dag 17 – mitt favoritminne

Jag har suttit och funderat länge med den här dagen. Fan så svårt. Mitt favoritminne. Bara ett? Det är sånna här tillbakablickar som får mig att inse hur mycket fantastiskt jag varit med om i mitt liv. Mina ynka (snart) 19 vintrar. Ändå känns det som mängder av skriva romaner. Jag är verkligen lyckligt lottad.

Jag har tur att få syssla på proffisionell nivå med det jag älskar mest i hela världen, musik. Det finns ingenting som får mig att må så bra som jag gör när jag får vara i en miljö full av musik. I och med det har jag oslagbart många underbara minnen från musiken. Ett av mina favoritminnen var den dagen jag gick vidare till slutaudition i Idol. En dag jag aldrig kommer att glömma. Hur jag grät, skrattade, hoppade i kapp och kramades med Julia och kände sånt lyckorus jag aldrig känt förut. Det går inte att beskriva om man inte var där. Men om jag verkligen måste välja så är mitt absoluta favoritminne den dagen jag vann skivkontraktet med EMI och fick spela in min första singel. När jag efter kämp och slit stod med pokalen i ena handen och ett kontrakt i andra så rann tårarna av enbart ren och skör lycka. Så lycklig har jag bara varit ett fåtal gånger innan. Det var magiskt.

Kommentarer
Postat av: Mia

det tråkiga är att du sjunger playback när du uppträder live.. jag såg dig i Kungsträdgården och det märks så tydligt. annars är du duktig

2011-01-14 @ 16:55:06
Postat av: Oliver

Det är en tjej vid namn Julia Backstedt på facebook som använder dina bilder som profilbilder osv. tycker du bör kolla upp det! Är inte helt 100, men det liknar dig. :)

2011-01-15 @ 00:16:16
URL: http://oliverjacobsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar Mia: jag har sjungit playback en gång i hela mitt liv. Så säg inte att jag gör det varje gång jag ska sjunga live för då vet du inte vad du pratarbom. Jag var tvungen att sjunga playback för att jag inte ens kunde prata den dagen.

2011-01-15 @ 12:20:31
Postat av: Madeleine

Åh, så fint. ger mig rysningar.

2011-01-15 @ 18:35:13
URL: http://mellstroom.blogg.se/
Postat av: neli

fräsch blogg du har =)

2011-01-17 @ 16:34:18
URL: http://simplyneli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0