fancy for my ears

2012-10-31 @ 18:02:00
EARRINGS / UR&PENN 25 :-
Nog för att jag är pank nu när jag ska flytta (vill inte ens veta hur mycket pengar vi gjort av med och vi är far far away från klara) så kunde jag iallafall unna mig ett par örhängen för 25 kr. En kaffe typ. Tyvärr är mina shoppingfingrar svåra att hålla i styr så jag har sprungit ifrån 25 kr för lääänge sen. Haha, iallafall, tycker dom är grymt snygga! Idag var vi i lägenheten och kikade över allt, snart får vi börja flytta in våra grejer. Och sen sa vi hejdå till grek som ska lämna oss i över ett halvår. Blandade känslor idag! Hörs imorgonbitti!

lace underwear and the first sip of morningcoffee

2012-10-25 @ 14:06:00



Vaknade upp imorse och var så grymt sugen på att fota. Så letade upp lite bra ljus och satte igång, fy som jag saknat att fota. På riktigt liksom, inte på materiella saker enbart för bloggen. Jag ska ta med Matilda och Julia till farfars hus någon dag som vi håller på att rensa. Perfekt fotoställe och så ska jag fotografera dom. Mina favoriter är inte bara världens bästa vänner i hela världen, utan dom råkar också vara världens vackraste/snyggaste/finaste/sexigaste os.v os.v människorna jag känner. Faktiskt. Ska dokumentera allt som händer i och med vår flytt med, kommer vara så roligt att ha framöver! Hoppas ni mår bra finisar!

rising sun touch

2012-10-22 @ 20:28:19
Vaknade upp till det här underbara ljuset. Helt plötsligt blev det inte alls svårt att hoppa ur sängen. Hur mysigt? Hur mår ni annars finisar? Med mig är det iallafall toppen! Som jag skrivit så lär uppdateringen bli lite knakig tills vi flyttat och kommit på plats, men jag ska göra mitt absolut bästa. Vi har skjutit upp flytten för att hinna allt, så nu flyttar vi närmare mitten av november, så om ungefär 3-4 veckor. Jobbar för fullt, tränar, packar, köper saker, träffar vänner och hinner andas lite däremellan! Livet är fint nu alltså, vill bara flytta nu nu nu nu!

greyscale

2012-10-17 @ 20:27:00
clothes: jeans from zara, shoes from scorett, bag from åhlens, jacket from hm
Såhär såg jag ut en dag i sthlm med tjejerna. Jisses vad dessa jeans har töjt sig! Måste ha dom som "baggyjeans" för att de ska sitta nogorlunda fint. Annars så rullar mina dagar på med stress. Flytt om 2-3 veckor och jag ska hinna packa ner hela mitt liv?! Ni förstår ju att uppdateringen blir lite knakig, haha. Men så får det vara! Däremot har jag börjat fota mycket mer igen, så ni lär få se en hel del bilder framöver. Tycker ju det är så himla kul och när jag tittade tillbaka i arkivet insåg jag att det är guld värt att ha bilder framöver. Fina bilder.

det är allas tur någon gång, nu är det våran.

2012-10-16 @ 13:52:00

Alltså livet. Livet just nu. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag älskar livet så mycket att jag snart tappar bort mig själv någonstans i alla känslor. Alla som känner mig vet att jag blir riktigt höstdeppig. Jag gör bara vad jag måste (om ens det) och sen ligger jag i sängen mestadels av tiden. Jag vet inte vad det är med mig och hösten, men alla jobbiga minnen jag bär med mig är ifrån hästen/vintern och dom kommer på något lustigt vis och spökar samma tid varje år. Det är på riktigt en riktig livsglädjedödare. Men vet ni vad? I år har jag inte känt så en ända gång. För mig är det stort. Sinnessjukt stort. Jag har nog aldrig någonsin mått såhär bra en höst. Kan inget annat än att sitta och le just nu. Ett stort fåntigt, lyckligt leende. Är ledig, äter en sen frukost, känner doften av nybryggt kaffe i hela köket, lyssnar på Anna Teinheim och ser solen skina och lövens färger skifta utanför fönstret. Jag mår så jävla bra. Det gör jag. Jag skrev i början av det här året att det var min/vår tur att få vara lyckliga nu. Förra året var det värsta året i mitt liv, och här sitter jag nu och inser att jag faktiskt fick som jag ville. Jag fick ett nytt jobb som jag fullständigt älskar. Med världens finaste kollegor. Mitt hjärta bestämde sig för att det var dags att läka och min sommar var oslagbar på alla möjliga sett. Vi drack för mycket alkohol, rökte alldeles för många cigaretter och var uppe tills morgonen ville knacka på och säga hej. Åt nybakta frallor till frukost varje morgon och levde kollektivt med fina vänner. Och nu har hösten smygit sig på och jag mår precis lika bra, om inte bättre. Jag och min bästa vän, min soulmate, fruga, livskamrat, you name it - Matilda, flyttar ihop om 3 veckor. Vi är värda lite lycka från förra året. Ni som har hängt med här vet att hennes pappa gick bort på julafton förra året, så det har tagit oss ett tag att bygga upp allt igen. Men nu står vi här, helt plötsligt på helt egna ben. Kan inte beskriva med ord hur varm jag blir i hjärtat av att se henne tagit sig upp från det värsta tänkbara. Jag har världens bästa och finaste vänner och familj, ett underbart jobb och allt jag behöver just nu. Jag välkomnar hösten och vintern mer än gärna denna gång. Det är okej nu. Det är bra.

att vara tillsammans

2012-10-14 @ 21:21:00
Lite bilder från våran vistelse i Sthlm! Hade så himla mysiga dagar med mina tjejer. Det är guld värt att bara åka iväg några dagar tillsammans och spendera tid ihop. Göra saker man tycker om. Äta alldeless för mycket mat, dricka vin och fnittra in på småtimmarna. Strosa runt stan och fika på mysiga caféer, prata strunt, skratta så det kniper i magen, sova sked, gå mysiga höstpromenader och prata om livet. Bara sådär. Jag älskar mina tjejer så jag dör, världens bästa vänner.
Annars så har jag en himla massa att stå i de kommande veckorna. Om ca 3 veckor flyttar jag och Matilda så det är flyttkaos och inköpningslistor som kan göras mils långa som måste fixas, haha! Åh så underbart det ska bli! Bloggen kommer att få lida en del så att ni vet det. Men jag ska försöka uppdatera så bra jag kan!

the perfect one

2012-10-10 @ 19:41:43
KAVAJ / ZARA
En favorit i repris nu när jag inte hunnit uppdatera. Den perfekta kavajen. Stilren med snygga detaljer! Passar perfrekt när man inte vet vad man ska slänga på sig. Alla borde ha en i vitt och en i svart!

my first acne shoes

2012-10-09 @ 13:35:59

SHOES / ACNE
Detta är vad jag unnat mig själv! Ett par Acne pixel dojjor. Har kollat på dom huuuur länge som helst men ändå aldrig tröttnat så jag bestämde mig för att köpa dom. Tycker dom är så himla fina!
 

ss13

2012-10-09 @ 13:28:29
 

pics: columbine.freshnet.se
Okej, sinnes vad magisk kollektion Alexander Wang ss13 levererar. Älskar bitarna som ser ut som lappar man bara klistrat på kroppen så gaaalet mycket, och skorna/sandalerna är helt perfekta med de nätta banden. Även färgerna och mönstret i kollektionen är fantastisk. Har massa bilder från ss13 i mappar på datorn, är det något intressant att se mer av?

todays outfit

2012-10-04 @ 19:16:00

/ JACKA ELIN KLING FOR HM / SKÄRP GINA TRICOT / BYXOR GINA TRICOT / BLUS GINA TRICOT /
En himla massa Gina idag. Tycker att dom har fått in en hel del snygga saker nu! Bytte dock ut byxorna mot ett par jeans, jag lät så jävla dant när jag gick så jag tänkte att kunderna skulle fått spader på mig, haha. Nu blir det tvmys och imorgon är jag ledig!

todays

2012-10-04 @ 13:47:00
jag idag
Idag jobbar jag kväll så har haft hela förmiddagen på mig att göra vettiga saker. Tycker att det är så himla skönt att veta att alla måsten är gjorda tidigt på dagen, så man kan slappna av sen och fokusera på annat. Har hunnit med bloggen lite, men idag har annat kommit före. Har suttit i telefonen halva morgonen och svarat på viktiga mail. På lördag är det lägenhetsvisning för mig och matilda som gäller (äntligen!!) så har även suttit och planerat lite kring det. Mer om det sen! Nu måste jag jobba, outfit får ni lite senare!

must have

2012-10-03 @ 22:38:00

pick of the day

2012-10-03 @ 16:34:00

SKOR / TOPSHOP CA. 600 :-
Vid det här laget antar jag att ni vet att skor är det bästa jag vet? Haha, farligt att jobba i skobutik.. Dessa från Topshop är att DÖ för! Rimligt pris också, hur bra?! Kanske lite ur säsong nu, men ändå. På tal om skor, imorgon tänkte jag visa er vad jag unnat mig själv. Så fint!

new in

2012-10-03 @ 09:43:00
VÄSKA / ÅHLENS 249 :-
Jag har äntligen gått och köpt mig lite vettiga väskor. Åhlens har ett grymt bra utbud i både syntet och äkta skinn. Denna fina är 1 av 3 jag fick med mig häromdagen! En stilren clutch, med lite diskreta detaljer. Lagom stor och pösig och går att matcha med allt. Perfekt!

lack and leather

2012-10-02 @ 19:33:00
/ VEST GINA TRICOT / TOP ZARA / BAG WERA / EARRINGS HM /
Såhär ser jag ut idag. Två absoluta favoriter i garderoben. Lackvästen och skinnvästen ifrån Zara. Så fina!

pick of the day

2012-10-02 @ 15:54:00

Rodebjer 3300 :-
Fy satan i gatan vad den här kappan är snygg. Skulle inte tacka nej! Idag är det jobb till kl 8 för min del, men har tidsinställt ett inlägg där ni får se vad jag har på mig idag lite senare. Stay tuned, pöss!
 

isabel marant

2012-10-02 @ 12:45:20
 Är det något som är riktigt hett nu så är det ju dessa goingar. Jag vet faktiskt inte helt ärligt vad jag tycker om dessa. Det finns ju många fina kopior, bl.a dessa ovan från Topshop, men jag tror faktiskt att jag tycker att dom är lite för klumpiga. Victoria är en av tjejerna som matchar dessa väldigt snyggt. Sådär lagom, lätt att dom kan bli för mycket annars. Tycker det är grymt snyggt på andra men fortfarande inte lika säker på mig själv (kommer säkert ändra mig snart haha). Vad tycker ni om dom?

blue angora

2012-10-01 @ 19:34:00
/ SWEATER HM TREND / BAG WERA (ÅHLENS) / EARRINGS HM // SKIRT HM TREND /
Såhär ser jag inte ut idag, men hann knäpppa dessa bilder igår! Jag älskar den blåa tröjan och det lär bli en hel del tröjor i samma material i höst. Någon som vet vart man kan hitta en vit i angora? Är jätte sugen på en vit, men har inte hittat någon (förutom denna i samma modell)

pick of the day

2012-10-01 @ 15:37:00
dress from weekday (BACK) ca 900 kr.
Så snygg att jag dör. Slutat jobbet precis och nu är det gymmet som gäller för mig. Outfit kommer lite senare!
 

black bag

2012-10-01 @ 09:34:00
Fint från Zara! Ligger på 499, kap!

RSS 2.0