-

2012-08-30 @ 20:01:00

/ KLOCKA UR & PENN / ARMBAND PANDURO /
Det här är mina typiska vardagssmycken. Och sen 2-3 enkla silverringar. Detta lilla piffar upp och gör så otroligt mycket till en outfit! Jag gillar smycken när dom är som enklast och dessa är min absoluta favoriter. Har länge letat efter ett sånt här armband och när jag var inne på panduro hittade jag detta för 39 kr. Perfekt!

-

2012-08-29 @ 20:16:00

/ JACKA NEW YORKER / KJOL FOREVER 21 / SKÄRP HM / TSHIRT ZARA / SKOR SCORETT /
Här ser ni två av mina köp jag gjorde i Sthlm igår! Tshirten och skärpet. Lovade ju mig själv att uppdatera bas garderoben lite nu till hösten så fick med mig en del bra basgrejer, ni får självklart se allt snart! Vi hade iallafall en jätte mysig dag med shopping, god mat, fika och en hel del strosande. Stockholm är så fint och det är så skönt att bara åka iväg ibland. Det var dock lagom kul när vi var påväg hem och insåg att vi hade åkt åt fel håll, haha inga glada miner då vill jag lova! Nu ska jag gosa ner mig i sängen med te och halstabletter. Blir fan aldrig frisk, 3 veckor snart och jag hostar som en galning. Vill ju träna.. Någon som vet hur man fixar hostan?

-

2012-08-29 @ 16:24:41
SKOR / DNA 599 :-
Jag föll pladask när jag såg dessa men kan fortfarande inte bestämma mig för om jag ska behålla dom eller ej.. Dom är grymt snygga, men eftersom att jag inte får ha dessa på jobbet så kan jag inte riktigt se någon bra tid för att använda dom. Det är inga "partydojjer" i mina ögon och de dagar jag trillar runt på stan är oftast dagar efter jobbet och jag bär ju inte med mig extra skor jämt. Vad tycker ni? När kan man använda dom? Behålla eller ej? (sorry för updt. igår, var ju i Sthlm hela dagen! Ni får outfitbilder sen)

-

2012-08-27 @ 18:11:00

VÄST / GINA TRICOT 399 :-
 Denna haffade jag tag i idag. Tycker den är riktigt snygg och jag kommer nog matcha den mycket med andra material av svart. En skinnkjol till te.x! Annars så ligger jag utslagen i sängen, har nog inte hunnit återhämta mig efter helgen än. Men det var de ju värt! Timmarna på jobbet flög förbi idag, hade massor med roligt att göra! Jag älskar verkligen mitt jobb, mina kollegor, allt! Känslan av att längta till jobbet är oslagbar. Imorgon är jag däremot ledig och då blir det Stockholm med Matilda och Lisa, se lite storstad, äta gott och shoppa. Underbart!

-

2012-08-26 @ 20:49:00


/ jeans gina tricot / tröja cubus / mockaväst carlings / skor scorett /
(världens skönaste väst. tips tips!)
Vilken helg! Gårdagen var så sjukt jäkla rolig att jag ler så fort jag bara tänker på den. Jag åkte direkt efter jobbet till kyrkan för att sjunga på min föredetta kollegas bröllop. Bröllopet var HUR vackert som helst och allt gick jätte bra. Planen var sen att jag bara skulle följa med en snabbis till festlokalen men eftersom att umgänget var så himla trevligt stannade jag kvar och min (super awesome) vän Agapi körde hem min bil så jag kunde dricka (hehe) och sen höll vi på natten lång! Det var så fina tal, skratt, sång, dans och massa roligheter. När brudparet dansade deras första dans som man och hustru kunde jag inte låta bli att dö en stund. Bröllop gör mig mer blödig än vad jag redan är. Det är så vackert alltihop! Slocknade iallafall kl 7 imorse efter att ha festat i 12 timmar, haha. Nu är jag total paj, men oj så värt det var!

-

2012-08-26 @ 19:25:34
SKOR / SCORETT 999 :-
Här är en bild på mina nya skor (dom som min kollega sa att jag skulle älska) och visst hade han rätt! De är inte många som sagt att dom tycker att dessa är snygga, men det skiter jag fullständigt i. Jag älskar dom! Vad tycker ni? Vi hade ett par kunder inne i butiken igår som stod och pratade om just skor och kläder. Så säger ena tjejen "Jag förstår inte det roliga med skor. Kläder är mycket roligare. Man ser ju ändå knappt skorna, man kan ha vilka skor som helst, man borde inte lägga någon större energi på dom". Blev arg. Ville ge henne en smäll. Skorna är ta mig tusan det viktigaste av allt! Haha. Alla gillar väl olika saker antar jag. Jag gillar skor.

-

2012-08-26 @ 17:04:00
HALSBAND / CUBUS 24 :-
Detta halsband fyndade jag på cubus häromdagen! Hur värt som helst. Nu ska jag fixa en outfit till er, vi hörs strax!

-

2012-08-23 @ 20:36:00
/ jacka jullans second hand / skärp gina tricot / jeans carlings /
/ body hm / skor monki / väska hm /En närmare kik på baddräkten. Gillar den djupa urringningen och twistningarna.
 Hej babes! Full rulle idag verkligen. Jobbade i stan för första gången på hela sommaren och det var så kul! Jag jobbar ju både ute på Ikano och inne i stan, men i sommar har jag bara varit ute på Ikano så att få känna på den riktiga stadspulsen var grymt. Kom till butiken och Christoffer, min kollega, slängde fram ett par dojjor och sa "Här, det här är ett par Hanna skor!" sedan var jag kär. Åh ni ska få se, så jävla fina! Nu blir det middag med familjen och sedan ska jag på lite filmkväll i höstregnet. Puss!

-

2012-08-23 @ 17:54:03
SKOSMYCKE / SCORETT 199 :-
Det blir mycket skor i bloggen nu hörrni, men det klarar vi av eller hur?! Måste bara tipsa om dessa skosmycken vi har i butiken. Jag använder mina nästan jämt! Förflyttar dom mellan mina svarta och bruna boots. Kan piffa upp vilken tråkig grå outfit som helst. Har annars jobbat idag och nu tänkte jag hinna fota en outfit, hörs sen!

-

2012-08-22 @ 18:02:00
/ magtröja monki / halsband gina tricot / väska scorett / byxor zara /
skärp lindex / skor scorett /
Bjussar på en "gammal" outfit jag gillar då jag inte hinner uppdatera idag. Jobb har stått på schemat och nu måste jag rusa iväg då jag och mamma blivit bortbjudna på middag hos Matilda, Randi och Klasse (hennes extra päron) ska bli så mysigt! Äta god mat, prata om livet och dricka lite vin. Får se när vi kommer hem, hinner kanske uppdatera då. Annars hörs vi imorgon bitti! Har lite inlägg på g! (såg förresten intervjun Oprah gjorde med Rihanna förut, så.jävla.bra! Ni måste se! Bölade som ett litet barn, blödig som man är. Nemen seriöst, svin bra)

-

2012-08-21 @ 21:10:00

/ byxor gina tricot / väska systers / linne hm / örhängen hm // bh egengjord / kavaj zara /




Såhär har jag sett ut idag! Jag älskar verkligen den här kavajen ifrån Zara, tycker färgen är huuur snygg som helst. På tal om något annat, måste för tusan ta tag i mitt hår! Jag har aldrig gillat hårfärgen så mycket som jag gör just nu, men det är så slitet och dant. Ska man beställa hem en nu omgång löshår, färga det eller klippa lugg typ? Har ni något förslag? Behöver göra något! Kikade tillbaka ett år i arkivet och såg hur platina-blond jag var. Hur kunde jag tycka det var snyggt?! Haha, ytlighetprobs! Nä nu har lillebror bränt en jävla massa popcorn, ska hjälpa kraken lufta lägenheten, haha pöss!

-

2012-08-21 @ 19:01:00
SKOR / SCORETT 699 :-

En närmare kik på skorna! Jag tycker faktiskt dom lyckats väldigt bra med dessa jc kopior. Nitarna är inte lika grova och platån är inte riiiktigt lika hög, men annars ganska så lika! Halva priset också, så om ni är sugna på ett par lita spike men inte har råd så är detta ett superbra köp. Hur sköna som helst också. Dagens outfit får ni strax!

-

2012-08-21 @ 15:09:00
/ byxor gina tricot / linne london / jeansjacka second hand / skor scorett /
( nya i butiken, riktigt snygga JC kopior)Jag älskar detaljerna på jackan. Dragkedjorna, fickorna och knapparna.
Lite fler bilder på vad jag hade på mig igår. Älskar verkligen min jeansjacka, köpte den secondhand härom veckan. Annars då? Jag njuter för fullt av min lediga dag! Mobilen är undanlagd och lite egentid med mig själv står på schemat. Lite manikyr och pedikyr, te drickande och serietittande! Lagade pannkakor till sen frukost och nu sitter jag och svarar på massor med mail och försöker få alla "måsten" överstökat för dagen. Sen ska jag bara njuta ännu mer!

-

2012-08-20 @ 22:31:44
/ BYXOR_GINA / VÄSKA_JULIAS / JACKA_SECOND HAND / TRÖJA_GINA /

Hej finisar! Förlåt för sen uppdatering, men blev fast på stan ett bra tag med mina fina tjejer. Tog en långfika och kikade i lite affärer. Så mycket fint det finns i alla butiker, blir helt tokig på höstkläderna, älskar det! Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt. Ska sova ut länge och bara göra ingenting. Hörs imorgon, puss!

-

2012-08-20 @ 15:34:25
TRÖJA / GINA TRICOT 149 :-
Två bilder från igår. Älskar tröjan! 149 kr är ju ingenting. Nu sitter jag iallafall på bussen påväg mot stan för en fika med min efterlängtade Emmy och Agapi! Ska försöka få någon av dom att fota vad jag har på mig sen, får se om jag lyckas! Hur som haver, vi hörs lite senare. Puss!

-

2012-08-19 @ 22:27:00
/ TRÖJA_GINA / VÄSKA_MAMMIS / SHORTS_GINA / SKOR_SCORETT / BH_EGENGJORD /

Shit vad jag har kämpat med dessa bilder! Haha, fotade när det nästan var kolsvart ute så har försökt ljusa upp dom och hitta på något snyggt. Var fan inte det lättaste. Körde på en liknande Angelica la upp igår, gillade hennes grymt mycket! Men iallafall! Nu ligger jag i sängen hemma hos pappa och planerar morgondagen lite. Jobb och sedan date med Agapi och Emmy, som äntligen är hemma ifrån Gotland! Woho! Ne ni, nu ska jag fortsätta kika film. PUSS!

-

2012-08-19 @ 16:19:39
KAVAJ / ZARA 799 :-

Jag har länge funderat på att skaffa mig en vettig kavaj, som man kan matcha till allt. Har ett par stycken, men ingen jag tycker är jätte snygg. Problemet är ju att alla väldigt snygga kostar endel så det har inte riktigt blivit av och jag har lagt pengar på annat istället. Sen bestämde jag mig ändå för att lägga lite pengar på en och så hittade jag denna och ångrar mig inte en sekund! Snygga basplagg bör man införskaffa sig då det är något man använder mycket. så nu inför hösten ska jag försöka bygga upp en bra och snygg bas!

-

2012-08-19 @ 11:50:47
HALSBAND / HM 129 :-

Godmorgon snyggon! Jobb-helg för min del så har varit uppe tidigt idag och fått saker gjorda. Kilar snart iväg till jobbet och har förinställt ett annat inlägg åt er. Slutar redan 4, så idag hade jag tänkt försöka vara flitig med bloggandet! Vad tycker ni om detta halsband då? Snyggt va?! Som jag skrev några inlägg ner kommer det nog bli en hel del maffiga smycken i höst för min del, så detta är en bra start. Sjukt snyggt så kunde inte låta bli!

-

2012-08-18 @ 12:01:00
 
 
/ KLÄNNING_ FIAS (VILA) / SKÄRP_GINA / SKOR_JEFFREY CAMPBELL / VÄSKA_HM /
 Såhär såg jag ut igår! Jag älskar verkligen den här klänningen, så fin! Den är dock Fias så jag lämnade tillbaka den igår när vi var och fikade hos henne (snyft). Åt massa fruktsallad och satt ute i det fina vädret! Väskan inhandlades för någon dag sedan och det är en sån där perfekt liten väska med fina gulddetaljer, bilderna gör den dock inte rättvisa. Nu ska jag jobba, vi hörs sen!

-

2012-08-17 @ 19:24:46
SHOES / JOHNNY BULLS
 
Jullans nya dojjor! Så sjukt snygga och vilken kvalité! När man själv jobbar i skobutik är det inte ofta man köper skor av ett märke som inte säljs i butiken, men dessa är absolut ett par jag skulle kunna tänka mig lägga pengar på ändå. Om jag är snäll kanske jag får låna dessa av världens-finaste-bästa-vän-syster (fjäskar inte alls) Puss jullis!

-

2012-08-17 @ 13:11:02
 
 

/ KLÄNNING_JULLANS / SKÄRP_VILA / SKOR_TOMMY HILFIGER / SKOSMYCKE_SCORETT / VÄSKA_GLITTER /
Hej babes! Blev visst ingen uppdatering igår, satt på en uteservering och njöt allt för länge. Kom hem ganska så sent och då blev det natt-te med Matilda på balkongen innan jag slocknade i sängen. Men såhär såg jag iallafall ut igår! Idag är jag ledig igen så snart ska jag och Lisa åka till Fia som är hemma ifrån Gotland och fika och catcha up lite innan hon åker tillbaka igen. Hörs sen!

-

2012-08-15 @ 20:34:00
 


/ JEANS_CARLINGS / SKÄRP_GINA / JACKA_JULLES / TOP_GINA / SKOR_SCORETT /


Hann inte redigera bilderna förut, men det blir bra för idag! Vad tycker ni om färgen i ansiktet jämfört med kroppen? Haha, måste lära mig att använda brun utan sol på rätt sätt, så det fördelar sig jämt... (läs:sluta vara så lat) Är helt slut så nu ska jag bara titta på tv resten av kvällen och ta det lugnt. Hade så grymt mycket att göra på jobbet idag och så är jag sjuk/hostig. Ingen bra kombo! Tur att jag är ledig två dagar i rad nu, ska bli så skönt! Har inte tränat på över 1,5 vecka pg.a förkylning och hostan, får panik på det. Flera har frågat om recept och om träningen så jag funderar på att ha en "sidoblogg" om det. Typ westmanshanna.blogg.se/träning. Hur låter det? Är det något intressant?

-

2012-08-15 @ 16:32:00
 
SKOR / SCORETT 599 :- (179 :-)

Det har blivit en hel del skor under dessa nästan 2 (!) månader jag varit borta från bloggen. Dessa är ett ganska nytt köp. (Ni ska få hela outfiten senare idag!) Har gått och pillat på dom hela sommaren, men aldrig tagit tag i att köpa dom och så hamnade dom på våran sommarrea på 70 %! Så för 179 kr blir dom dina. Kap! Har massor med snygga sommarskor på rean kvar. Och så blir jag helt galen på alla höstskor, så mycket snyggt vi har fått in! Ni måste helt enkelt komma in och kika. Ni kommer få se mina köp framöver! Nu blir det soffläge, hörs sen!

-

2012-08-14 @ 21:27:07

ÖRHÄNGEN / HM 69 :-

Har snöat in mig på stora örhängen och stora halsband! Kommer köra på massa feta smycken i höst. Dessa är iallafall ganska så nyinköpta och jag älskar dom! Grymt snygga till en stram toffs eller lite ruffsigt hår.

-

2012-08-14 @ 18:49:12
SPETS-BH / GINATRICOT 219 :-
Denna spets-bh är bland den bästa investeringen jag gjort. Billig och bra! För er som inte har så jätte mycket att bära upp så är dessa modeller helt underbara. Jag hatar verkligen vanliga bh:ar och går helst utan, men det kan man ju inte alltid göra och då åker denna på. (såg nyss maggen på sista bilden, jag sitter faktiskt ner, hehe..) Har haft den till höga shorts i sommar och nu låter jag den titta fram i tunna linnen/t-shirtar!

-

2012-08-13 @ 20:58:27



/ TSHIRT, GINA TRICOT / VÄSKA, SYSTERS / SHORTS, HM / SKINNJACKA, GAMMAL /

Hej mina fina! Nu är jag igång igen och det känns så skönt! Hoppas att allt är fint med er och att er sommar varit toppen! Jag behövde verkligen ett break ifrån datorn ett tag så min kamera gick sönder ganska så lägligt faktiskt. Har haft en sjukt bra sommar med några veckors asgo semester, Gotland, Öland och bara hängt med mina allra bästa vänner. Men nu måste jag säga att jag är rätt redo för hösten! (framförallt höstkläderna, har ni sett vad mycket snyggt det finns?! haha) men sommarvärmen får gärna vara kvar. Eller komma kanske man ska säga. Iallafall, vi lär väl catcha upp med varandra nu när jag igång. För att få en liten ny-start, kom gärna med tips på vad ni vill se i bloggen! PUSS!

träning och kost

2012-08-03 @ 00:22:20

Nu har jag äntligen tagit mig tid till att skriva lite nytt angående min träning och kost. För mindre än ett år sedan vägde jag 12 kg mer än vad jag gör idag och det är helt pg.a att jag ändrat min syn på mat och träning. Under denna sommar har jag slarvat en hel del, ätit jätte onyttigt under några veckor och sedan tränat och ätit jätte bra under andra veckor. Nu är semestern slut och nu har jag tagit tag i allt igen och det är dags att hitta rätt balans! Trots min lilla "jojjobantning" i sommar ligger jag kvar på ungefär samma vikt, +2 kg. Iallafall, till skillnad från ett år sedan vet jag hur många kalorier jag ska äta/dag för att hålla, samt tappa vikt och efter ett års träning har jag lärt mig att uppskatta maten ganska så bra. Nu har jag däremot köpt mig en matvåg vilket gör allt himla mycket lättare (finns billiga på te.x Clas Ohlson). Mitt absolut BÄSTA tips, egentligen enda tips, är att räkna kalorier. Ät inte mer än vad du gör av med, svårare än så är det inte. Det många gör fel är att äta nyttigt, men alldeless för mycket. Därför bör man räkna kalorier. Jag har själv gjort samma misstag innan, te.x att äta två laxbitar och grönsaker till en måltid eftersom att det låter väldigt nyttigt men samtidigt inte gå ner vidare mycket i vikt. Det är för att ett sådant mål ligger på nästan 600 kal, vilket man inte tror. Lax innehåller alltså ganska många kalorier. Man kan helt enkelt äta för mycket av det nyttiga utan att tappa i vikt. Jag har insett att man inte alls behöver äta enbart grönsaker os.v för att gå ner i vikt utan man kan äta vad man vill bara man håller sig inom de kalorier man ska äta under en dag. Självklart finns det andra sett att tappa i vikt, som te.x LCHF, men detta har fungerat bäst på mig.

Om jag utgår ifrån mig (detta är olika från alla beroende på kön, vikt och längd os.v. Shapeup appen är jätte bra, använd er av den om ni är osäkra!) så ska jag äta ca 1400 kal/dag för att gå ner i vikt. Då går jag ner ca 0.5 kg/vecka. En vanlig dag kan se ut såhär:
Frukost: 2 mackor med ost & skinka, ca 300 kal. (många tror att man inte kan äta några kolhydrater för att tappa i vikt. Fel fel, har gått hur bra som helst då jag käkar mackor varje dag. Försöker dock undvika pasta & ris hyffsat ofta eftersom det innehåller mer kalorier)
Lunch: Grillad lax i folie med grönsaker, ca 320 kal.
Middag: Kycklingfile med wookade grönsaker, ca 220 kal.
(Jag försöker hålla de stora måltiderna på ca 300 kal/mål då jag vill kunna unna mig flera mellanmål istället. Om jag te.x vill äta pasta carbonara en dag snålar jag istället lite på mellanmålen).
Övrigt: ca 400 kal. Här räknar jag med drycken (te.x mjölk i mitt kaffe) samt mina mellanmål och kvällsgott. Smoothies, frukter, jordgubbar, glass, lite choklad (om kalorierna räcker till), knäckebröd, vanligt bröd os.v. Lite vad jag känner för och är sugen på helt enkelt! Jag undviker dock te.x chokladen om jag vill tappa mer i fettmassa. Men det fungerar super att käka söta saker om du håller dig inom de kalorier du ska äta. Då blir det så mycket lättare att gå ner i vikt om du vet att du faktiskt FÅR äta onyttigt! Jag har aldrig känt att jag absolut INTE får äta något, isåfall äter jag bara lite av det. Annars vill man bara ha det ännu mer.
 
Om jag tränar så kan jag äta mer. Bränner jag 400 kal så kan jag också äta 400 kal mer. Träningen är nog det som ändrast mest för mig. När jag började gå ner i vikt gick jag PW.s jämt och det fungerade utmärkt! Men nu under denna vår/sommar så har jag tagit träningen till en annan nivå. Nu för tiden älskar jag att träna! Man mår så bra! PW.s händer inte så ofta längre utan nu löper jag istället. Jag har inte sprungit sedan jag spelade handboll för kanske 5-6 år sedan. Fattar ni, 6 år! Härom veckan sprang jag min första mil någonsin och jag har nog aldrig varit så stolt. Jag har byggt upp en kondition jag aldrig haft innan och aldrig varit så stark som nu. Som ni ser på bilden ovan sprang jag nästan 6 km på 22 minuter igår, vilket jag aldrig gjort förut. Min kondition har aldrig varit så bra och jag är så stolt över mig själv! Jag varierar mig mellan långdistans, intervaller, cykling och HIIT pass när det kommer till förbränning. HIIT är min favorit. Utan tvekan bäst fettförbränning och det absolut jobbigaste utav dem. Men när jag pressar mig själv och sedan når mitt mål är känslan obeskrivlig! Det är vad som driver mig mest. Sedan kör jag alltid en muskelgrupp/dag så jag verkligen kan fokusera på en grupp istället för att köra alla halvslvarvigt. Förutom magen som jag kör varje pass. Jag älskar att använda fria vikter och testar alltid på något nytt (internet är väldigt bra för att hitta övningar). Man måste våga testa lite, variera sin träning och köra olika övningar så att man inte bara kör samma hela tiden då det blir uttjatat och enformigt.
 
Jag får ofta frågor om hur jag kan hålla mig ifrån godsaker eller hittar motivationen och jag har faktiskt inte jätte bra svar på dem frågorna. Om man verkligen, verkligen vill gå ner i vikt så tar man tag i det och är strikt mot sig själv. Så är det bara. Sötsuget försvinner efter ett tag och då är det inte så svårt att motstå och om jag är sugen på något sött så äter jag det. Motivationen får jag genom de resultat jag fått men framförallt att jag mår så himla mycket bättre när jag tränar och äter bra. Sover bättre, har mer energi, är gladare och allt! Jag ska inte säga att jag aldrig slarvar, självklart har jag perioder då jag inte alls följer detta. Som te.x denna sommar. Jag har kört 2 veckor väääldigt onyttigt, 2 veckor nyttigt och så on and on.. Haha, det är dåligt men alla har sina perioder! Mitt mål har ju bara varit att hålla vikten under sommaren, men om jag hade velat gå ner i vikt så hade jag aldrig slarvat som jag gjort. Nu däremot när vågen visar +2 ska jag ta och tajta till mig igen!
 
Det blev ett hejjävla långt inlägg, haha! Men innan jag avslutar måste jag bara påpeka att jag INTE är för att bara fettförbränna, springa tills man dör och banta sönder. Utan man måste göra det på ett sunt sett! Fick ett par arga mail från föräldrar när jag skrev om träning förut och jag vill inte att några ska missuppfatta mig. Jag har en sund syn på detta och inget annat. Jag har en målvikt jag ska nå nu, men det viktigaste är hur jag ser ut och känner mig. Jag vill se tränad ut, ha muskler och former. Inte bli pinnsmal. Äta bra, unna sig, träna, ha vilodagar och hitta en bra balans så har man hittat rätt!

RSS 2.0