i love you

2012-04-29 @ 22:24:13


Jag har världens finaste vän. Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur fin hon är. Ni vet hur det pirrar i hela kroppen när man träffar någon som ens hjärta slår lite extra för? Så känns det för mig när jag tänker på henne. Jag vet att vi kommer bli gamla ihop, hur vi kommer tajma in varandras första barn och hur vi kommer hålla det där pinsamma och minnesfyllda talet under varandras bröllopsdag. Det finns så mycket av olika kärlekar, men denna är oslagbar. Jag blir helt varm när jag tänker på allt vi gjort tillsammans och hur lycklig jag är när jag får vara med henne. Jag skulle inte byta det mot något.

fringes

2012-04-28 @ 18:04:53

VÄSKA / GLITTER 199 :-

De var det här med att hålla i pengarna ja... Barcelona om 1 vecka och 2 dagar (haha jag vet att jag tjatar), hur svårt kan det egetligen va? Jaja, idag har jag iallafall jobbat och nu ska jag över till my bf och hänga där. Vi kan vinka till varandra från våra fönster, hur smidigt?! Haha, vi ska laga tacos och mysa! Kanske tar ett glas ute med. Den som lever får se. Hoppas ni har en fin helg! Outfitbilder får ni snart!

crocheted

2012-04-26 @ 11:26:14
VIRKAD KOFTA / BIKBOK 499 :-

Jag är tillbaka! Förlåt mig för kanske världens sämsta uppdatering. Men nu faller lite bitar på plats igen. Jobbar varje dag tills vi åker till Barcelona (vill iväg nu nu nu!) tränar, går och bli dygnförkyld, sålt allting på tradera (hoppas ni blev nöjda, jag skickar allt så snart jag kan!) och hämtat min nya kamera. Det är helt sjuuuukt vilken skillnad det blir på bilderna och mitt objektiv får äntligen göra sig till rättvisa. Gissa om jag kommer att ta mängder av kort i Barcelona? Ikväll kommer det också en tävling här på bloggen så håll utkik!! Ska förbi posten innan jobbet och sedan så hörs vi lite senare.

042612

2012-04-26 @ 11:20:30

PIC / FINEST.SE/CITTY

Herregud så snygga kollage kvinnan gör! Nu när jag fick PS igår så ska jag lära mig göra liknande. Ni måste hålla med om att det är grymt?

day and night

2012-04-23 @ 19:41:13


Ligger helt utmattad i sängen. Har precis sålt min kamera och på onsdag ska jag köpa min nya. Så i morgon lär det bli lite dåligt med bilder, men ni får stå ut! Blir ju ännu bättre bilder när min nya skönhet kommer. Idag blev det 1 mils cykling på gymmet. Körde sedan samma benpass som förra tisdagen och avslutade med 10 min på crossen. Frukost idag: två mackor och en kopp kaffe. Lunch: chilli con carne. Mellanmål: Äpple. Middag: Nötbiffar med blomkål och brocolli. Ska få i mig något ikväll med så jag kommer upp i rätt antal kalorer. Någon som vill ge ett gott mattips eller på något nyttigt snacks?

yellow bag

2012-04-23 @ 08:47:35

VÄSKA / HM 199 :-

Jag är tillbaka! Förlåt för dålig uppdatering. På helgerna blir det lite mycket ibland, speciellt nu när jag avverkat 2 veckor jobb i rad. Har en vecka kvar och två veckor kvar tills jag och Matilda åker till Barcelona! Åh, underbart! hur går det med er träning? För mig går det skitbra, är jätte taggad! Ska fortsätta skriva här om kvällarna. Kom i mina vita jeans som jag köpte för 5 år sedan. Har inte kunnat ha dom på 4 år, så min måndag startade bra! Hörs sen!

bloppis!

2012-04-21 @ 22:01:25



Tryck på bilden för att komma till mina auktioner! Har lagt upp en himla massa så det är bara att köra på. Om ni vill ha en snabb affär eller vill ha flera saker eller kanske disskutera något pris så är det bara att maila mig! Kör på! [email protected].

neongrönt

2012-04-19 @ 20:25:05

NAGELLACK / HM 39 :-
Detta fina lack köpte jag igår! Perfekt neongrön färg som kan pigga upp vilken tråkig outfit som helst. Annars så har jag jobbat idag och sen varit på gymmet och nu ligger jag HELT död i soffan. Körde intervaller idag på ca 6-7 km, vilket är jävligt mycket för mig med tanke på att det var sisådär 3 år sedan jag sprang, haha. Men det var riktigt roligt och känner mig sjukt stolt! Trodde dock att jag skulle spy och mina ben är helt förstörda nu. Berömde även en tjej på gymmet för att hon har så sjukt snygg kropp, sådär riktigt tränad. Lite oväntat och hon blev chockad men sa att jag gjorde hela hennes dag. Jag har kikat in henne ett par gånger på gymmet och tänkte; varför inte säga vad jag tänker om det är något bra? Vi tjejer borde ge varandra komplimanger oftare!

flowerpants

2012-04-18 @ 20:52:03

/ byxor_hm / skor_scorett / linne_gina / jacka_matildas / väska_hm /

Hej finisar! Ligger helt utslagen i sängen nu. Har haft fullt att stå i idag, jobb, fixa grejer, träffade upp Lisa och tränade ihop och ändå så har jag massa att göra kvar. Tur att jag börjar kl 1 i morgon! Nu börjar Grey's, woho!

a closer look

2012-04-18 @ 09:10:48


Såhär ser lilla jackan ut på! Sitter på jobbet och har lite snabb lunch. Full rulle idag, men vi hörs lite senare!.

jeansjacket

2012-04-17 @ 23:55:44

JEANSJACKA / MATILDAS ÄRVDA

Denna fick jag låna av Matilda häromdagen. Så sjukt snygg! Ni ska få se den på senare idag! Var uppe lite tidigare i morse så hann fota lite snabbt innan jobbet. Hörs snart!.

blue jacket

2012-04-17 @ 19:04:35

KAVAJ / VILA 399 :-

Min favvo kavaj för tillfället! Hänger nästan jämt med på jobbet. Annars så har jag tyvärr inte speciellt mycket material idag. Har flängt runt idag och måste iväg till studion nu närsom helst. Slutade jobba vid 3 och åkte direkt till gymmet. Fy vad kul det var idag, nästan inget folk runt den tiden så jag hade space för mig själv, gick runt och sjöng och skakade på rumpan lite med, haha. Idag har jag skrivit ett inlägg HÄR om dagens träning och kost. Även en liten före-bild! Blev mycket text så för er som inte vill läsa om träning och kost så hoppade jag att skriva det här. Nu måste jag däremot rusa, studioinspelning och en ny låt ska presenteras, spännande!!

todays outfit

2012-04-16 @ 20:36:12



/ jeans_jc / skor_scorett / tshirt_cubus / jacka_matildas /

Så grymt kul att flera är på det här med träningen! Jag kommer att skriva upp träning och kost här varje kväll om ni vill köra samma som mig. Ni kan ju göra likadant, fast dagen efter. På mig fungerar detta utmärkt och jag kommer att köra på samma sett som när jag gick ner i vikt (fast med mer styrka, vilket jag inte gjorde innan). Många tror att man måste hetsbanta/träna för att gå ner i vikt, men jag har testat allting och jag vet att det inte fungerar i längden. Jag tror det många gör som misstag är att äta alldeless för mycket. Man kan äta nyttigt, men om du äter för mycket så får du ändå i dig för många kalorier/dag. HÄR kan ni läsa inlägget om hur jag gick tillväga (mycket stämmer inte nu) och HÄR kan ni se lite dåliga före-bilder. Fråga på så svarar jag här under om ni undrar något!

Idag: 1 timmas PW
situps 15x3
chrunch 15x3
plankan xantal minuter
benlyft 15x3

frukost: havregrynsgröt med jordgubbar.
lunch: nötköttbiffar med avokadosallad
mellanmål: två knäckisar (bra med lite kolhydrater efter träning)
middag: fiskpinnar och beasås (halvkass middag)

workie work

2012-04-16 @ 10:53:26



Godmorgon! Hoppas ni hade en lika go helg som mig, men nu är det dags för lite vardag! Blir nästan lite rädd när jag säger det, men jag är ledig 1 dag på 3 veckor. Haha, har hunnit avverka en vecka så har lite drygt 2 kvar. Tur att jag jobbar ganska så korta dagar och att det är så roligt! Så jag överlever, får ta det lilla lugna om exakt 3 veckor. För då åker jag och Matilda till Barcelona i 4 dagar! Ska till henne efter jobbet och boka det sista, sedan är det bara dags att börja längta. Åh så skönt det ska bli!! Börjar även köra en detox-kur idag och 3 veckor framåt. Framförallt för att jag vill rensa kroppen ifrån skit, men också för att bli lite fit tills Barcelona! Är det någon som är på?! Jag kan skriva upp vad jag käkar och hur jag tränar under dagarna så kan vi göra det ihop. Vet att flera varit sugna, så det hade vart as gött att peppa varandra och köra ihop!?


can't get enough

2012-04-15 @ 18:49:41

SKOR / SCORETT 799 :-

Haha, det är en jäkla massa skor i bloggen nu, men jag vill ju visa alla finisar jag gått och köpt mig! (kul att min lön går åt till nästan bara skor, haha. Farligt att jobba i skobutik!) Igår hade jag en heldag med Matilda (därav uppdateringen). Det blev först kaffe inne i stan, sedan lagade vi plättar och drack rödvin. Efter det kom Pontus och Oscar och då blev det en rond i pictionary och sedan skulle killarna jobba (bartender och vakt) så vi bestämde oss för att gå med ut och ta en drink och vara lite sociala. Sjukt mysig kväll! Nu är det däremot soffläge, bra film och massa te.

too faced lip injection

2012-04-14 @ 11:12:21

TOO FACED LIPPLUMPER EXTREME / ELEVEN.SE CA 300 :-

Jag läste en massa om denna lipplumper på internet och kände mig bara tvungen att testa. Den hade fått så sjukt bra recensioner och iprincip alla som hade testat den skrev att den fungerade. Jag har testat på ett flertal lipplumpers innan men de har aldrig riktigt fungerat på mig. Fick hem denna häromdagen och jag måste säga att jag är så jäkla nöjd! 5 minuter efter applicering svullnade min överläpp och gjorde så att jag fick sånt där fint plut. Underläppen vet jag inte om det blev jätte mycket skillnad på, men överlag är jag riktigt nöjd! Den sticker självklart lite, men det är inget i jämförelse mot andra jag testat. Tips tips tips!

finally friday

2012-04-13 @ 20:20:51

BADDRÄKT / HM 199 :-
Denna lilla tygbit är så himla fin! Perfekt neongrön färg med fina detaljer och volanger. Älskar partiet vid bröstet med triangeln. Vad gör ni annars denna fredag? Jag har jobbat och sedan träffat upp Matilda. Vi har planerat resa till Barcelona i 4 dagar (åh vad jag längtar! Det sista ska bokas och sedan åker vi om 3 veckor) och nu sitter vi i soffan hos mig med syster och mamma, kikar Let's dance och käkar kebab. Underbara fredag!

bathing suit outfit

2012-04-12 @ 17:37:35

/ baddräkt_hm / väska_gina / jacka_gammal / skärp_lindex / skor_scorett /

Nu sitter jag i studion och jobbar. Har en hel del kvar att göra, sånt här tar sån lilla tid. Producera, mixa, mastra, skriva på papper, demo sång, riktig sång osv. Så sjukt mycket som tar så mycket mer tid än vad man tror! Men vi har lite planer på andra grejer också, och då kommer ni få se/höra en hel del! Grymt va?! Kommer bli skitbra! Jobbar nämligen med två sjuka musiker. Blir lika inspirerad varje gång av personer som är såhär musikaliska, det finns liksom inget stop i dom! Slutpratat, nu ska vi jobba vidare!

hey I'm in love

2012-04-12 @ 17:26:43

SKOR / SCORETT 1399 :-

Dessa köpte jag häromdagen, HUR snygga?! Dom är riktigt höga, men de absolut skönaste klackorna jag har! Dom är to.m skönare än JC's lita, jag trodde knappt det var möjligt?! Om ni vill lägga pengar på ett par sköna klackskor så kan jag tipsa om dessa tusen gånger om! Vi har sjukt mycket snygga skor på jobbet så om ni inte tagit er en kik, kom in!

flowerpants

2012-04-12 @ 11:28:15

BYXOR / HM 149 :-

Godmorgon finisar! Var uppe med tuppen idag, tänkte springa till gymmet innan jobbet men fy tusan vilken träningsvärk jag har! Haha, helt sjukt. Det gör ont i varenda muskel! Så jag stannade hemma och hann fota lite snabbt istället. Jullans fina byxor, jag gillar dom men jag tycker dom sitter ganska konstigt. Nu ska jag däremot äta lite frulle och kika tv. Jobbar inne i stan idag så 1 minut gångavstånd ska jag nog klara av. Ni får outfit senare!

new in

2012-04-11 @ 21:28:57

TRÖJA / GINA TRICOT 149 :-

Denna söta lilla sak köpte jag idag! Hur go som helst. Känns inte direkt som "jag" men jag gillar den! Annars så har jag jobbat, träffat Lisa för lunch och sedan haft PT-pass på gymmet. Jag är heeeelt slut nu, shit. Fick använda muskler jag knappt trodde jag hade, haha. Förresten! Ni som gillar vardagsbilder och en del uppdatering så hittar ni mig nu förtiden på Instagram också. Skaffade det i förrgår, så har inte kommit igång riktigt men lite bilder finns allt! westmanshanna heter jag där också. Nu blir det tv-mys!

updt

2012-04-10 @ 18:52:10

pic_ old / don't remember (gryyyyymt snygg btw)

Okej, imorgon lovar jag nytt material. Men för att skylla ifrån mig så har det regnat hela dagen och jag hatar att foto inomhus, plus att ljuset har varit kasst. Imorgon skiter jag i det om de nu fortfarande regnar för då har jag lite inlägg på g. Idag har jag inte gjort vidare mycket för världen, blir sjukt depp av vädret och att det hamnar på min lediga dag. Imorgon är det däremot jobb, träffa Lisa och PT träning på gymmet. Det blir nice! Ska fota lite imorgon bitti åt er.

a day off

2012-04-10 @ 12:41:57



/ byxor_zara / väska_lindex / skor_jeffrey campbell / jacka_london / top_vila /

Ledig idag, woho! Hann med en pw i morse i spöregnet (hej hurtbulle) och senare ska jag till gymmet och köra styrka. Har fått hjälp med både träning och kost nu och imorgon ska jag få ytterliggare hjälp så att allt går som jag vill och att jag gör rätt. Känns skitbra! Ni är flera som frågat om träning och sånt och nu när jag har ett schema och mycket kunskap, är det någon som vill köra med mig? Eller vill att jag ska skriva något speciellt om träningen? Har fått flera kommentarer och jag delar gärna med mig av det, men måste veta lite specifikt vad ni vill jag ska skriva om. Nu ska jag springa iväg och avverka några timmar inne i studion, sång it is!

impuls

2012-04-08 @ 20:38:50

LINNE / HM 99 :-

Vilken mysig påsk jag har haft! Hann bli frisk exakt tills helgen och sedan har jag haft mycket att stå i. Jobb hela helgen, utgång igår, påskmiddag hos mammsen idag, sångsaker klara, shopping med Matilda och lite annat. I morgon är det back on track! Ska försöka vara flitigare här då. Det blir jobb, träning (jag och Nattan ska äntligen komma igång i morgon, då fasen ska det byggas muskler!) och sedan släktkalas hos Natta på kvällen. Ser ut som en bra måndag!

mascara

2012-04-07 @ 11:46:42

MASCARA / HM
Måste bara tipsa om denna! Så sjukt bra! Jag har testat hur många mascaror som helst och tänkte ge det ett till försök och nu tänker jag aldrig byta. Den ger sinnes långa fransar, fylliga och sitter riktigt bra. Smaken är ju som baken när det kommer till mascaror, men jag tvivlar på att man kan tycka denna är dålig. Tips tips!

basic tee

2012-04-07 @ 11:33:59

T-SHIRT / CUBUS 179 :-
Jag har länge varit ute efter simpla basics t-shirts, men har aldrig riktigt velat lägga en massa pengar på ett sånt simpelt plagg. Acne sägs ju ha grymma t-shirts men jag spenderar hellre pengar på något annat än en dyrare t-shirt. Men nu har jag hittat två riktigt grymma till bra priser. Bl.a denna ovan. Perfekt i ärmarna, lagom stor, v-ringar och mjuk. Sedan har jag köpt en svart på gina, Carolines "the perfect tee" som också är riktigt bra. Två t-shirt tips!

from outer space

2012-04-03 @ 22:38:32

/ tröja_mq /

Idag har jag hunnit med en hel del! Mötte upp min kära Natta som är hemma ifrån Norge och gick och käka lunch ute i solen. Lisa mötte senare upp oss och då blev det lite shopping! (Ett par till skor, måste chilla nu Hanna...) och sedan blev faktiskt jag och Natta med gymkort på Feelgood! Yes! Så nu är det dags att börja träna igen. Vägde mig med kläder på eftermiddagen idag (gör det annars på morgonen) och insåg att jag tappat nästan 12 kg sedan i somras. Och då med kläder på. Äntligen är jag nöjd, det känns så skönt! Nu vill jag bara börja bygga muskler, fettförbränna lite till och bara bli stark och go. Nu när vi alla kör på samma gym lär det bli underbart!

black bag

2012-04-03 @ 20:34:19

/ väska_gina tricot /
Köpte denna skönhet förra veckan. Gillar den kopian och för 199 kr så kunde jag inte säga nej. Förlåt för sen uppis förresten, jag har flängt runt hela dagen! Ska käka lite och så får ni outfit sen!

dressed from nine to five

2012-04-02 @ 20:24:18

/ body & skor_nelly.com / väst_gina / kavaj & solglas_cubus /

Såhär har jag sett ut idag! Nu är det dags för lite tv-serier, pyssel, och fixa bloppisen med! Imorgon är jag ledig, tjohej!

something like this

2012-04-02 @ 17:30:30


Såhär har jag sett ut idag, ni ska få bättre uthomhusbilder lite senare idag. Annars så har jag precis kommit hem ifrån jobbet och nu ska jag käka lite och ta det lugnt. Denna vecka är jag ledig 3 dagar, vilket betyder att det är den enda veckan på 8 veckor jag inte jobbat 6 dagar i veckan. Ska bli så skönt med lite ledighet! Men inte för att jag klagar, det är ju så roligt! Min kära vän och kusin är hemma ifrån Norge så imorgon ska vi spendera lite kvalletid ihop och käka frukost på hotell. Det är bra grejer det! Ska försöka fixa en liten bloppis tills ikväll, har så sjukt mycket som måste bort. Har ingen plats kvar. Hörs sen!

scorett/tiamo

2012-04-02 @ 16:19:15

/ skor_scorett, 599 kr /

Oj vad mycket skor det blir i bloggen, haha.. Det är inte lätt när man jobbar i skobutik! Igår ringde Christoffer mig (min kära kollega) och sa att han hade fått in ett par skor han trodde jag skulle gilla, så han la undan dom till mig. Såg dom idag och visst hade han så rätt! Dom blir mina nästa vecka. Herregud, hur kan man egentligen älska skor så mycket? Dessa köpte jag också idag! Har snöat in mig på träklack och tycker det är grymt. Ni måste komma in i butiken, vi har fått in så sjuuuukt mycket fint. Ni skulle älska det!

handsmycke

2012-04-01 @ 16:59:12
/ ring_cubus / handsmycke_indiska / tröja_indiska

Sorry för bad uppdate. Hann aldrig hem efter jobbet igår och efter konserten så blev det utgång och idag var jag alldeless för trött för att hinna uppdatera innan jobbet, haha. Ska försöka mig på att dra mitt slöa arlse till kameran och fota lite senare. Har snöat in mig på guldiga smycken, tycker det är grymt snyggt att matcha lite guld och silver också. Detta handsmycke är min favorit, den är sådär slarvigt snyg

RSS 2.0