fate will twist the both of you

2011-12-26 @ 22:27:01


/ byxor_bikbok / tröja_monki / halsband_london / skinnjacka_london /

God jul!! Bjussar på lite simpla bilder för att det inte BARA ska eka här i bloggen. Jag är riktigt taggad inför en nystart då jag snart ska flytta bloggen, jag håller på att göra om mitt rum hemma (ett så kallat bloggvänligt rum, haha) och så har jag snart ett nytt proffsigt objektiv. Det som håller mig mest tillbaka härifrån är helt enkelt mitt liv. Matildas pappa har nu tagit sina sista andetag och jag hatar världen för att den låter oss känna denna jävla smärta cancer ger oss. Man orkar liksom inte förlora människor efter människor i den här förjävliga sjukdomen. För några år sedan gick min farmor bort i cancer, i feberuari i år gick mammas bästa vän (som en liten extra pappa till mig) också bort i cancer (det är därför jag kallar hans barn Micke och Sanne för extra syskon som vissa av er frågat om) och nu min bästa väns pappa. Man orkar fan till slut inte. Jag behöver en vecka till för att känna att jag är tillbaka på mina fötter igen, men ni ska veta att jag verkligen vill blogga. Det är bara helt fel att skriva om ytliga saker just nu när det finns så mycket annat viktigare i mitt liv. Så nu vet ni. Stanna hos mig bloggkompisar!

just an other outfit

2011-12-21 @ 10:40:06


Hej finisar! Mitt liv är en enda röra just nu och det är därför jag inte hunnit uppdatera. Matildas pappa har inte långt tid kvar nu, vi kan heller inte flytta till lägenheten och det har skapat en massa problem (så jag blir kvar hemma, jippie...) och jag jobbar extra mycket nu innan/efter julen. Julrusch, tjena! Har så mycket att ta tag i att bloggen hamnar i kläm. Ska försöka uppdatera så gott det går, men jag är tillbaka som vanligt när det lugnat ner sig på jobbet. Tack gode gud för mina arbetskamrater alltså, min vardag blir 1000x lättare tack vara dom. Älskade, dumma, fina killar. Dom borde få ett helt inlägg tillägnat till bara dom. Klickade hem två julklappar till mig igår också. Skor för ca 3500, som jag kollat på i flera år. Det var dags nu tyckte jag, jag är värd det. Kan ni gissa vilka det är?

purple lips

2011-12-13 @ 18:20:34

Hej finisar. Livet är jävligt tajt just nu. Har fått två besked idag. Varav ett är helt underbart, i början av januari är lägenheten våran. Närmare bestämt den 5:e januari!! Det andra beskedet är just nu alldeles för privat för att jag skulle kunna berätta allt om det. Men ni som känner mig vet nog vad jag pratar om. Har b.la spenderat en tid på eftermiddagen hos Matilda... Livet är fan inte rättvist. Jag vill göra allt för att finnas hos Matilda och hennes familj men ibland räcker inte det till. En vacker dag ska jag fan i mig utplåna cancer. Det ska jag. Fan.

new in

2011-12-11 @ 20:18:12

/ kavaj_second hand /

Lillasyster och jag var ute på en liten second hand runda för ett tag sedan och då hittade hon denna fina kavaj! Dags att ge sig ut snart igen, det var ett tag sedan. Annars så slutade jag jobbet nyss. Körde ett 11 timmars pass idag. Helt slut i kroppen, men när man har så underbara arbetskamrater klarar man allt! Alltså mina killar är guld värda, de gör mina dagar så mycket lättare. Kommer somna gott ikväll.

budget vs luxury

2011-12-11 @ 20:14:47


pic. don't remember

Halsduken från hm är ju helgrym! Inte sådär vanlig och tråkig, utan unik och fin. Ska hålla utkik efter den! Någon som sett den?


shoeporn

2011-12-11 @ 19:50:37

Helt seriöst, lite spikes är så dödligt snygga! Just nitar är egentligen ingenting för mig, men dessa skor gör ändå nitar helt okej. Mer än okej! Någon gång ska jag köpa ett par JC, men jag tycker det är lite för dyrt. Köper hellre två andra par snygga skor istället för ett par dyra. Men någon dag, någon dag.

bikerjacket

2011-12-11 @ 17:31:37

/ jacka_london /

Denna fina köpte jag i London på en marknad. Äkta skinn och tog mig chansen att pruta ner den till 300 svenska kr. Kap?! Sådär lagom oversize och så fick jag en fluffig krage till som jag drar på den när jag vill. Älskar den!

outfit of today

2011-12-11 @ 10:45:45


/ kjol_gina / väska_lindex / skor_nelly.com / top_indiska / 

Såhär såg jag ut igår. Hann inte posta den eftersom vi kom hem hyffsat sent ifrån vårt lilla släktkalas. Goa släkt alltså, längtar till julafton och när kalle anka börjar och vi redan hunnit snappsa ett par stycken. Då är vi som goast. Iallafall, godmorgon! Söndag idag och sol. Byter till pappa ikväll men innan dess blir det fika med Lisa!

romwe.com

2011-12-10 @ 23:14:12

Jag älskar dessa väskor. Har en liknande tote-bag ifrån Lindex, men denna är absolut snyggast! Finns att köpa på romwe.com för en billig peng. 30 % på allt också för den delen! Awsome!

sneak a peak

2011-12-10 @ 17:00:10

/ väska_lindex / ring_cubus / handsmycke_indiska /

Här får ni lite detaljer på dagens. Ska posta hela outfiten sen ikväll! Köpte mig dessa ringar/smycken häromdagen. Handsmycken blev jag kär i direkt när jag såg det. 79 kr också, billigt och bra! Nu ska jag och syskonen iväg för att fira våran kusin som har kommit hem ifrån Norge för första gången på flera år. Ska bli så kul att träffa dem! Vi har lätt den roligaste släkten, ni skulle bara veta allt vi pratar och skrattar åt när vi ses. Vi blir som dagisbarn eller som ungdomar i puberteten. Sådär lagom sköna och helknäppa. Älskar det! Hörs sen!

hey, I'm in love

2011-12-10 @ 16:43:34

/ tröja_indiska /

Jag skojar inte, jag är KÄR i den här tröjan. Den är bara sådär fullkomligt perfekt! Detaljerna på tröjan gör så mycket. Hur ärmarna går ner på handen lite längre än vanligt, hur kanterna är i olika former och hur löst och skönt den sitter. Perfekt helt enkelt! 399 kr på Indiska!

saturday morning

2011-12-10 @ 13:15:50


Godmorgon finisar! Lördag och bästa morgonen på veckan enligt mig. Vi är i full gång med att baka lussebullar och det doftar helt sjukt gott i mitt rum. Annars så har jag suttit och letat lite inspiration till våran nya lägenhet! Vi flyttar i januari, exakt när är inte klart än. Men det är inte lång tid kvar! Vi ska inreda i vitt och antikt, massa mysiga kuddar och romantiska lakan. Åh, kan knappt bärga mig! Jag sprängs snart!

hello lovers

2011-12-08 @ 20:37:54

/ din skor /

Dessa köpte jag för en vecka sedan. Har letat länge efter ett par spetsiga klackar (har ett par i mocka, men ville ha ett par lägre och i skinn) och så hittade jag dessa. 299 kr på din sko. Perfekta! Har dem i inlägget under.

outfit of today

2011-12-07 @ 23:14:21

/ jacka_forever 32 / vska_lindex / cigarettbyxor_hm / skor_din sko / tröja_hm /

Har precis slutat jobbet och nu ligger jag i sängen i min inepiece! Så gött, tror jag stannar här hela kvällen.

drawing

2011-12-07 @ 23:00:01


Startar morgonen med att visa er denna fina bild jag fick skickad till min mail för några dagar sedan från fina Emma! Blev helt till mig när jag såg den, vem vill rita en bild av mig liksom?! Det känns så sjukt! Fantastiskt roligt och den är grymt fin! Tack igen Emma!

inspo

2011-12-07 @ 21:40:59
Hej finisar! Har jobbat lång dag idag och hann inte förprogramera några inläg till er. Men nu har jag knåpat ihop en del så i morgon kan ni vänta er uppis. Ville mest säga det. Hörs sen!

sequin skirt

2011-12-06 @ 21:02:41

/ kjol_hm / skor_hm / päls/kavaj_forever 21 / väska_hm /
(hemskt fula bilder)

Sitter bänkad framför DH, sista avsnittet för säsongen. Tusan! Mina tv-tisdagar är ju bland det bästa på veckan, haha. Har iallafall jobbat lång dag idag och gör det även i morgon. Ibland blir man bara så förbannat glad över att vara på jobbet. När alla killar är på bra humör blir energin helt sjuk! Mina barnrumpor. Sen har vi två roliga praoelever med i två veckor, varav en skulle kunna vara min drömkille. Om han vore sisådär 5 år äldre dv.s.. haha, jag får komma igen om några år!

chanel

2011-12-06 @ 20:35:04

victoriatornegren.se

Perfekt färg! Kom nyss hem ifrån jobbet. Outfit kommer strax!

roots

2011-12-06 @ 10:36:41

/ shoes_dna /

Hej finisar! Som ni kanske märkte fungerade bloggen inte igår. Har ingen aning om varför, men nu har det löst sig. Däremot försvann en massa inlägg så har postat om några om någon skulle undra. Dessa skönheter köpte jag iallafall inne på DNA för ett litet tag sedan. 7-800 är orginalpriset men jag köpte dem för nästan halva priset på tomtenatta. Perfekta vardagsskor!

nelly skirt

2011-12-05 @ 17:08:12
Just nu är jag inne i en period där jag helst av allt skulle vilja paljetter hela tiden. Tyvärr går ju inte det, men en helsvart kjol med paljetter piggar upp en outfit något otroligt! Här är två av mina favoritkjolar hos Nelly.com.Ligger på 3-400 kr.

jeffrey campbell copy

2011-12-05 @ 00:23:28

Morsning korsning! Måndag igen och en ny jobbvecka. Öpnnar idag, så nu sitter jag på jobbet och käkar lite frulle. Tänkte börja dagen med att tipsa om en superbra hemsida med kopior av Jeffrey Campbell skor. Melba.se. De har kopior i flera modeller, både lita och everest som på bilden ovan. Awsome! Vi hörs när jag slutat framåt kvällen!

deatails of today

2011-12-04 @ 18:18:39


En närmare titt bara. Väskan kommer ni få se många gånger framöver. Älskar den!

outfit of today

2011-12-04 @ 17:46:11
/ jacka_london / kjol_bikbok / skärp_lindex / top_american apparel / väska_hm /

Det blåser verkligen stooooorm ute. Man kan inte gå utanför dörren innan man tror att man ska blåsa iväg. Ska försöka tigga pappsens bil så jag slipper gå till Emmy ikväll. Lussebullar blir min uppgift, ska nog köpa en färdig deg. Finns det sånna ens? Tar nog med kamera också så kanske ni får se lite bilder!

collage

2011-12-04 @ 15:13:53

/by_me/

Detta collage slängde jag ihop ganska snabbt utan egentligen att tänka på vad jag använde för plagg, mest bara för att testa på. Vad tycker ni om collage? Ska jag fortsätta med lite inspiration på detta vis?

new bag

2011-12-04 @ 12:53:16

/ väska_primark /

Godmorgon finisar! Söndag och städdag står på mitt schema. Ska försöka hinna träffa Matilda och sen ikväll ska vi alla till Emmy och ha julmys. Perfekt söndagssysselsättning! Men att det är 2:a advent får mig fan att trilla av stolen, vart är julkänslan?! Jag är en utav de där tråkiga personerna som älskar att det inte har kommit snö än. Det blir bara blaskit och dant, det räcker med snö på julafton. Så jag håller tummarna för att snön väntar liiiite till..

cosy

2011-12-03 @ 17:42:53

/ päls_tradera /

Denna fina päls kammade Jullan hem ifrån tradera! Sjukt varm och skön. Om ni är ute efter pälsar men inte hittat några så kan jag definitivt tipsa om tradera och blocket. Där finns det en massa fina pälsar!

black lace

2011-12-03 @ 12:17:40

Godmorgon finisar! Bjussar på en buns med posade egobilder på mig själv lördagen till ära. Haha. Äntligen helg! Idag står utgång med mina bästa tjejer på schemat. Innan dess ska jag hinna träffa Matilda och nu hade jag tänkt käka lite god frulle och ringa lite samtal. Om någon/några veckor så kommer det hända lite roliga grejer med bloggen. Så stay tuned!

dolce&gabbana

2011-12-01 @ 16:52:44
Det här läppstiftet fick jag av min fina vän i förrgår. Han kom hem från Milano och hade köpt med sig detta till mig! Ett tag trodde jag att han kunde läsa mina tankar eftersom att jag varit ute efter PRECIS en sån här färg alldeless för länge. Färgen blir precis likadan på läpparna som den ser ut och det sitter så.jävla.bra! Hur fin som helst!

RSS 2.0