he was classic and regal

2010-02-26 @ 15:29:57

heppårre bloggisar, nu är det så att jag pausar lite tills på söndag då jag är hemma istället eftersom att vi ska iväg ikväll och imorgon blir det att sitta i bilen hela dagen. Nästa vecka blir det som vanligt! PÖÖÖÖSSSS


+ + +

2010-02-24 @ 22:50:07




Lite pics bara sådär. God mat och lite mys vankas! Jag tänkte när jag ändå är här i fjällen, är det något speciellt ni vill se/läsa om?

Why we dont know when

2010-02-24 @ 20:59:26
Hej! Jag har förstått att du sjunger väldigt mycket både själv och med några kompisar. Har ni gjort videoklipp tillsammans eller liknande som man kan få höra och hur kommer det sig att 4 så bra kompisar kan sjunga allihoppa?

svar: Hejsan! Här nedan slänger jag in lite bilder från vår senaste spelning tillsammans men tyvärr har vi bara en inspelning (under bilden). Mina egna videoklipp kan du se HÄR.
Det är nämligen såhär att vi alla kände inte varandra från början. Vi 4 tävlade inviduellt i olika sammanhang och vi var alltid konkurrenter. Under en tävling så umgicks vi dag in och dag ut inprincip och eftersom att alla bodde i Linköping så bestämde vi oss för att träffas utanför sången som vanliga kompisar likaså. Sedan dess var vi fast! Så nu har vi både varit kompisar i flera år och även sjungit tillsammans en hel del. Dock började vi inte göra det fören några år tillbaka då vi fick peppningar inom musiken från flera håll. Så på den vägen är det och det vankas en hel del spelningar framöver!



oh I said you look so fine

2010-02-24 @ 18:10:10

Jeansväst, lindex. randigt, hm. Byxor, åhlens och skärp gina.

Kom just hem från en heldag på skidorna! Okej, för en timma sedan, men nästan. Sjukt vad glada vi blev när vi såg att tempen stod på minus 10 i morse, så snabbt som attan for vi ut i backen. Nu är vi hemma och benen värker nästan av allt benböj. Men de var det värt! Gårdagen var också riktigt rolig. Bowling, bastu, massa dricka och skratt. Nu vankas det varmdusch och sedan så ska jag försöka uppa lite till!

Som sagt, bloggen kanske inte blir lika rolig den här veckan eftersom att jag inte engagerar mig så jätte mycket, men har tagit ett par outfit bilder som vanligt för att kunna uppa, bara för er skull! (för er som frågade och trodde jag satte på mig vanliga kläder här i fjällen varje dag)

run and hide as you may, they'll catch you

2010-02-24 @ 11:03:03



Igår bowling med dessa. Jag vann, Martin förlorade. Han fick bada i snön. YES!

in the middle of a dry spell

2010-02-24 @ 10:57:03


Slänger in ett gammalt collage, ikväll får ni förhoppningsvis ett nytt!

much easier when life gets hard

2010-02-23 @ 13:42:04

Blommig klänning och kavaj, second hand.

Tja babes! Nu är det dags för lite skidor. Vaknade idag med 30 minus så vi var väl inte så jätte taggade på att åka.. Förmiddagen har gått åt till att spela massa kort och lite så och nu ska vi ut och glida lite ändå. Ikväll så ska vi spela bowling så det blir allt lite pics där ifrån. Hoppas ni andra har det fint där hemma!

Och förresten, jag har inte hunnit svara på alla era kommentarer än, men ska göra det så fort jag kan!


in spite of these comforting things

2010-02-22 @ 21:23:49


Kall dag, inte mycket mer än så. Är på skithumör så ska ta mig en lite nap. Vi hörs i morgon mina vänner, godnatt!

My hands float up above me

2010-02-22 @ 12:09:43

Klänning, gina. transparent tröja, hm. strumpisar, lindex.

Då längtar vi till strumpbyxe-väder då!

and you are taking what is yours

2010-02-22 @ 12:03:11



Älskling när han sover och lite av all snö utanför vår stuga. Sjukt mycket! Idag blev det iallafall sovmorgon (för min del) de andra var redan uppe vid 6 för att kika på Sverige-Finland matchen, men jag hade ingen ork. Idag är det minus 22 men vi ska ut i backen en stund ändå. Ska köpa sån där rånarluva så jag har någon chans att inte frysa sönder om ansiktet. Och som ni kanske märker blir inte uppningen precis som vanligt, men från och med nu blir det MINST två inlägg om dagen. Pussssssss och hörs seeen baaaabes!

Get out of the house

2010-02-21 @ 16:07:26


Så fort pengar räcker till blir det att inskaffa en liknande jacka med lite gott ull på kanten! ;)

Kom nyss in från en skiddag och nu ska jag och min älskling åka och inhandla lite goa saker i affärn, hörs sen!

+ +

2010-02-20 @ 21:18:49



Blogg.se har dampat så jag fått daaaaamp hela kvällen, men nu så! Nu är det malodifestivalen, gottis och mys sp, gäller! Imorgon fixar jag också lite bilder härifrån. Nu ska jag kila till kortspelet. PUSS!

staring there from across the block

2010-02-20 @ 14:51:24


Tja babes och förlåt för dålig uppdatering! Men planerna blev ändrade igår eftersom att det skulle vara snöoväder hela vägen till fjällen så vi åkte redan vid klockan 5 igår. Så nu befinner vi oss i Tänndalen! Skriver med stelfrusna fingrar efter en riktigt kall dag. Jag, Martin, Davve och Jennifer (Martins bror, samt flickvän) har varit ute i backen hela dagen och nu är vi tillbaka och lagar mat. Det är så mysigt här, trots kylan! Ikväll blir det cider/öl, bastu, dusch, god mat, melodifestivalen och kort. Fint!

Som sagt, har massa bilder jag tog innan jag åkte, så det blir uppdatering som vanligt i veckan! + Fjällen bilder. Så efter maten slänger jag in en outfit bild. PUSS!

in the middle of a dry spell

2010-02-18 @ 22:22:40



Jag ska härma henne rakt av. Så snyggt! Hon är snygg. Fuskkkkkk.
Nu ska jag iallfall sova. Eller snart, en kopp te sitter fint först. Hörs i morgon babes!

don’t need a ring to show me

2010-02-18 @ 21:06:37


Fint som snus skulle jag vilka säga! Skärpet alltså. Öpnnade plånkan idag på gina och tömde den lite ytterliggare och vipps så var jag ett gööörasnyggt skärp rikare. Gjorde hela "outfiten" bättre.
På lördag åker jag som sagt med Martin till fjällen men det lär bli uppning vettni! Imorgon ska jag köra värsta fotoracet här hemma och fota gärnet. 7 Outfits varje dag och en hel del annat. Så bloggen blir som vanligt! (vadå jag är inte alls mobbad?) Plus lite bilder från fjällendagarna. Toppen va? Nu blir det återigen plugg, inte gjort något annat, men kan fortfarande inget.. suuuuuckk...

didn't remember your first name

2010-02-18 @ 19:30:43



Dessa goingar har jag köpt idag! Har kikat på sånna länge men bara sett dem på internet och inte riktigt orkat klicka hem. Men nu så! På Bikbok för 79 spänn är det dina. Katching!

is this the bed I chosed to make

2010-02-18 @ 17:45:08


Hej babes! Kom just hem och nu börjar plugget. Satte mig nyss ner för att läsa tidningen lite smått och så ser jag att en av mina gamla vänners mamma dött.. Fick ett helt hål i hjärtat. 50 år och bara dör. Bara sådär. Så otroligt hemskt! Så nu ska jag ta min tomhet och kötta ner huvudet i böckerna. Återkommer senare med lite ny inköpta saker!

find a getaway I was hiding from

2010-02-17 @ 22:04:52


Då säger jag godnatt för idag och så hörs vi i morgon! Ska försöka knäppa lite bilder i skolan då vi har typ tre timmars hål med.. PUUUUUUUUUUUUUUUUSSS

I miss the years that were erased

2010-02-17 @ 20:04:09


Eeeaaaah ni.. Ni skulle bara veta hur mycket jag längtar till lovet! Har någon av er lov än? Vårat kör iallafall igång nästa vecka och det ska bli galet skönt att slippa allt plugg + att jag drar iväg med Martin till fjällen. Har pluggat arslet av mig idag (hur kul är det för er att höra om plug hela tiden?). Får väl dra någon rolig historia istället eller berätta massa gammla ganla/pinsamma/jobbiga/goa underbara minnen. Det skulle ju vara något! Era var förresten sjukt roliga att läsa!! Men nu ropar böckerna igen, och jag har ju så svårt att motstå dem.. Älskade böcker.. hehe. Hörs sen!

how do I turn this thing around

2010-02-17 @ 17:08:15


Detta är mina nya skor! Inget jag kanske trillar runt i nu direkt. Snö, 13 cm, peeptoe, håliga.. Ja ni hajar grejen, det går inte. Men i sommar och vår, då fasen! Som ni kanske märkt börjar jag gilla grejen med att ha strumpor under i sånna här skor så med jeanshort, dessa och ett par gulliga vollangstrumpor passar det perfa. För att inte glömma, jag köpte dem för 250 kr på rean!

so what else could this be if not love

2010-02-17 @ 13:22:43


paljettkavaj, beyond retro. strumpisar, hm. spetsbody, gina.

Blev ingen shopping för mig i dag heller "fäller tårar". he he. Är fortfarande inte riktigt frisk så har enbart sovit och pluggat än så länge. Två prov på fredag för min del sitter inte sådär jätte fint, men jag lever ju! Ska fortsätta nu och så hörs vi senare. Pussisar!

Then cynics gonna ride me like a pinto

2010-02-16 @ 20:44:45


Gott? JAAAAAAAAAAA. Imorgon ska jag shoppa. Just so you know. Finns så himla mycket jag vill ha att jag inte kan styra fingrarna (och pengarna) längre. Sedan har jag ju faktiskt lite på mitt presentkort kvar, det är fint! Ska väl inte shoppa upp allt kanske, men ett skärp, en prickig söt lite tröja och ett par leoleggings ska in i min garderob nuuuuuuuu. En snygg body skulle heller inte skada. Vi får se helt enkelt. Kom också på att jag inte visat mina nya skor, men de får ni se i morgon!

so much easier when life gets hard

2010-02-16 @ 19:19:00

weekday

Jag skulle inte tacka nej till en enda av dessa blusar for sure! Tackar nej till "Vänner" gör jag inte heller. ÄLSKAR det pogrammet. Nästan lika galen som poltan (bara nästan). Semlan sitter också fint i handen och maaaagen.

Jag är jätte rastlös nu, så jag hoppades på att ni kunde skriva/kommenteraerat pinsammaste minne! Känner att jag behöver skratta lite så ni skulle ju vara urgoa om ni ville dela med er av lite pinsamheter! Haha.

addicted to being strong

2010-02-16 @ 17:59:47


Nu är det semla dags! Mums! Hörs sen, pööösss

boy you've left me speechless

2010-02-16 @ 14:02:22



byxor, gina. sjal, hm. blus, pappis.

Blogg.se dampade som vanligt igår så hann inte uppa. Men nu så! Nyss hemkommen från skolan. Nationella stod på schemat idag och ÄNTLIGEN är det avklarat! Om jag har tur så får jag g. Håller alla tummarna nu verkligen. Sedan var det utvecklingssamtal som gick toppen! Så idag har dagen varit bra so far. Nu blir det däremot lite mer pluggande så hörs vi om ett tag. Pussis!


some inspiration please

2010-02-15 @ 19:47:18


bla. cheapmonday, lisaplace, fashionolyg, monki, weekday, topshop, din sko

Lite inspiration såhär på måndagskvällen! Har pluggat klart för idag så får jag bara hålla tummarna för att det går vägen i morgon. Är som sagt sjuk så det gör väl inte saken bättre, men min kära pojkvän erbjöd mig lite ben&jerry's så dit ska jag traska över senare. Mums! Slänger upp en outfit snart.


when i put my lips like this

2010-02-15 @ 15:00:43



Jag hade över massa tid i lördags innan bröllopet så tog en del bilder, några av dessa. SÅHÄR skulle jag vilja kunna gå ut snart. Med tunna strumpisar (eller inga alls), jeansshorts, leostrumporna och peep toe skor. Bara hålla tummarna för att vintern går över snabbt!

Har sovit, pluggat och käkat mat med mammsen. Ska fortsätta att plugga och trycka in cp matten i mitt huvud efter ett varmt bad. Någon mer som har nationella i morgon?

And you’re whispering baby

2010-02-15 @ 11:26:59








Här får ni en hel drös med bilder från i lördags! Tyvärr har jag bara bilder från förfesten som var grymt kul men om jag får några från lokalen slänger jag in dem med.

Kom hem för ett litet tag sedan och nu ligger jag i soffan helt slut. Har feber och orkar inte öppna matteböckerna. I morgon är det nationella i matte och att jag är sjuk gör inte saken bättre. Sämst på matte ska jag sitta där med feber också. Tack! Blir alltid sjuk när det minst behövs. Men men. Ska ta och vila lite och så slänger jag in en outfit för några dagar sedan som jag inte lagt in än. Hörs sen!

she's all yours, just go and get her

2010-02-14 @ 20:42:08

Mýcket jeans i vår och dessa ska ni haffa tag i om ni kan, för 100-lappen på rean oh monki är det dina, de är underbara!

Kass upptadering, jag vet! Men efter bröllopet igår (som förövrigt gick super!) så åkte jag direkt till Julia för att fixa inför kvällen. Det var nämligen 18 års fest i en lokal igår så det blev förfest hos Jullan med 10 tjejer och vi hade sjukt kul! Sov sedan hos Julia och idag har jag jobbat hela dagen. Jag och Martin har spenderat alla hjärtans dag på jobbet, haha. Och nu vill vi ha lite tid med varann så jag uppar inte förens i morgon, men jag har en hel drös bilder från igår, så imorgon får ni alla. Nu ska vi mysa lite, vi hörs i morgon och glad alla hjärtans dag!

+ +

2010-02-13 @ 14:52:34


Nu är jag redo för sång på bröllop! (och nej, jag är inte svartklädd som på bilden) Önska mig lycka till!

I thought of all the years we spent

2010-02-13 @ 13:17:30



Godmorgon snyggisar! Eller, egentligen god eftermiddag eftersom att jag varit uppe sedan halv 10. Haft en hel del att fixa med eftersom att jag ska åka och sjunga på ett bröllop vid 3. Spännande! Och jag måste säga, era låtförslag gjorde att jag kunde välja låtar! Jag valde "Du är allt", just för att den är så fin och en riktig bröllopslåt, de flesta verkar tycka likaså och sedan valde jag "Utan dina andetag" med Kent. Den har jag sjungit på ett bröllop förut, men till skillnad från då så ska jag kompa mig själv idag så det blir lite spännande! Du är allt ska jag sjunga acapella eftersom att de inte finns någon kantor som har möjlighet att kompa. Det blir nog roligt! Hörs innan jag åker!

You Gotta Promise Not To Stop

2010-02-12 @ 22:25:44
Vilkent är ditt absoluta favorit klädesplagg? Om du bara får välja ett!
Sv: Då måste jag säga att min vita paljettjacka är mitt favoritplagg! Försöker "spara" på den lite och inte använda den så mycket innan våren kommer eftersom att den kommer sitta stadigt på mig då. Har använt den två gånger sen jag köpte den i Julas så nu inväntar jag bara våren! En vit kavaj i vår/sommar känns helt rätt.


blinded By the light from me

2010-02-12 @ 21:15:24



Två par nya ringar! (ormen gammal)
Fr.v. Gina och mitten glitter.


find a getaway I was hiding from

2010-02-12 @ 17:54:11



När jag ändå är vid datan så passar jag på att slänga in bilderna från lunchen också! Snygg bild längst ner? Haha, nej. Aja, känns som att jag har massa inlägg att göra, men vet inte i vilken ordning och mängd och ja, ni vet. Vi hörs iallafall senare ;)

like a bridge over troubled water

2010-02-12 @ 17:32:28


kofta, monki. tights, hm.

Idag kördes det på militärfärgat! (Som jag förövrigt gillar starkt just nu). Kom just hem efter en lång men inte så jobbig dag i skolan. Vi lunchade som vanligt på Chicolata, de vet ju nästan vad vi ska ha nu varje gång eftersom att vi är där så sjukt ofta. Efter skolan trallade jag en snabbis på stan och införskaffade mig två ringar. Visar senare ikväll och så hämtade jag micen! Så nu blir det sång för hela slanten. Fredagskvällen ser ungefär ut så, plus massa plugg jag måste hinna klart. Kul!

maybe three seconds is enough

2010-02-12 @ 09:18:09


Godmorgon babes! Nu är det dags för skola och jag är försenad. YES. Datorn stod på här brevid så tänkte bara skriva lite snabbt. Hoppas ni får en go dag så hörs vi när jag slutat! Har även fått min mic nu som jag glömde i Kalmar senaste gången vi var i studion och hade spelning i Emmaboda, så jag tänkte nog slänga upp ett videoklipp idag! Nu måste jag däremot rusa.

something to help me burn out bright

2010-02-11 @ 22:09:32



Phu! Äntligen hemma. Haft full rulle hela dagen. Skola till 4, vilket inte var sådär jätte jobbigt. Hem en snabbis, direkt till stan för att möta upp Carro och sedan for vi hem till henne. Nu är jag hemma efter en lång bussresa och mycket gående. Ibland saknar jag verkligen att bo i hjulsbro (dem bor där jag bodde för två år sedan). Speciellt på sommrarna. På t-bryggan. Haha. Aja, i vilket fall som helst var det helt underbart att träffa de två små och ta ikapp lite! Som ordspråket säger "Vänner kan växa på olika håll, men man växer aldrig ifrån varandra". Det är SÅ rätt! Efter 8 år som bästa, verkligen bästa vänner, jag, Carro, Charre och Julia, för att sedan växa utan varandra är det precis på samma sätt som förut när vi ses. DET är så härligt.

it's All over now, back to reality

2010-02-11 @ 19:05:46


Nemen titta vad jag hitta! Mycket roligt. Annars så sitter jag just nu hos Carro och fixar med lite saker och tar igen lite tid. När som kommer Charre också då vi kanske får lite fart på saker, haha. Tänkte bara kika in lite snabbt. Uppar mer när jag är hemma!

get me back and you gon' show me

2010-02-11 @ 16:10:09


kofta, gina. halsband och väska, lindex. jeans, monki (nya!)

Tjena snyggisar! Nu har jag lite bråttom eftersom att jag ska till stan för att möta upp Carro och sedan ska hon, jag och Charre åka hem till dem och fixa och umgås lite. Så himla länge sen så det ska bli jätte mys! Har ett par inlägg som ni får när jag kommer hem ikväll. PUSS!

create these things up in my head

2010-02-11 @ 09:08:59


Godmorgon! Gick upp som vanligt och gick till skolan. Vår tyskalärare var sjuk. Jag gick hem. Har nämligen bara 3 minuter med gångavstånd så nu har jag varit hemma i över en timma (skönt!!) och ska snart dra mig tillbaka till skolan. Efter skolan blir det träning med Emmy och sedan hem för att plugga lite matte, yeeeesss... Ska också visa ett par jeans jag köpte igår som jag tycker nästan är lite föör snygga.

Nu ska jag tralla, laaater!

I'll leave the world in a shock

2010-02-10 @ 22:19:04

fashionology.nl

Detta skulle man inte tacka nej till. Funtar på att trycka hem ett par ringar.. Nu blir det iallafall mys med Martin, te och lite tv! Imorgon visar jag mer av det jag köpt. Godnatt sötnosar!

I'm so addicted to being strong

2010-02-10 @ 21:13:59



Detta är ett utav inköpen idag! Strumporna! Haha, tyckte dem var grymma och att ha dem såhär under skorna tycker jag är gööör snyggt. Både till byxor och till jeansshorts på sommarn/våren. De kommer nog sitta på ganska så mycket!

grab your clothes and get gone

2010-02-10 @ 19:08:23


Tjena babes! Rätt kass uppis idag och det beror på att jag spenderat dagen med Nattan. Vi var på stan i ungefär 4 timmar och shoppade/åt. Mycket mysigt! Så har en hel del att visa er. Ni får se redan lite ikväll och även en outfit. Kissss

+ + +

2010-02-09 @ 23:49:25



Här är lite outfits på senaste tiden! Kommentera gärna vilken ni tycker om mest.
Mitt svarta halsband är iallafall en klar favorit!


When I’m confused I can’t find the words to say

2010-02-09 @ 20:57:49



Dagens humör: Glad, eftersom att vi är lediga i morgon och Gustaf kom ihåg att baka idag (!!!) Duktig gurreplutt
Dagens mående: Mensisvärk
Dagens borde: Städa och plugga, sistnämda har jag faktiskt gjort ganska bra
Dagens frisyr: Boll i skolan, nu så ruffsigt att de är en boll utan toffs
Dagens klädsel: Bilden lite längre ner, nu mjukisar
Dagens planer: Kanske glider över till Martin en sväng
Dagens vill ha: Militärleggings
Dagens längtan: Sommar! Och att jag åker med Martin till Tänndalen och skiiiiaaaar på sportlovet
Dagens tråkigaste: Allt plugg
Dagens roligaste: Inte hänt mycket roligt idag hörrni, skulle vart med Natt & Frida men plugget tog över för oss
Dagens låt: Wild horses, rolling stones
Dagens köp: Naaadddaaa
Dagens Maträtt: Firre
Dagens Dryck: Mjölk, te och vatten

Cuz we ain't on the playground no more

2010-02-09 @ 19:34:57



Söta bilder jag hittade. Haha. Men en sak är säker; nu vill jag ha sommar! Iallafall vår. Funtar på att göra ett litet sommarkollage med alla underbara minnen. Men då kanske jag längtar allt för mycket. Vi får se. Iallfall så är den här bilden tagen när vi hade klassåterträff, som var en hejdundrandes rolig kväll och på lördag blir det säkert lite 9b i skaran iallafall. Nu ska jag sluta babbla och försöka hitta en låt till bröllopet på lördag!

It’s a quarter after one and I’m a little drunk

2010-02-09 @ 17:34:11


Har känt mig så jäkla snygg de senaste dagarna... Den toffsen jag gått runt med kan vara det fulaste på länge. Men jag orkar inte göra mig iordning, så alla vet liksom. He he, nu väntar iallafall matteböckerna. pussis

Och förresten, ska fixa om på bloggen lite nu och göra den sådär vårig, hm, ja inte så svart iallafall.

approaching midnight and We're locked out

2010-02-08 @ 18:40:27


Se där, kopierade Kenzas axelsak rakt av. Mycket sniggt tycker jag!

I thought of all the years we spent

2010-02-08 @ 16:10:09



paljettkavaj, beyond retro. Byxor, åhlens. halsband lindex.

Hej snyggisar! Skoldagen flöt på snabbt men tyvärr måste man ju fortsätta den här hemma. Om precis en vecka är det nationella i matte och jag ska banne mig klara det. Annars då? Jo det är kallt ute och just nu ser jag små snöflingor ramla ner från himlen. Typiskt. Hörs sen!


You know you can't deny When love takes over

2010-02-07 @ 21:03:14



Nu hämtar min käraste upp mig så blir det lite myskväll! Vi hörs i morgon med roligare pics. Sleep tight!


My thin skin trembling with these salty wounds

2010-02-07 @ 16:06:47


Vet ni vad jag längtar efter? Tills man kan börja ta massa fina vårbilder. Nu blir det alltid massa bilder med vita bakgrunder och jag trööööttnar. Jag vill helt enkelt ha vår. Av ganska många skäl. Nu blir det iallafall söndagsstek. (he he) GOOOTTT.

it seems like it was years ago since the last time

2010-02-07 @ 14:26:05






(lisa svinsnygg på första bilden ;))

Tjena snyggisar! Vi hade verkligen en helmysig kväll igår! Först och främst, att ta sig ut till Emmy är INTE det lättaste. Inte så konstigt att vi aldrig varit där förut så öde som hon bor, MEN ni skulle sett hennes hus. Lätt de coolaste hur jag varit i! Massa gamla saker och skitsnyggt inrett och hela köret. Kolla bara telefonen, den var sjukt häftig. Sen hade hon en gammaldags biosalong också, vi blev som små barn på nytt!

Vi åt as god mat, spelade spel, lekte i snön och spelade in massa videor. Ni lär nog få se lite sen. I vilket fall som helst var det en toppen kväll!

+++

2010-02-06 @ 18:37:44



Nu måste jag rusa för att nu ska vi tjejer till Emmy! Tack för alla bra tips om bröllopslåtarna föresten, det är toppen! Fortsätt slänga in flera. Vi hörs sen. PUSS!

Boy I hear you in my dreams I feel your whisper

2010-02-06 @ 10:28:55




Ett litet kollage från Januari månad! Nu är det däremot dax för lite jobb och så hörs vi direkt efter det. Hinner hem en snabbis vid 5 och då uppar jag innan jag och de andra tjejerna ska till Emmy. Och en grej till! Jag ska sjunga på ett bröllop nästa vecka och har än inte bestämt vilka låtar. SÅ,
Säg några bra kärlekslåtar! Släng in alla ni vet så är ni urgulliga!


So sacrifice yourself And let me have what's left

2010-02-05 @ 21:46:40


Nu sitter hela familjen och degar i soffan. Det är ganska så fint det med! Ska ju trots allt jobba i morgon ändå. Kikat let's dance och ätit gott och nu sitter vi och babblar på lite. Slänger in ett inlägg i morgon bitti innan jobbet också!

and When I’m confused I can’t find the words to say

2010-02-05 @ 18:53:46


En bild från idag!
Ikväll blir det bara att vara hemma. Tjejerna har lagfest och Martin jobbar. Men det blir nog skönt det med! God mat, film och gottis.

as the feeling grows She breathes flesh to my bones

2010-02-05 @ 16:38:12


leggins, gina. halsband och tröja, hm. kavaj, secondhand.

Ser ut som en lite hobbit på bilderna, snyggt! Såhär snygg är jag nu förtiden typ. Boll på huvudet och ibland sover jag med mascaran för jag inte orkar sätta på nytt dagen efter. Fresh! Det gör inget. He he he. Har massa inlägg till idag så ni får hänga med i svängarna. Hörs snart igen!


Your proclamation promised me free liberty, now

2010-02-05 @ 14:48:47


Hej godingar. Kom precis hem från skolan då jag fick "må illa attack" Vet inte vad som hände, kanske fick jag i mig jordnötter, men jag vet iallfall att jag är kung på att spy nu för tiden. Så fort jag blir det minsta sjuk smäller det till, haha usch usch. Mår iallafall sämst nu så ska krypa ner under täcket. Vi hörs med bilder från idag, outfit och så lite senare!

hey babe, come over here and shut down tight

2010-02-04 @ 22:18:48



Ibland får jag DAAAMP på blogg.se! Inte funkat att uppa på hela dage. Här har ni iallafall lite bilder från när vi var och lunchade idag. Nu däremot ska jag och Martin gå och lägga oss efter ett varmt bad. Hörs i morgon, puss!

light my fire, Try to set the night on fire

2010-02-04 @ 16:39:08



Kavaj, zara (italien) skinn, gina. Skjorta, monki. "sjömanshatt", hm.

Tjena babes! Såhär gick jag inte ut idag. Haha, jag hade mjukis all over me. Mjukisbyxor och mjukiströja som jag gick och dränkte mig i hela dagen. Hur skönt är inte det egentligen? Tyvärr är det aldrig någon som sätter på sig dem där mjukisarna men det vore jäkla skönt om alla gick omkring i dem..

Iallafall, nog om mjukisar! Idag fyller min älskade Emmy år så vi var och åt på lunchen! (Slänger in bilder sen). Det känns som alla fyller år just nu, har ett tiotal iallafall, minst, i huvudet bara sådär. Nu vill ju inte ni veta det men tänkte bara säga att så var saken. Nu känner jag att jag babblar iväg. NU blir det iallafall lite matte och så hörs vi senare! (det var allt en massa iallafall)

I was foolish and wild, he was classic and regal

2010-02-03 @ 21:10:09


Väldigt dåliga bilder bjussar jag på från idag! Hann inte göra dem så bra så det får fixas senare. Ska iallafall till min älskling nu som slutat jobba så han hämtar upp mig vilken sekund som helst. Mys! PÖÖÖSSS

It’s a quarter after one and I’m a little drunk

2010-02-03 @ 18:41:45


Blir nog en del ego-pics eftersom att jag inte hittar sladden till kameran med de andra bilderna än. Men den hittas snart. Nu blir det iallafall ett härligt bad. Fint!

That and the courage it takes just to be

2010-02-03 @ 17:22:01


"Sjömanshatten" införskaffade jag mig idag! Gillar den mycket. Dock inte i de hårda materialet som jag ville ha den i men denna funkar med! 49 spänn på Hm är väl inget att klaga över direkt. Nu blir det te och matlagning. Slänger snart in bilder från skolan. PUSSS

look what you've done You've made a fool of everyone

2010-02-03 @ 14:18:38



Dessa leosar kikade jag på i förrgår. Funderat ett litet tag på att slå till men inte gjort de, just för att dem inte känns så jätte våriga och jag har ju lovat mig själv att bara köpa vår-kläder nu. Men gillar dem, så vi får se!

Slutade iallafall halv 1 idag så det blev ingen lång dag alls. Skönt! Så nu ligger jag hemma i soffan med en kopp te och lite nötter. Visar senare en sak jag köpte idag, DEN gillar jag starkt. Förresten! Vad tyckte ni om finalen i paradise igår?

I just had a wake up call I wish I never let you fall

2010-02-02 @ 23:48:22





Bjussar på lite bilder från tjejernas lilla födelsedagsfirande för mig! Tyvärr blev jag hemskt ful på varenda bild så dessa är de ända lite vettiga jag kan bjuda på. (jag är väl inte blek som ett lakan? Nej inte jag)

Kom nyss hem ifrån Frida där kvällen spenderats med henne och Julia. Mycket mys! Nu väntar sängen och även en lång dag i morgon. Om jag kommer ihåg slänger jag ner kameran i morgon bitti! Godnatt gosisar.

I'm determined to create these things up in my head

2010-02-02 @ 17:31:36



Sådär, nu ska jag ner till gymmet och röra lite på fläsket! Sedan blir det hem för en snabbdusch innan jag går till Frida och Julia där det blir tacos och paradise final! Synd bara att man vet vem som vinner.. Det skulle vara väldigt gött om det inte vore så dock. Men men! Tar med mig kameran dit så vi hoppas på lite pics. Pusss

lonely after dark If only we could relive yesterday

2010-02-02 @ 14:46:00


Kavaj, secondhand. Linne, cheap monday. Skinnbyxor, gina. Halsband, lindex.

Kan inte snön bara försvinna? Vi blir ju snart begravda i den.. Ge mig våååår! Iallafall, kom just hem med lillasyster i släpet. Hon har varit med idag och kikat på den linjen jag går eftersom att hon antagligen också ska välja den. Fint tycker jag! Vi köpte iallfall med oss mat hem (jag bjöd, snäll?) och nu väntar vi på favvopogrammet kl 3 som går varje dag, haha.

Lite senare blir det träning och efter det åker jag till Frida med Julia för att kika på Paradise finalen, swweet. Hörs sen, pössis.

I keep on fallin, in and out of love with you

2010-02-01 @ 17:15:54


Tjena babes! Precis lämnat in min debattartikel och pustar ut för att jag ääääntligen är klar! Nu återstår dock bara lite matte. Tre pluggisar sitter här och pluggar gärnet. Duktiga..

Blir kanske lite seg uppis idag igen eftersom att de återstår lite plugg, men den som väntar får se! Och förresten, tack för alla kommentarer under!

RSS 2.0