rebecca stella

2012-03-31 @ 12:11:22

/ body_nelly.com /

Denna fina body klickade jag hem häromdagen. Har kikat på den innan och nu när jag såg att den var på halva priset så var det ingen tvekan! Riktigt snygg och underbart material, men inte vidare skön. Vid höfterna är det en massa vadd vilket gör att det ser ut som min rumpa är sprängstor och byxorna knappt går över höfterna, haha. Nu ska jag iväg till systemet, sen jobbet och sedan hämta biljetter till Laleh ikväll! Vi ska först käka ute med jobbet innan vi trillar vidare till konserten. Sedan slutar nog kvällen med utgång. Ska försöka uppdatera efter jobbet ifall jag hinner. Ha en fin dag!

sunglasses

2012-03-31 @ 09:54:22


Såg att jag fått en massa kommentarer om dessa solglasögon. Jag skriver inte ut vart dom kommer ifrån pg.a att jag köpte dom förra året och att de antagligen inte finns kvar längre. Men iallafall, jag köpte dom på Cubus så det kanske kommer in någon liknande modell i år! Förresten, så grymt roligt att ni varit så himla många som kikat in de senaste dagarna. Hoppas ni stannar!

boyfriend jeans

2012-03-30 @ 15:48:42

/ skor_Zara / byxor_Gina / skinnjacka_London / väska_gina /

simpel outfit! Försökte mig på att fota med självutläsare, var fan i mig det jobbigaste jag varit med om. Missade mig själv hela tiden, haha. Jag fick några få användbara iallafall. Nu sitter jag på bussen påväg till nästa jobb! Eller nästa och nästa, nästa galleria rättare sagt. Blir upphämtad kl 8 av Marcus som planerat en överraskning, hur spännande?! Älskar överraskningar!

I would literally die for these

2012-03-30 @ 11:47:41

/ shoes_jeffrey campbell /

Godmorgon fina ni! Har kikat igenom bloggen och det är många inlägg som inte flyttats över, pg.a att jag inte bytte ifrån blogg.se. Så De senaste månaderna finns alltså inte här på bloggen. Jag ska slänga ihop ett kollage med outfits eller liknande från senaste tiden så ni nya kan hinna ikapp lite också! Nu blir det jobb, lång dag och mycket farande. Vi hörs med outfit senare under dagen!

leather and stilettos

2012-03-29 @ 20:20:20


/ tshirt_cubus / väst & väska_gina / jeans_carlings / skor_zara /
Såhär har jag sett ut idag. Lisa var i Sthlm igår och jag var inte sen med att be henne köpa med sig dessa skor hem till mig. Fy så snygga! Såg att jag fick en kommentar/fråga om dom var sköna att gå i. Så snygga som dom är obekväma. Min hålfot nuddar ens inte skon, det enda som tar emot är hälen och tårna. Och då är jag van vid att gå i klackar. Men dom är snygga så jag tänker allt få lite ont! Imorgon är det en lång jobbdag. Först i Gränden och sen iväg till Ikano och köra sista timmarna där (två gallerior i Linköping). Men det är så kul så jag överlever allt!

sneak a peak

2012-03-29 @ 18:51:49


/ dagens detaljer /

Hej finisar! Välkomna hit! Jag hoppas ni kommer att gilla detta lika mycket som jag. Känns riktigt kul att få vara en i gänget här på Stil! Så vill tacka tjejerna från Bloppfashion för allt, det har varit jätte roligt att blogga där men kände att jag inte kunde tacka nej till ett sånthär fint erbjudande. Tjejerna jobbar på stenhårt och jag är säker på att dom kommer att gå långt  och jag tänker fortsätta att kika in på sajten och bloggarna. Kika in HÄR.

mist stockholm

2012-03-29 @ 10:25:00

Igår var jag inne på Mist och köpte lite bruna ögonskuggor. Jag är inte så mycket för lite smink, men jag vill heller inte gå med svarta sotade, jätte målade ögon dagarna långa. Så då tänkte jag att jag skulle införskaffa mig bruna ögonskuggor som jag kunde sota till vardags. Blev hur nöjd som helst när jag testade dom i morse! Nu blir det fika i solen och sedan jobb för min del. Det lär hända lite grejer på bloggen här idag! Ska berätta mer sen.


white leather

2012-03-28 @ 21:46:00

Såhär ser skinnvästen ut på. Jag älskar den! Annars så har jag hunnit med både jobb, fika, shopping, mys med fina vänner, släktmiddag och lite firande av min lillebror som fyllt år. Nu ska jag däremot kika lite serier, precis börjat kolla på ”The lying game”. Om ni inte sett den, SE! Så.jävla.bra.


vit skinnväst

2012-03-27 @ 22:34:00

/ gina tricot_499 kr /

Denna inhandlades igår. Helt underbar! Perfekt model, färg och detaljer. På tal om något helt annat, det kommer hända lite grejer med bloggen den/de närmsta dagarna. Så lägg westmanshanna.blogg.se i huvudet igen, så berättar jag mer sen.


new lovers

2012-03-27 @ 14:31:00

/ shoes_scorett /

Köpte dessa på jobbet förra veckan. Jag är kär! När vi packade upp dessa roffade jag åt mig ett par direkt, det skrek Hanna om dom. Sådär kornblåa och alldeles underbara. Som ni ser har det dock gått vilt till för mig och mina skor. Dom har redan hunnit med 3 utekvällar och andra hyss. Finns även i ljusbrunt.


american apparel

2012-03-20 @ 20:20:00

/ body_AA / väska_bikbok /

Jag har letat som en idiot efter denna body! Den har varit borta i kanske 3 månader och jag har letat och letat men inte sett ett spår av den. Så hittade jag den brevid sängen. Hur kan jag ha missat? I vilket fall som helst är denna köpt i London och är min absoluta favorit i garderoben. Jag älskar att gå ut i den, men den går samtidigt att klä ner till vardags med något som täcker mer. Tur i oturen att jag minskat 3 storlekar i bh så jag inte har så mycket att visa ändå..Haha!


leatherjacket

2012-03-15 @ 18:50:00

Denna fina fick jag och syster ifrån vår extrasyster Sanne häromdagen! Så sjukt snygg! Har använt den varje dag sen vi fick den. Mörkgrå och har sådär jätte fina detaljer. Förresten! Jag kom på att jag glömt hälsa vår kära nya stjärnbloggare välkommen! Emelia, välkomen in i gänget! Kika in hennes blogg, full av inspiration och mode. Precis som vi gillar det, eller hur? Ni hittar alla bloggar under stjärnbloggare i menyn.


biker/pink

2012-03-15 @ 10:34:00

Godmorgon finisar! Längtar så sjukt tills man kan springa runt som på bilden ovan. Inte lång tid kvar nu! Har de senaste dagarna spenderat eftermiddagarna ute i solen med en kopp kaffe i handen och fina vänner. Vad tycker ni om min hårfärg? Nu är det sådär askigt som jag precis ville ha det, och så lite mörkare upptill! Snart ska jag möta upp Matilda för lite lunch innan jag börjar jobba vid 1. Så mysigt! Vi hörs senare med outfit och sånt!


pink shorts

2012-03-13 @ 19:24:00

/ shorts_london (jullans) /

Syster köpte dessa när hon var i London för någon månad sedan. Så sjukt snygga! Ni ska snart få se hur jag tänkte matcha dom i sommar (om hon låter mig låna dom dvs, haha)


citybird/scorett

2012-03-13 @ 00:28:00

/ shoes_citybird /

Har kikat på dessa inne på Scoretts hemsida flera flera gånger, men aldrig klickat hem dom. Citybird har egna butiker, men inte alls många, så Scorett säljer även dom – men mestadels på internet. Sjukt bra priser och mer ”mode vänliga” skor. Kika in på Scorett.se så hittar ni massvis. I Helsingborg sprang jag förbi en Citybird butik och dog lite när jag såg dessa. Så nu är dom äntligen mina!


i helsingborg!

2012-03-09 @ 23:45:00

Ni ser rätt. Mitt hår är brunt/grått! Haha, jag vet inte hur jag lyckades… Skulle vara gött att va brunhårig ett tag, men det känns inte alls som jag. Så nu har jag, Emmy och Alex färgat om mitt hår (det hjälpte typ inget, jippie…) haha, men jag får göra det bästa av det tills i morgon! Kom till Helsingborg vid halv 3 idag och sedan har dagen bara sprungit iväg. Alltså dessa tjejer, så jävla underbara!! Känns inte som att det är första gången vi träffar varandra någonstans, haha och det är så jävla underbart! Nu har vi tjejmys och sedan blir det läggdags. Imorgon är schemat fullspäckat och hittills har alla jag träffat på varit så himla trevliga, så nu har jag höga förväntningar på Helsingborg! Hoppas på att utelivet är grymt, men det får vi se imorgon! Nu ska vi mysa vidare, jag och mina galna tjejer. Sweet dreams!


yesterdays outfit

2012-03-07 @ 20:27:00

/ jeans_cbubs / väska_lindex / kofta_bikbok / top_vila / skor_jc /

Nu sitter jag hemma hos Sia och myser. Vi har lagat mat ihop och bara pratat och skrattat. Mycket välbehövligt! Nu ska vi kika lite tv och jag ska fortsätta att vara social!


leather and leoprints

2012-03-06 @ 20:26:00


/ byxor_jc / top_second hand / väska_hm / skinnväst_hm / skor_jeffrey campbell /

Nu sitter vi i studion och jobbar på för fullt. Har en låt klar nu och jag hade tänkt att sjunga den live redan på lördag! Lovar att visa er den när alla papper och sånt är klara. Måste jobba vidare nu, Sleep tight!


sneak a peak

2012-03-06 @ 17:38:00

Hej folks! Njuter för fullt av min lediga dag. Jobbar imorgon och sedan är jag ledig enda fram tills nästa måndag eftersom att jag åker till helsingborg på fredag. Så skönt! Annars har varit på stan med Lisa och fikat, hon fick även agera lite fotograf som också min syster fick göra när jag kom hem (så nu har jag lite bilder till er!) ni får resten lite senare idag. Nu ska jag springa över till killarna och spela in! Full rulle!


b/w

2012-03-05 @ 14:53:00

Av någon konstig anledning kom aldrig inlägget upp i morse, men får publicera det nu istället! Är precis hemkommen ifrån jobbet och ska när som helst gå till killarna och börja spela in lite nya låtar. Nu är all demosång lagd så nu ska vi äntligen börja lägga den riktiga sången, wihu! Längtar till att få visa er. Efter det ska jag till Sia och ha myskväll. Prata skit och dricka te! Vi förade hos honom innan vi gick ut i lördags, och då blev det en himla massa Sanna Nielsen, så jag räknar med en hel del ikväll med, haha. Vi hörs sen!

leobag

2012-03-04 @ 16:03:00

En liten bättre kik på väskan jag hade på mig inlägget under. Jullan köpte den på secondhand och jag rådiggar den! Leopardmönstret på sidan är så sjukt snyggt. Ska ha skype-date med Alex nu, men har en outfit att visa sen!


sweet b-day

2012-03-03 @ 09:26:00

Godmorgon! Full rulle nu. Igår var det jobb, fika på stan med Lisa, syster, Faton och Kushtrim, sen sånginspelning med killarna och sedan iväg för movienight! Idag fyller min kära pappa år så nu ska jag, bror, syster och pappa spela squash (pappa har vunnit sm och sånt i det, så han vill verkligen lära oss gilla det på samma sett som han, haha) och sedan är det jobb för min del. Framåt kvällen blir det middag hos pappsen och sen ska jag, syster, Agapi och Madde ut och slira! Toppen på allt är att solen skiner så in i! Vi hörs senare idag!


yesterdays

2012-03-01 @ 19:56:00


/ byxor_jc / tshirt_gina / kavaj_hm (jullans) / halsband_hm /

Såhär såg jag ut i förrgår, postade aldrig inlägget då. Annars så ligger jag hemma i soffan och dricker te! Har hunnit jobba, inne på 7:e dagen i rad nu och det känns inte ens. Jobbar iofs bara mellan 3-6 timmar varje dag så det är ganska lugnt, och idag var första dagen inne i stan. Riktigt kul! Är dock genomförkyld så tänkte ligga i soffan hela kvällen. I morgon kör jag 1-4 och efter det ska jag till killarna för att spela in ett par demolåtar. Äntligen kommer vi igång igen!


scorett

2012-03-01 @ 10:05:00

Bjussar på lite skor såhär på morgonkvisten! Vi har fått in så sjuuuukt mycket fina skor så jag nästa dör lite när jag är i butiken. Mina favoriter är dom bruna bootsen med fransar och så dom skorna jag köpte i förrgår (bilderna något inlägg ner). Har en massa fina vårskor med, men det kan jag ta i ett annat inlägg. Goa grejer va?!


RSS 2.0