :-

Dessa fina köpte jag häromdagen och jag älskar dom! Jag är som sagt en sucker för blått, så dessa kommer få pryda mina öron en hel del framöver. Så fina! Annars har jag faktiskt trotsat vädret (regnar som fan här i linkan) och fotat outfit till er. Så kika in lite senare! Nu måste jag stressa till jobbet, puss!

-

2012-09-27 @ 12:15:00

 
/ DRESS MODEKUNGEN (here) / JACKET LONDON / EARRINGS HM /

Såhär ser jag ut idag! Måste rusa till jobbet, men visst är klänningen fin? Jag älskar att den går till knänen. Igår köpte jag förövrigt en present till mig själv, tänkte unna mig lite lyx. Ni ska få se vad det är senare! Åh, lycka lycka lycka för materiella saker säger jag bara. Haha, ha en fin dag babes!

-

2012-09-26 @ 16:33:00
pics. COS
Som ni kanske vet så öppnar COS i Göteborg väldigt snart och jag och mina tjejer ska till Götelaborg om ca 2 veckor och då blir det ett stopp där! Har inget plagg därifrån än, men förhoppningsvis lär det inhandlas då. Har kikat på lite kappor på sistonde och dom har en hel del bra att erbjuda, till rimliga priser! Jag gillar trenden med omarkerade axlar så ska försöka hitta något sånt, en bra kandidat är den längst ner till vänster!

-

2012-09-26 @ 10:13:00
SHOES / SCORETT 599 :-

Inte nog med att jag har världens roligaste jobb och underbara kollegor, så jobbar jag i Sveriges bästa skobutik! Vi har så mycket fina skor nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tycker verkligen ni borde komma in och kika. Här är ett par jag skulle vilja dö lite för, visst är dom snygga? Perfekta vardagsdojjor!

-

2012-09-25 @ 13:57:12

/ MOCKAJACKA CARLINGS / ÖRHÄNGEN HM /

Såhär ser jag ut idag! Hade planerat att få massa gjort nu på förmiddagen innan jag började jobba kl 2, men det sket sig. Regnar och blåser som tusan, usch för höst. Låg i sängen och slöa tills 12 istället, haha. Nu blir det jobb! Hörs sen!

-

2012-09-24 @ 19:22:00
SKINNJACKA / ZARA (pic. tradera)
Åh, satt och budade på denna häromdagen men det blev till slut någon annan som fick den. Fan! Hade kunnat lägga en bra peng på denna alltså. Inte någon av er som har den och vill sälja till mig? Hehe, så fin ju!

-

2012-09-23 @ 12:03:00


Godmorgon! Startar dagen med ett litet sångklipp. Var så länge sedan sist så jag tänkte att det kunde vara lite roligt! Igår efter jobbet satt jag och lillebror och sjöng och spelade en massa, så passade på att spela in en liten filmsnutt. Tobbe har blivit så jävla grym på instrument, älskar vår lilla musikfamilj! Haha, puss på er så hörs vi efter jobbet!

-

2012-09-22 @ 09:31:00


/ JACKET ZARA / TSHIRT MONKI / BAG ACCENT (JULLES) /
/ PANTS ZARA / SHOES CONVERSE /

Älskade lördag! Lördag och helg innebär jobb för min del så vila har vi inte tid med, men ni får gärna komma in till butiken i stan idag och prata med mig och köpa snygga höstpjucks! Vi har så grymma skor nu! Nu sitter jag och käkar frulle, dricker kaffe och slösurfar lite. Har lagt upp lite på tradera som jag inte sålt än, smidigare att ha allt där. HÄR hittar ni mina auktioner. Mer kommer! Och ikväll blir det middag och mys med Emmy och Lisa, perfekt lördag!

-

2012-09-22 @ 09:20:00
pic. vanillascented.freshnet.se / bag alexander wang
Okej, skulle nästan kunna döda för denna. Helt sinnessjukt snygg! Någon gång ska jag lägga pengar på en riktig väska, sådär dyr, fin och härlig. Någon gång. Om ni inte läser Marias blogg måste ni göra det, en utav mina absoluta favoritbloggar som jag läst sen hela blogghysterin började. Hon är grym!

-

2012-09-21 @ 14:03:00

pic 1. from monki / pic 2. from weekday

Om ni är som jag och hatar vanliga bh:ar så är ju dessa helt fantastiska. Monki har många fina alternativ just nu. Inte nog med att dom är sköna, dom är riktigt snygga att ha under mer transparenta eller stora plagg. Tips!

-

2012-09-20 @ 12:13:00
 

BOOTS / JEFFREY CAMPBELL
 Okej, måste kippa lite efter andan. Så jävla snygga! Är ute efter ett par vardagsskor och har varit det ett tag, men det slutar alltid med att jag köper ett par skor jag använder några fåtal gånger. Ska försöka hitta några snygga på jobbet idag, som sticker ut sådär lagom mycket och som framförallt är sköna att gå i.

-

2012-09-19 @ 21:11:00

/ TSHIRT SECOND HAND / KAVAJ ZARA / BYXOR ZARA / SKOR SCORETT /
/ VÄSKA JULLANS / ÖRHÄNGEN HM /
 
Jag älskar dessa byxor! Så himla sköna och fina. Men dom har töjt sig så sjuuukt mycket, någon som har varit med om samma? Kan knappt ha dom längre. Så tråkigt.. Kan kanske tvätta dom mindre? På tal om något annat så vill jag hälsa fina Alexandra välkommen hit till vårat as-goa Stil gäng!

-

2012-09-19 @ 17:58:00

/ DAGENS DETALJER /

Eller dagens och dagens, såhär har jag inte alls sett ut idag men ändå! Haha. Ni får hela outfiten senare. Började dagen med att gå till jobbet. Såg att solen sken och jag hade lite tid över på morgonen så började traska. Väldigt skönt att starta dagen så! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan väntar en riktig myskväll, ska ladda hem lite filmer, dricka te och bara mysa. Och imorgon är det sovmorgon, woho!

-

2012-09-18 @ 20:21:58

/ BOMBERJACKA MONKI / BYXOR CARLINGS / ÖRHÄNGEN HM / TSHIRT MONKI /

Rotade fram den här jackan tidigare idag! Hade glömt bort att jag hade den. Perfekt färg och sådär slapp, stor och mysig som jag gillar det. Alltså.. jag kan omöjligt vara naturlig på bilder jag tar på mig själv, ser så jävla stel och påklistrad ut haha! Men strunt samma! Nu ska jag laga en gottig middag och sedan blir det tv mys framför x factor!

-

2012-09-18 @ 17:10:16

/ foundation estè lauder / solpuder mist stockholm / rouge makeupstore /
/ ögonskuggor smashbox, mist, sensai /


Kanske inte den mest smickrande bilden på mina ögon, men det var sjukt svårt att fota så att ljuset hamnade rätt. Gjorde iallafall ett försök. Får ofta frågor om mitt smink så tänkte visa lite vad jag använder mig utav. Jag älskar bruna sotningar av alla olika slag, så på bilden har jag tagit med mina favoriter när det kommer till bruna skuggor. Mist har jätte fina matta skuggor som har bra pigment och passar perfekt till vardags, men det jag använder mig mest av är paletten från Sensai och ögonskuggan från smashbox. Pigmenten är hur grymma som helst! Smashbox kommer jag definitivt att köpa mer utav, har några av deras borstar också och dom är med grymma. Tips tips!

-

2012-09-17 @ 21:22:25

/ KLÄNNING FIAS (gammal från vila) / SKÄRP GINA TRICOT /
/ VÄSKA HM / SKOR JEFFREY CAMPBELL /

Bjussar på en outfit från en fredagskväll för några veckor sedan. Tänk att det blir kallt så fort, usch! Som sagt, jag har en hel del att stå i just nu. Vill försöka blogga bra så ska verkligen försöka ta tag i det, men det är lite mycket nu. Imorgon lovar jag bra bloggning, nu däremot står ensam mamma söker på schemat. Så bra!!


bloppis

2012-09-16 @ 20:59:24


Nu har jag lagt upp massa nya saker att sälja! Besök min bloppis HÄR!
http://www.westmanshanna.blogg.se/bloppis/

-

2012-09-16 @ 16:39:00





/ JEANSJACKA SECOND HAND / TRÖJA GAMMAL / BYXOR GINA TRICOT /
/ TSHIRT ZARA / SKOR FOREVER 21 /

Såhär ser jag ut idag! Har haft full rulle på jobbet och nu är jag påväg till gymmet för att möta upp Lisa och köra RPM. Sedan blir det söndagsmys!

-

2012-09-16 @ 11:50:55

/ TODAYS SHOES /

Hela outfiten får ni snart! Effektiv söndag it is. Vaknade tidigt, var ute och fotade, planerade nästa vecka, städat och nu lagat en dunderfrukost! Älskar helgfrukostar! Snart bär det av mot jobb och sedan blir det spinnging med Lisa efter jobbet. Full rulle!


-

2012-09-14 @ 20:57:00

SKOR / SCORETT 599 :-


Tycker dessa är så fräna! Vet dock inte om jag ska behålla dom än, då jag inte vet när jag kommer att använda dom. Får suga på den karamellen! Annars ber jag om ursäkt för tråkig uppis denna vecka, ska bättra mig men ibland har man helt enkelt inte all tid i världen. Jobbar 13 dagar i sträck, så det kan bli lite svårt ibland. Nu blir det fredagsmys med pappis, ha en mysig fredag ni med!

-

2012-09-13 @ 21:27:00

Nu ni! Nu har jag kommit igång med min lilla träningsblogg! HÄR kan ni läsa den. Det är alltså en underblogg så http://westmanshanna.blogg.se/workout/ är det som gäller. Jag kommer att uppdatera om allt möjligt och så får ni skriva i den bloggen vad ni vill se mer av och fråga massor m.m. Ska försöka vara riktigt uppdaterad, både för min och er skull! Så in och kika!

-

2012-09-13 @ 12:13:00

/ LACKVÄST GINA TRICOT / ARMBAND PANDURO /
/ BYXOR GINA TRICOT / TOP HM /

Såhär ser jag ut idag! Ska rusa till jobbet nu och efter jobbet ska jag träffa Matilda och sedan träna. Vi hörs helt enkelt senare idag och ikväll tänkte jag även kicka igång träningsbloggen. Ha en fin dag!

-

2012-09-12 @ 19:11:10

VÄSKA / SCORETT 249 :-

Denna puderosa lilla dröm kan jag ha visat er förut, om inte så har ni sett den med en outfit. Jag tycker den är så himla söt! Använder den faktiskt just nu som sminkväska, fungerar utmärkt. Ska få i mig något i maggen och sedan ska ni få en outfit!

-

2012-09-11 @ 21:10:00

/ JACKA ÄRVD / JEANS GINA TRICOT / TOP ZARA / SKOR SCORETT / VÄSKA MAMMAS /

Det har regnat hela dagen så har inte kunnat ta några outfit bilder, bjuder på dessa jag glömt publicera istället. Såg ut såhär i fredags! Gillar denna matchning till toppen bättre än den med kjol. Annars så ligger jag i soffan, dricker te och kikar på Svenska hollywoodfruar. Perfekt tisdagsmys! Ska börja fixa med träningsbloggen nu med tänkte jag. I let you know när det är klart!

-

2012-09-11 @ 16:33:00



Jag har fällt ett par tårar efter att ha tappat bort dessa solisar. Jag älskade dom och har letat som en galning efter några liknande men utan vidare resultat. Så, nu tänkte jag fråga er om ni vet vart man kan hitta liknande? Please?!

-

2012-09-11 @ 10:22:08


Godmorgon finisar! Precis lagat världens brakfrukost. Finns inget godare mål än just frukost, skulle kunna äta mackor alla mål om dagen, haha. Ska försöka mig på något kalorisnålt bröd idag tänkte jag, får se om jag lyckas! Såg att ni var flera som var pepp på en "träningsblogg" så jag ska fixa det idag. Grymt kul! Igår hade jag fullt upp, därav uppdateringen, men idag är jag ledig så har hela dagen på mig. Ska snart möta upp Lisa för ett pass på gymmet och sedan blir det lite kaffe på stan. Bra tisdag!

-

2012-09-09 @ 20:57:00

/ JACKA ÄRVD / KJOL HM / TOP ZARA / VÄSKA MAMMAS /

Godkväll finisar! Var ute imorse innan jobbet för att hinna fota lite till er, gick sådär och jag hade så bråttom så dessa får duga för idag. Ligger just nu utslagen i sängen efter dagens kanske mest effektiva söndag på så länge jag kan minnas!? Har jobbat, hunnit fota, lagat mat (så jag har lite matlådor i veckan) planerat hela veckan, svarat på min överfulla mail och så tränat. Spinningpasset var nästan jobbigare än väntat, nu VET jag att jag inte kommer kunna gå imorgon! Haha, men så skönt att vara igång med de hårda passen igen, dom är roligast! Jag funderar stark på att skaffa en underblogg om träning, har massa roliga mattips/recept (gjorde världens godaste sallad idag bl.a) och skriva om min träning, lägga in inspirationsbilder och allt möjligt. Är det något intressant? Gör ju det bara om ni är intresserade såklart!

-

2012-09-09 @ 12:59:26
 


TOP / ZARA 499 :-


Min absoluta favorit i garderoben just nu! Tycker den är så himla snygg! Skinn, svart, mönster och form. Annars så är jag pigg och utvilad idag! Hoppade utgång igår eftersom att jag kör vit månad och istället var jag ute och åt med cattis och anna (mina kollegor) och hade sedan filmkväll! Så mysigt! Nu sitter jag på bussen till jobbet, ska köra ett par timmar och sedan blir det ett spinningpass på gymmet med Lisa. Har aldrig testat på spinning förut (bara kört själv) så det ska bli riktigt kul! Har dock hört att man är död efter ett 60min pass, så det återstår väl att se om jag kan gå imorgon. Men vi hörs helt enkelt senare ikväll och så får ni ha en mysig söndag!

-

2012-09-08 @ 12:34:00

SKOR / SCORETT 1999 :-
 Jag är KÄR i mina nya pjucks! Så himla snygga! Har alltid varit "klacktjejen" men på senare tid väljer jag nästan boots för heels. Dels för att det är skönare och sen gillar jag den lite tuffare känslan man får av bootsen. Annars så sitter jag, lillebror och pappa hemma och lyssnar på hög musik och trallar runt. Älskar att vi alla är så intresserade av musik. Vi har alltid massa diskussioner och lillebrors rum ser ungefär ut som ett musikrum just nu. Måste ta tag i gitarr och pianospelandet igen, det är ju så grymt kul! Men det krävs en del tid och energi för att lära sig och bli riktigt bra. Sångklipp kanske, är det något intressant? Aja, nu ska jag iallafall till jobbet! Världens bästa jobb!

-

2012-09-07 @ 17:54:00

ÖRHÄNGEN / HM 69 :-

Som ni minns köpte jag dessa för ett litet tag sen. Så här ser dom ut på. Jag älskar dom! Lite dålig uppis nu, men så fort helgen närmar sig är det så mycket som händer. Har däremot hunnit fota lite så imorgon har jag en del på g! Jag är nästan alltid ledig fredagar så tar tag i allt jag inte hunnit tidigare i veckan, så skönt då man kan pusta ut resten av helgen! Började denna soliga fredag med en lång runda i skogen och sedan åt jag god gröt och mös framför tv:n med syster. Sen var jag på stan och åt Lunch med Marcus och efter det var jag på möte! Full rulle! Ikväll ska jag bara andas ut och samla ihop nya krafter för en jobbhelg, woho!

-

2012-09-06 @ 11:28:00


JACKA / ZARA


Här är en lite bättre kik på jackan (och ett par överdrivna pose-bilder på mig, haha). Kommer matcha den med vitt, grått och svart. Gärna lite mönster också, skulle nog bli snyggt! Annars så sitter jag och äter världens frukost, har fixat till med smoothie, ägg, goda mackor, kaffe och gröt! Börjar ju jobba vid 1 och har ingen lunch så passar på att äta en brunch. Ska träffa upp Emmy efter jobbet men ska se om jag kan förinställa något inlägg!
 

-

2012-09-05 @ 20:59:26

JACKA / ZARA 399 :-

Denna fining hittade jag på rean inne på Zara när vi var i Stockholm förra veckan. Kunde inte låta bli för 399! Tycker den är svingrym. Lite svårmatchad kanske, men till ett par snygga baskläder kan den nog bli riktigt fin. Annars så kom jag precis hem från en mysig dag på jobbet och nu tänkte laga lite käk och kika tv. Maggen kurrar!

-

2012-09-05 @ 18:15:43

PLÅNBOK / MULBERRY

Den här plånboken har jag ärvt ifrån mammis. Tycker den är jätte fin och det är på tiden att jag skaffar något att ha mitt bankkort/busskort/gymkort i än att bara gå runt med det i fickan, haha. Den är lite sliten, men den funkar!

-

2012-09-04 @ 17:47:04


/ TRÖJA HM TREND / BYXOR ZARA / VÄSKA MARKNAD /
/ SKOR SCORETT / HALSBAND CUBUS /
Såhär ser jag ut idag! Är ledig idag så varit på stan och fikat med Lisa. Älskar när ens vänner tajmar in samma lediga dag! Trots att det har regnat har vi suttit ute och druckit kaffe och pratat skit. Perfekt tisdag! Och snart ska vi iväg och köra ett pass på gymmet. Det spritter i min kropp av att inte få träna. Jag är inte frisk än, men jag tänker köra ändå. Är så sinnessjukt trött på promenader, vill springa och bli så svettig att man kan krama ur mig. Haha, men jag får väl vänta en vecka till innan jag kör gärnet. Blir lite lätt träning istället, vi ska även testa på yoga! Vi får se hur jag mår i kroppen efter det, är verkligen stel som en pinne. Har precis smällt i mig pannkakor på bara 200 kcal, så jävla värt! Älskar när man kan göra nyttiga versioner av något annars ganska så onyttigt!

-

2012-09-03 @ 20:18:00
/ KJOL MODEKUNGEN (här) / TRÖJA GINA TRICOT / VÄSKA ACCENT / LACKVÄST GINA TRICOT /
/ SKOR SCORETT / KLOCKA UR & PENN  /

Såhär har jag nästan sett ut idag! Haha, kjolen hämtade jag ut efter jobbet på posten så drog på mig den istället. Älskar den! Lite roligare än ett par brallor. Det är ett jävla bestyr att ta bilder på sig själv när man har ett objektiv som man måste gå 103549876 meter ifrån för att få med hela sig själv, men tyckte jag klarade det ganska bra idag! Lika pinsamt varje gång det kommer en människa, dör direkt och tar svansen mellan benen. Förresten, ser ni att jag flashat till mig och kört på sidbena? Det var flera år sen jag hade sidbena och då såg jag ut såhär. Haha, något mer extremt och något mer platina blond! (fan vad fult) Men lite diskret som här diggar jag!

-

2012-09-03 @ 17:13:21

SKOR / FOREVER 21 (systers)
 
Ingen är nog lyckligare än jag nu när hösten kommer och kornblått är aktuellt! Jag fulltkomligt ÄLSKAR färgen! Om det är något jag ska klä mig i för att känna mig snygg, ja då är det just kornblått. Det kommer nog bli en hel del blåa fina plagg. Annars så kom jag precis hem ifrån jobbet, har en del att stå i, men syster lovade att knäppa lite bilder på vad jag har på mig sen, så en outfit kommer lite senare!

-

2012-09-02 @ 19:00:00


/ tröja hm trend / väska marknad /
/ skor scorett / byxor zara /

Hej finisar! Konserten igår var grym! Vi hade en så mysig kväll med grill, vin och lasse låtar innan vi stack iväg till konserten och hade världens bästa kväll. Stupade sen i säng hyffsat tidigt och idag har jag jobbat hela dagen! Nu ligger jag död i sängen och kikar film. Älskar söndagskvällar!

RSS 2.0