frågor del 2/2

Kan du inte berätta lite om dig och Martin? Ni är så söta!:) 
Tack så mycket! Haha, jadu, vad ska jag säga.. Han är det bästa jag vet. Vi är ganska olika men ändå lika, båda är envisa och ger sig aldrig. När jag vet att han har rätt kämpar jag ändå emot för att han inte ska ha rätt ;)

Var ifrån får du inspiration när du köper kläder? Gillar din stil sjukt mycket! :)
Tack så mycket! Verkligen från överallt! Sedan blandar man väl inspiration med eget.

Är du släkt med Tobias Westman?
Han är 96a och bor i Lkpg... haha, ja det är min lillebror! Hur känner du honom? :)

kan du inte visa dina ytterkläder på bild någongång?
Jag har världens fulaste dunjacka på mig just nu så det är ganska tråkigt tyvärr.

kan du inte videoblogga? :Dsnälla! Det känns verkligen helt fel för mig, galet konstigt. Men någon gång kanske jag kan göra det, man ska aldrig säga aldrig!

Är du orolig du inte ska komma in på ställena i magaluf när ni åker? eller är du 18 vid då?:)  Jag vet flera som kommit in utan att de varit 18, jag tror inte att det är något problem. Eller? Haha. Jag fyller om 10 dagar så jag är 18 då!

du skriver inte så jätte mycket om Martin och inte din förra kille heller, varför?
Känner att jag inte vill blotta mig sådär jätte mycket. Sedan skulle det kanske bli alltför tjatit att säga ”nu är jag med Martin” eftersom att vi ses nästan varje dag. Hehe.

är du duktig i skolan? Ja, eller jag har bra betyg. Nu ligger jag på ganska många mvg:n, men har haft lite dålig närvaro nu innan jullovet bara.

vilka bloggar läser du oftast? Ellen, Matilda, Rumi, Emma, Karoline, Columbine, Elin och Hanna läser jag alltid dagligen. Sedan är det ganska många jag klickar in på varannan dag typ!

detta är iofs ingen fråga.
ville bara påpeka att jag ÄLSKAR hur du stödjer det F I N A kroppsidealet. eller åh. missförstå mig rätt.. men det är alltför ofta jag springer på pinnpinnsmala tjejer vilket inte alls är fel, men det blir en sådan frisk fläkta att se en tjej som är så jävla vacker utan höftben & nyckelben åt alla håll. tsck!

Åh tack så hemskt mycket! Det värmer så otroligt ska du veta.
 
har du någon resa planerad? om inte vart skulle du vilja åka? Ja, magaluf i sommar med tjejerna, annars inte mycket tror jag. New York är ett ställe jag verkligen skulle vilja åka till.

Kan du inte skriva ut sen senare hur mycket och vad du tränar? och lite smått hur det äter och så :) J o det kan jag göra!

anser du själv att din stil alltid är snygg? och tycker du att du ser ut som en fjortis? Nej inte alltid, jag kan slänga på mig lite trasor om jag känner för det. Men jag går ofta in lite för det och då tycker jag det. Och nej, fjortis tycker jag inte att jag ser ut som.

du har underbar röst, skulle vara kul med mer sång klipp i bloggen! Det kan nog ordnas!

vilket är ditt favorit plagg? Alla mina kavajer. Man kan ha dem till allt!
 
hur ska du klä dig i sommar? Pasteller, prickigt, blommigt, starka färger och ränder som det ser ut nu.

hej hanna! jag går på ljunkan.. jag har hört lite rykten om "tvärstjejerna" och vet att du går tvärs. inte sett dig på nåra av deras bilder eller så, hur kommer det sig att du inte umgås med dom?
typ henrietta o therese o märtha o dom.. :)
  Jag känner inte dem först och främst och sedan går de ju en årskurs över mig. Men de verkar trevliga!

Såg du skulle te magaluf och jag och några tejpolare funderar på å dra dit i sommar med. tänkte bara kolla hur det kommer sig ni valde magaluf, var ni ska bo och om du vet billiga och prisvärda resor samt hotell!
Jag ville först inte åka dit för alla åker dit i sommar, men jag gav med mig utan problem. Vi har några skallar som verkligen skulle dit, så det blev så ;) Kolla fritidsresor och på internet eller gå till en resebyrå. Vi ska bo på Sotavento och de verkar grymt!

Vad skulle du säga/ge för tips om man tycker om en kille som också gillat mig, men som nu tycker om en annan ? Svårt.. Om han är värd att kämpa för, gör det. Han kanske fortfarande har lite ögon för dig ändå. Om han är upptagen tycker jag dock att du ska dra dig lite tillbaka.

vad skulle du inte kunna ta på dig? Jag tror NÄSTAN allt kan vara snyggt om man matchar rätt. Jag käkar allt typ.

om du fick träffa någon som är död, vilken vill du träffa då? Min älskade MJ utan tvekan! Jag gick ju nästan under när han dog, det var så hemskt!

Vem är din idol? MJ som sagt. Finns ingen som honom och jag blir alltid galen så fort jag hör en låt med honom.

Ska du vara med i idol igen? De borde du för du har en grym röst!! Tack! Ja, någon gång till ska jag nog det. Jag har blivit mycket bättre och jag tror mycket mer på mig själv nu än då.

Hur redigerar du dina bilder? i vilket program och sådär. lägger du på något filter.. eller ja hur :) kan du inte förklara hur? hur fina som helst iaf.
Tack! I Photoshop mestadels. Jag testar mig mycket fram, men använder mig nästan alltid av skuggor/högdagrar.

vad vill du göra i framtiden? Jag vet inte. Helst någon inom sång! Annars kanske journalist, stylist eller något liknande. Något kreativt i alla fall.

varför har du i löshåret när du passar så bra i kort? grymt snyggt var det! Tack! Jag vet inte, har alltid haft långt hår och det känns så ovant utan.

hur blonderar du ditt hår? hemma eller hos frissan? & med vilken färg? Själv med jane hellens moode, det blondaste. Den är grymt bra!
 
Hur ska du fira din 18års dag? Jag vet inte riktigt än, den är ju väldigt snart. Så dags att bestämma sig!

Hur och med vad sminkar du dig? Jag är sämst på sånt, jag bara kletar på mig lite.

Hur skulle du beskriva din klädstil? Lite små”rockig” kanske?

Var köper du mest kläder? Hm, second hand, monki, gina.

Tack för en grymm blogg! kan inte du visa bilder på din garderob och lägga upp fler musikklipp?=)ålder?
Kramkram
Tack! Jo det kan jag göra. 92.a :)

Hur mycket ungefär shoppar du för varje månad? :) Olika, 500-2000 kanske.
kram!


Kommentarer
Postat av: julia

jag var i maggan i somras och är själv 92a och hade inte ens fyllt 17 då. är du tjej kommer du in överallt. se upp för "betala-en-summa-drick-hur-mycket-du-vill" ställena bara för träffade flertalet som blivit lurade och bara fått drinkar utan sprit i hehe. den glade viking innan 01.00 har 3 euros drinkar, bra om man inte pallar föra så mycket hemma. gå till grabbarna grus i gamla delen av maggan också, det är typ ett måste när man är där. ni kommer ha världens bästa vecka, utan tvekan, själv längtar jag tillbaka typ ja, varje dag =D=D=D=D

2010-01-11 @ 21:16:42
Postat av: babby

SÅÅÅ kul att läsa dina svar! Kul att veta lite mer om dig! =)

2010-01-11 @ 21:17:06
URL: http://lindababby.blogg.se/
Postat av: myy ;d

hej!

jag undrar bara en sak, jag gillar din design på bloggen , hur fixar man den? :)



ps. älskar dina kläder och ditt hår (a)

2010-03-20 @ 17:12:18
URL: http://myjagborn.blogg.se/
Postat av: ...

En fråga. vilka är dina favortitrosor? :)

2010-04-21 @ 13:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0