Sometimes we rule but Sometime we can't even speak

2009-09-30 @ 20:58:54




T-shirt: Hittade den i systers garderob, Leggings: bikbok, jacka och halsband: hm, väska: lindex, skor: gammla

Nyss kikat idol, Erik är ju helt sinnes bra. Sen tycker jag om Rasmus med, han är värd finalplatsen likaså. Sjuk sångteknik utan tvekan. Nu väntar jag tills Martin kommer hit och sover här! Studiedag i morgon och man bugar och bockar. Dagen i morgon ser ut så som att jag och Nattis ska ha sy-dag! Pusssiss

Be a part Reach a heart Just one spark starts a fire

2009-09-30 @ 19:28:34


Skopunkten

Detta blev inköpen idag! Huuuuur nöjd som helst. Velat ha både rätt låga stövlar i skaftet med snörning, ett par boots och ett par lårhöga stövlar i mocka. CHECK! Så nu är jag helt tillfredsställd. Hela min dag har varit helt super egentligen. Är sjukt glad för att så många läsare stannat, köpt TRE par nya gryyymmma skor, såg en otroligt berörande och bra film förrut, ätit god mat med familjen, inget plugg, studiedag i morgon, serierna har kommit ut, ska snart få pussa på Martin, Idol börjar snart och jag har världens underbaraste vänner. HUR bra är inte de?

Will smile along with you That small act of love

2009-09-30 @ 17:03:01

Tre egopics bjussar jag på. Ovanligt.. Annars så kom jag just hem från skolan. Sjukaste sista 2 timmarna utan tvekan! Såg den BÄSTA filmen jag någonsin sett. Efter filmen var vi alla helt skakis i benen och hjärtat slog några extra slag. Die Welle tror jag den hette, eller någor liknande. Se den! Är helt till mig nu.

Ska när som åka och köpa skor. Får se om de blir ett eller två par. Finns många goa skor nu! Ni får outfit och lite sånt efter de! :)


I'll Make you rock, I'll leave the world in a shock

2009-09-30 @ 00:28:41
Innan jag går och lägger mig måste jag bara tacka för alla otroligt fina kommentarer! De här gjorde min dag. Nästan exakt var de 6000 personer här inne och kikade idag och jag hoppas iallafall att några av er stannar! Ni är så välkommna hit så.

Många frågar också vart min skjorta är köpt och den gråa långärmade tunikan. Den är från beyond retro samt cubus. Sen ska jag skriva ut vart jag köpt kläderna som ni också kommenterat en hel del :)

Vi hörs i morgon med en heltaggad Hanna till att börja blogga sjukligt bra.

So what if you can see The darkest side of me

2009-09-29 @ 21:53:36


En liten bild ifrån när vi var och käka förut. Har nyss kikat på Idol med Martin och Natti och självklart håller jag ju på Erika! Nu så har Natti nyss åkt och jag och Martin tagit varsin kopp te. Slänger in bilder i morgon istället på de lilla jag köpte idag. Puss!

No one would ever change this animal I have become

2009-09-29 @ 18:46:09



Helt sjukt vad många de är som kikat in idag! I vilket fall som helst är de hur kul som helst. Bjussar på några dåliga "dagens" och inga speciella kläder. Bytte om efter skolan för en runda på stan med Frida, Natta och Martin. Köpte lite saker, visar de senare och även lite bilder från idag.

Nu är jag, Natti och Martin hos mig för att baka kladdkaka och sedan kika på idol. Myys. Later! Förresten, svarar på alla era kommentarer så fort jag får tid!


there's something wrong who would have guessed it

2009-09-29 @ 16:03:17

Gissa HUUUR glad jag blev när jag såg detta? På blogg.se startsida! Och inte nog med de, den fina rubriken. Blir helt till mig. Gu vad roligt. Och alla nu (förhoppningsvis) nya läsare, hoppas ni stannar och välkommna hit!

Nu ska jag på stan för att shoppa lite smått och sedan äta med mina älskade tjejer Nattan, Julia, Frida. Slänger in bilder från dagen och en outfit senare. Puss från en överglad Hanna!


Now the air I tasted and breathed has taken a turn

2009-09-28 @ 19:09:25



Möhöhööö.... extremt fula bilder, jag vet, men de struntisar vi i va. Samma skjortis idag med, men de struntar vi också i. Köpte nytt rött läppis idag med och fick ett rosa/rött av Lisa, najs! Såg att ni som skrivit har skrivit till mailen, men de är helt okej att skriva i kommentarsrutan med, för de är lite lättare för mig att ta mig in på och så.. Men skriv var ni vill som sagt.

Annars så väntar jag på Idol och pizza med familjen. Mammis ska köpa hem de till Idol-tittandet. Efter de ska jag få pussa på Martin när han slutat jobbet. Nu blir de lite gitarrspelande, tjotaflöjt!


While you were sittin' home alone at age thirteen

2009-09-28 @ 17:13:10
Tänkte att ni skulle få vara med och ge lite tips eller fråga saker som jag svarar på varje dag. Typ en "dagens fråga" eller ett "önske inlägg". Har nämligen fått flera frågor på mailen så kanske tar upp en redan idag. De kan vara vad som helst! Så om ni har något önskemål eller frågor så släng in de här eller maila mig på [email protected]!

Och så har ni blivit lite dåliga på att kommentera.. Kom igen, mycket roligare och ger mer lust till att blogga då! :)

maybe three seconds is enough for my heart to quit it

2009-09-27 @ 21:21:29


Har tagit mig år att försöka få in de här inlägget. Comhem har ryck ikväll så internet är inte på min sida. Så har övergått till film-tittande med familjen med te och lite gottis på de. Matte ska jag med klämma in. Har iallafall hunnit göra lite, men de är ju så förbaskat tråkigt.


The faulty mechanism of hope has disintegrated

2009-09-27 @ 17:18:44

Kom just hem från jobbet och nu blir de plugg-dags. Fy satan vad jobbigt. Kom också nyss till mamma och har hälsat lite på henne eftersom hon vart borta i Thailand i 10 dagar. Trots att hon sa att hon inte skulle shoppa så blev de allt lite saker. Detta snygga armband, marinblåa converse och två par stora t-shirtar! Puss på mammis.


And it's hard I know We're all scared but what for

2009-09-27 @ 09:25:50


Skramlade ihop lite bilder från några outfits. Nu ska jag iväg och jobba och vi hörs som vanligt på söndagar lite senare när jag slutat! Pusss.

givin up in their eyes Tell me would you change them

2009-09-26 @ 22:28:43


Gu vad underbar den här dagen varit. Tro de eller ej så har de varit för att jag vart helt för mig själv. Jag är en sån person som kan stänga in mig för en dag och bara vara ensam, sånt älskar jag. Så idag har jag gjort de och ägnat mig helt åt sången. Jag har sjungit så jag knappt har någon röst kvar, jag har spelat gitarr så mina fingrar värker och jag har letat keybord och ny sångpedagog på internet tills mina ögon blivit fyrkantiga. Vill verkligen ha en keybord nu då jag var tvungen att lämna kvar pianot i huset när vi flyttade för 1,5 år sen.

Sedan har jag hunnit vänja mig lite vid håret, tycker de är ganska så coolt nu, jag har köpt och testat ett nytt (nästan rött: de på bilden) läppglans, städat, gjort om bloggen lite, gått igenom lite skolsaker, lagat mat, umgåts med familjen och nu ska jag kolla på en film som jag laddet hem med lite gottis eftersom att jag ska upp och jobba tidigt i morgon. Puss på er!

all the things you liked to do when it was lights out

2009-09-26 @ 16:21:50



Som ni ser så ändrade jag lite. La in ett annat klipp som hade bättre ljud än den andra. Sen tog jag bort ena för tror många redan sett den. Men som sagt, ta hänsyn till mitt nybörjar-spelande ;) (och så sjunger jag fel sista orden, men skit samma)

Och HÄR finns flera videos från när jag sjunger.


You make it so so much easier when life gets hard

2009-09-26 @ 14:32:52

Goddagens! Gårkvällen var jätte mysig. Jag och Martin var på bio och såg "Flickan som lekte med elden". Den var grym! Nu bara MÅSTE man se trean! Sen skiljdes vi åt för idag skulle han till Stockholm.

Sovmorgon för första gången på länge känns de som. Skulle egentligen åkt till Eskilstuna med Fredda och Nicke för att kika tjejernas SM men de blev icke så. Så nu sitter jag och försöker lära mig lite gitarr och sånt istället. Kanske slänger in ett klipp senare idag!


You know you can't deny it all When love takes over

2009-09-25 @ 17:59:32



Idag har dagen varit tvärtemot från igår. Turen på min sida helt enkelt! Först var de tyska, vilket jag inte alls brukar tycka om men lektionen var helt okej idag. Efter de var de AP och jag fick klart allt. Senare gick vi tjejer ut på stan och käka, min lön hade kommit in och de blev lite shopping (smink, BUS och sånt). Sedan var de frisör. Alla som ville skulle få tona håret. Jag visste redan innan jag kom dit att jag inte skulle göra de (eftersom de bara går att tona brunt). Annie kände likadant. Dock var de ganska tråkigt att inte själv göra något så jag och Annie bestämde oss för att göra lite bruna slingor, bara för kul skull! Såhär blev resultatet. Jag tog en stor brun slinga och Annie tog under luggen två stora (vilket tyvärr inte syns så bra på bilden).

Gick till stan sen efter och träffade på flera olika och alla hade sin egen åsikt. Vissa tyckte de var sjukt snyggt och undrade varför jag inte gjort de innan, medan andra tyckte de var fult. (Dock bara Julia som vågade säga ;)) Men men, de är bara hår och de går bort med lite tvättar. Kul att leka lite spontant sådär, ganska fränt ändå tycker jag. Vad tycker ni?

remains the same you're still a picture in a frame

2009-09-24 @ 23:34:27



Kom just hem från världens finaste kille och nu bjussar jag på en outfit. Dock inte dagens. Annars så sitter jag och lillasyster och konverserar så som vi brukar göra. Tar ikapp allt och uppdaterar varandra lite. Älskade lillen! :)

Imorgon går jag till skolan till klockan 6 så känner att jag borde gå och lägga mig nu. Puss och godnatt!

I'm determined to create these things up in my head

2009-09-24 @ 17:06:53



Min dag började hemskt. Jag har verkligen inte haft turen på min sida idag! Jag sov hos Martin i natt och så skulle jag gå hem i morse för att fixa mig hemma. Hade sagt till i familjen att jag inte hade min nyckel med mig så de skulle vara öppet. Men icke. De var låst. Skulle ringa, kom på att jag inte hade några pengar kvar så var tvugen att till Martin igen. Som tur var så var han fortfarande hemma. Ringde alla i förgäves, ingen svarade. Så med inga böcker eller smink och ett dåligt humör gick jag till skolan. Inte nog med de, de var skolfotografering! Till min lycka fick jag tag i pappa så han kunde åka hem och öppnat åt mig. Men när jag sen är påväg tillbaka till skolan för att fotas så börjar de spöregna. KUL? BLÖT!

Tagiskt va? Och nu måste jag plugga matte. Vi hade iallafall galet kul på sista lektionen. Agapi hade sitt moment där! Övertrötta och glada traskade vi hem. Nu har jag nyss duschat, städat, ätit och så väntar jag på Martin för han ska hjälpa mig plugga. Hörs sen, puss!

tina was a little young girl, she had a heart of stone

2009-09-23 @ 19:48:52





Nu ska jag titta på idol med syskonen, pizza och lite gött te. Sen slutar Martin jobbet och då ska vi kika en film. Pussis!

Just de ja! Skulle egentligen åkt ner till Kalmar i helgen för att spela in i studion och lite så, men de blev ändrade planer så nu ska troligen jag, Nicke och Fredda åka till Eskilstuna istället för att kolla på tjejerna när de spelar SM, feeejnt!

all you have to do is call, I'll be there yes I will

2009-09-23 @ 19:30:39


Ni förgyller dagarna så förbaskat. Är så glad över att ha er.

(slänger upp en outfit om en stund)

So close your eyes, skip this town for a little while

2009-09-23 @ 17:32:36


När de blir brist på övriga bilder så finns de alltid tusen egobilder kvar att lägga in. Därför gör jag de just nu. En himla massa Hanna blev de helt enkelt! Outfit och så kommer senare iallafall.

Idag skulle vi egentligen gått 10-2 men våra lärare är så gulliga och lägger in fler lektioner så vi gick ist 8-16.30. Mys! Hade tänkt plugga lite matte nu men jag får ångest så fort jag tänker på de. Jag vill inte ha matte. Jag hatar matte. Men ibland måste man bita ihop, så som jag tänker göra nu. Annars ska jag kolla ikapp serierna, dricka te, sjunga, klinka på gitarren och vänta tills Martin slutar jobba.

Förresten, Lisa är SEXI BABE i håret nu! Ska fasen fota henne så ska jag placera henne här. Den baben.

grab your clothes and get gone, you better hurry up

2009-09-22 @ 20:57:27



Det blev inga outfit-bilder idag. De kommer i morgon. Istället bjuder jag på två bilder där jag käkar kakor. Kanske så att jag inte blivit nyttig än? Men helt seriöst. ALLT gick emot mig och de där idag. De första som händer i skolan är att Josefin kommer med rulltårta och sedan får vi 10 paket kakor var. HALLÅ, de måste ju betyda att gud inte vill att jag ska vara nyttig? Trots de ska jag trotsa gud. Jag ska de. Men nästa vecka.

Kom nyss hem från jobbet. 3 timmars slit. Jag damsög och moppade HELA busfabriken. Fy fan vad jobbigt. Kan inte rumänierna komma tillbaka och göra deras bajsjobb så man slipper stanna kvar en timma efter stängning? Jag saknar dom. (och nej, inget illa menat)

Nu ska jag iallafall kolla 90210 sen ska jag kika idol. Kom hem vid halv 9 så ville inte börja kika mitt i. Sammanfattning. Jag lyckades inte vara nyttig, sjukt jobbig arbetsdag och jag missade idol. Nu ska jag ta en till kaka.

a voise inside my head saying you'll never reach it

2009-09-22 @ 16:07:34

thecobrasnake

Fick precis ett samtal från jobbet så nu ska jag ner dit och jobba ett par timmar. Hoppas INNERLIGT att jag hinner till Idol ikväll. Troligen gör jag de, eftersom vi stänger vid 7. Annars så gick skoldagen snabbt och var väldigt onödig, men that's life. Fick iallafall med oss 10 paket kakor hem.

Ni får outfit och sånt ikväll för nu måste jag rusa. Vi hörs senare!

That was when the taxi man turned on the radio

2009-09-21 @ 21:18:28

Sökte efter turen när jag letade lite gamla vinterskor. Har tusen liggandes så jag började i några kartonger och så hittade jag dessa. Tror de ska komma till andvändning lite i år med! Bodde i dessa förra året, så de är lite tråkigt med samma. De blir dock skoköp så snart som möjligt, vill ha ett par boots och ett par lårhöga stövlar. De ska fixas! :) Sen hoppas jag på att mammsen som just nu är i Thailand ska köpa lite ringar till mig. Trots att hon sa "Hanna, de här är ingen shoppingresa" Så tänker jag fortsätta hoppas på mina ringar.


you come again, just when I'm about to make it happen

2009-09-21 @ 19:28:36



Tröja: Cubus, Leggings: Weekday sec. Kavaj: Italien

Kikade nyss GG avsnittet, inte hunnit med de än. Och nu är jag som fast. Imorgon kommer de nya ut och resterande serier så då blir de kikades hela dagen! Men innan ska jag och min kära Julia ta en fika i allafall.

Nu väntar jag tills Martin ska sluta jobba. Får inte riktigt nog av honom. Sen ska vi kika Idol avsnittet som vi missade i fredags. Tror jag iallafall. Vi får se vart kvällen slutar. Annars så är jag och Emmy mitt uppe i en konversation gällande vår nyttighet. Fy bubblan, snart sväller jag över. , från och med i morgon börjar vi vara nyttiga igen. Förhoppningsvis ska de gå ännu bättre än förra gången. Nu blir de nyttigt på vardagarna, träning bestämda dagar och liiiite onyttigt på helgerna. I veckan börjar vi lite lugnt och KANSKE tränar någon dag, men från och med nu ska vi allafall vara nyttiga. Sedan kör vi stenhårt nästa vecka. GÖTT!

I keep on fallin, in and out of love with you

2009-09-21 @ 16:19:20
När jag ser sånna här saker så blir jag så extremt glad! De värmer i hela kroppen. Tack Jennie! 

Förresten, funderar på att börja tipsa lite bloggar. Tänkte de vore roligt, typ en i veckan eller något. Vad tycker ni?

you'll be famous, chase you down until you love me

2009-09-21 @ 12:58:34








Bjussar på lite bilder från i lördags. Myskväll hos Annie stod på schemat med bubbelbad, bastumys och skräckis. Efter de sa jag hejdå till Angelica som skulle åka dagen därpå, och sedan sov jag hos Martin. Helt uuunderbar som han är gick han upp tidigt och skjussade mig till jobbet för mina lata ben orkade inte gå. Sedan var de ett helvete de hela 10 timmarna jag jobbade. Ramandan var nämligen slut och alla firade de på busfabriken (?). Helt seriöst var de inte en enda svensk där inne, förrutom de som hade kalasen. (Inget illa menat, bara att de är väldigt ovanligt). Alla kom in med typ 8 barn och det vart helt kaos. Orkar inte dra upp alla saker, men de slutade med att vi fick vara kvar en hel timma efter stängning. De var helt GALET.


They say we're buried far Just like a distant star

2009-09-20 @ 20:20:51
Kom just hem från jobbet, därav den usla uppdateringen! Har jobbat i hela 10 timmar idag så nu är jag så sjuuuukt seg i hela kroppen. Berättar mer när jag kommer hem till pappa och då lägger jag också in bilder från gårkvällen. Innan dess ska jag käka lite tacos och sjunga. Vi hörs sen!

'Cause maybe it's true, that I can't live without you

2009-09-19 @ 19:01:59




Nu väntar jag på att Martin, Fille och Robban ska komma och hämta upp mig för sedan bär de iväg till Annie för myskväll med alla tjejerna som redan är där. Vi hörs, pussis!

so much time, to figure out the rest of my life

2009-09-19 @ 17:01:08



Goddagens! Som ni ser på bilden längst ner är vår käraste Angelica från Göteborg här! Igår hade vi överraskningsfest för Julia och då hade vi nämligen tagit hit Angelica för att överraska henne ännu mer då vi inte träffat henne på ett tag. Gissa om hon blev överraskad? OM hon blev! Vi var ungefär 50 pers i en lokal vi hyrt och fifflat med hela veckan utan att Julia förstått något. Älskade lilla Julia.

Så idag har vi varit ute och ätit och senare ikväll ska vi till Annie för bubbelbad, bastumys och skräckis! Så de blir nog lite gles uppdatering i helgen då vi vill ta vara på tiden vår käraste Angelica är här.

Förresten, Gabbe var gryyyyym igår på Idol! Jag vet att du läser de här och redan nu har de vart tjejer som frågat efter din msn, hör av dig till mig om du vill ha någon, haha! ;) I vilket fall som heslt var han sjukt bra.

Nu blir det städning, later!

Money aint everything, it’s more about the timing

2009-09-18 @ 16:04:25
Det har hänt en jätte tråkig sak, så tyvärr måste jag och Nattan åka iväg ett tag.. Vi hörs i morgon.

you won't need a pillow to cover up your mouth

2009-09-17 @ 18:36:29


Är hemma ett litet stopp kan man väl säga. Martin är och hämtar hans syster och då lämnade han av mig hemma så jag kunde packa ihop lite saker. Sover nämligen där i natt. Men nu ska jag pysa, vi hörs!

You're pushing against me, Beggin to go deeper

2009-09-17 @ 14:04:35

Jag tycker ormigt är dampigt snyggt. Lisa och jag gick på stan lite efter skolan och snart kommer Martin till mig. Annars så fyller min älskade, sjukt underbara och mest klumpiga person i världen år idag! Julia Poltan! Grattis bullen, du är bäst.

Hörs senare, pussis!


Just like I've been Since I heard that you died alone

2009-09-16 @ 21:19:11

Satt hemma och pysslade lite och så hittade jag detta paljett-pannband typ. Faktiskt de bandet vi tjejer kör med på vårat 60-tals medley. Förövrigt saknar jag de tjejerna så jag spricker!!

Idol var ju gööör bra idag och Erika göllet var ju gööööööööör, massa gööör bra! Och i morgon sjunger Gabbe troligen, säkert också gööör bra! Nu vet jag ju hur de går för dem, men de är en annan göör bra 5;a :) Ne, men nu ska jag göra lite te och kika på nån serie. Till min lycka har de kommit ut 5 nya säsonger av allt jag kikar på. YESBOX säger jag!

EN GREJ TILL! Jag fyller år två dagar innan Matilda och då har vi bestämt oss för att jag ska pierca tungan (typ de snyyyyggggggaste som finns) och Matilda ska tatura sig och de ska vi göra precis när vi fyllt. Då undrar jag hur ont de gör att pierca tungan och om de är värt smärtan? Om någon har gjort de, säg till mig! :)


Really loved me Despite my faults and you knew

2009-09-16 @ 16:18:29



Nu ska jag pysa till Nattan! Idag är en bra dag.


maybe three seconds is enough for my heart to quit it

2009-09-16 @ 14:50:31


Har suttit ett tag och kikat på lite idol-klipp. Påminns så otroligt mycket från förra året när jag själv var med så jag började leta upp lite bilder och vipps så pysslade jag ihop detta lite snabbt! De var verkligen starka minnen både från första audition till slutaudition och absolut bland de bästa jag någonsin gjort! Trots att jag var sjukt dålig. Men jag fick uppleva hur mycket som helst. Skratt, sång, tårar, glädje, besvikelser, jag lärde känna nya människor och jag försökte mig på att säga något vettigt inför kamerorna. De klokaste jag sa och de inpricip enda som visades på tv var "Fyfan! Ska JAG sjunga i globen? ALDRIG!" När vi märkte att bussen på slutaudition körde in där. Klokt Hanna. Men fy satan vad kul!

Ikväll är troligen Erika med, på torsdag troligen Gabbe och jag ska hålla alla tummar jag har!


not breaking down, not everytime you're around

2009-09-15 @ 18:44:58


Skjorta från Monki.

Kom just hem från stan och nu ska jag kika ett litet avsnitt av gg tror jag. Sen tänkte jag möblera om lite i mitt rum, blir intressant! Efter de ska jag träffa Martin :) Pussis!

I wonder if she know that the center of attention?

2009-09-15 @ 15:12:39
Sovmorgon, slapp skoldag, sjukt intressant och lärorik föreläsning och inte ett öga tort, snart stan, alla serier (oth, gg och 90210) kommer ut idag och ikväll kör idol igång igen. Hur bra är gud idag? För bra.

De enda som är dåligt är väl att jag inte kan stämma min gitarr. Punkt.

And the superstars sucked into the supermassive

2009-09-14 @ 21:57:48




Lite bilder från idag.
Efter skolan träffade jag upp Frida och Nattan. Vi gick och fikade och mös lite innan Martin och Fille ringde. De sa att de var en nödsituation och vi sprang dit de ville vi skulle möta dem och så ser vi de sitta i en bil. Martin den jäveln hade tagit körkort idag! En go jävel dock :D Han har nämligen sagt att de var nästa vecka men icke. Så chockade och glada som vi var satte vi oss i bilen med dem och åkte en runda! Nu ska jag bli skjussad hela tin! Naaat...

Aja, nu sitter jag här hemma och har förskräckligt ont i halsen. Blir aldrig frisk. Ska sätta på en film och dricka te. Imorgon kommer alla nya avsnitt ut av OTH, GG och 90210. GÖÖTT MOS!

When I’m confused I can’t find the words to say

2009-09-14 @ 19:48:08


 

Tjabbadabbaduuuuu! Berättar om dagen senare för nu har jag och Frida fullt upp. Vi ska äta upp oss på halstabletter och myysa. Later! Ni får bilder sen också. Pussis :)


Breaths in and out, anticipate a clicking sound

2009-09-13 @ 19:37:06

(BYTTE BILD)

Har inga bilder än från igår så jag bjussar på en bild på mig själv för ovanlighetens skull.. Haha :) Har jobbat hela dagen, därför har de inte blivit någon uppdatering och igår var de fest för Martin sedan sov han här och så nu idag var de bara upp och hoppa för att jobba och övningsköra.

Berättar mer om gårdagen/idag senare. Nu ska jag till Martin, puss!

Förresten, såg att man inte kunde kommentera inlägget under. Har de hänt er med?



Uppdate: Bytte bilden innan.. Nu så ska jag snart in till stan för att möta upp Nattan och Frida. Sen blir de hem och klinka på gitarren om inte annars träna med Emmy. Hörs senare, puss!

And it's all metrically and so precise and so clean

2009-09-12 @ 14:23:21



Leggins: weekday;s second hand, skor: gamla, linne och halsband: hm, transparant tröja: monki

Gårdagens! De här leggingsen köpte jag i Sthlm. Var först ute efter leopard leggings men hittade inga snygga, plus att alla har sånna nu, eller kommer snart ha. Så då slog jag till på ett par väldigt liknande istället. Bra deal Hanna! Ormigt är ju fint.

took a shot of whisky and shuffled his cards again

2009-09-12 @ 12:25:20


Godmorgon! Bjuder på lite bilder från igår nu sådär på morgonkvisten :) Inatt sov Martin här, han har dock nu för att äta med familjen eftersom han fyller 18 idag! Så nu är jag ensam igen men har en hel del att göra. Måste städa undan, packa allt, fixa och lite sånt eftersom att vi ikväll ska till Martin och fira honom. Hoppas på en go kväll!

Uppar snart, byyeee!


That's when the D.J. dropped my favorite tune

2009-09-11 @ 23:48:33
Förlåt för bad uppdate! Men har inte varit hemma en sekund idag. Först var de skola till 6 (har lite bilder som ni får se i morgon). Efter de gick jag ut och åt buffé med mamma och hennes kompisar innan jag och mamma senare gick hem till henne för att ha filmkväll. Hyrde ett par filmer och köpte lite godis som vi gottat oss med ikväll. Mycket mysigt! Nu har mamma gått och lagt sig och jag ska kolla klart en film för att senare möta upp Martin och gå hem till pappa för att sova där. Men först ska jag göra te!

Nu får outfit och bilder från idag imorgon istället, puss!

No giving up when you’re young and you want some

2009-09-10 @ 19:25:35


Idag har jag på mig tre av de nya sakerna jag köpte i Sthlm. Halsbandet, linnet och sjalen. Allt de, hm. Väldigt nöjd och allt jag hittade var varierat. Lite av varje helt enkelt.

Nu ska jag laga mat. Pappa har redan åkt iväg så de är bara att ta saken i egna händer. Sedan går jag till Martin :) Mycket fint. Puss!

Ajust de, bara för att klaga lite så går jag till 6 i morgon. De borde vara olagligt. Plus på de är mina tjejer i Gbg och spelar handboll och gör mig avundsjuk. Förrutom Fia då, men hon är ändå inte hemma i morgon. Livet är tufft Hanna. Men jag är positiv ändå :D


This is the way that we love Like its forever

2009-09-10 @ 17:15:13

Två nya halsband. Jag har kärat ner mig i den första. Förälskad. Helt fullkomligt förälskad. Ska klappa lite på de nu.

Sov hos Martin igår, vi kikade Idol och sånt. Han är för tusan den ÄNDA jag vet som tycker Idol är roligare när de blir lite mer seriöst. De är ju dem BRA man vill se! De är typ kul att se 3 st som skämmer ut sig, sen räcker de liksom. Iallafall, de är gött hur som haver.

Idag har jag sovit efter skolan. Höll sannerligen på att kollapsa av trötthet. Men nu är jag pigg igen! Redo för lite klinkande på gitarren. Sen åker jag till Martin och ser idol där idag igen. Förresten så åker tjejerna bort imorgon och jag är HELT ensam hemma. Alla i familjen ska iväg i helgen så de känns ju kul. Får väl gräva ner mig i sängen med tröstgodis och film. För tusan vilka dummisar som ska till Göteborg och spela handboll och lämna mig själv (nästan själv då) kvar.

Outfit senare, pussis!


I've changed myself, addicted to being strong

2009-09-09 @ 20:42:43


Åkte i bekväma kläder till Sthlm, alltså dessa. Blir en liten dagens. Eller en gårdagens kanske man ska säga. Linnet är second hand, likaså koftan och jackan hittade jag längst inne i garderoben igår (!!!) Lackleggingsen är från gina.

Nu har jag bråttom. Ska slänga mig in i duschen. Puss!


I feel safe Without knowing how it really hurts

2009-09-09 @ 19:57:13














Kom alldeless nyss hem ifrån Sthlm och guuuu så bra vi har haft de! Över mina förväntningar utan tvekan. Tjejerna gjorde resan toppen på alla möjliga sätt. Vi är för bra! 

Igår började vi med att hålla våra tal och vår guidning. De gick faktiskt väldigt bra så är jätte nöjd! Vår basgrupp var nog helt klart den bästa, de första vi gjorde var att fika och efter några tal så satte vi oss på en resturang och höll tal där istället för vi inte orkade gå. Indira (läraren) är för go alltså.

På kvällen blev de dramaten och se en pjäs där Jonas Karlsson spelade. Hur bra som helst, jag dog nästan! Blev helt tagen och han är ju typ galet dampigt bra skådis. Värt! Efter de blev de kändisjakt (vi såg förövrigt 12 kändisar den här dagen som vi också tog kort med, säg till om ni vill veta vilka, haha) och efter de åkte vi till vandrarhemmet och var uppe och snackade och mös all night long!

Idag var de upp tidigt. Blev guidning på dramaten och sedan gick vi till en synagoga. Efter de blev de shopping innan vi åkte hem. Nu är jag pank. Tänkte passa på när jag ändå var där. Visar kanske sakerna senare ikväll om jag hinner.

NU ska jag duscha. Sedan blogga lite om jag hinner innan jag åker till Martin ikväll. Ska kolla ikapp idolavnitten hade vi tänkt. Sjunga, ja de ska jag med göra. Nu blev de allt för mycket text, men vi hörs sen. Puss!

just another pretty piece, I was difficult to see

2009-09-08 @ 07:27:37


Nu sitter jag här. Färdigpackad. Påklädd. Märker att de är 30 minuter kvar tills jag ska gå. Fördröjer tiden lite. Jag blir alltid klar tidigt men kommer ändå alltid några minuter försent. Hur lyckas jag?! Men idag så. Idag ska jag överträffa mig själv.

Som sagt. Idag åker klassen till Stockholm! Kommer hem i morgon med förhoppningsvis bra betyg. Kommer ta med mig kameran den här gången så de blir nog en hel del bilder i morgon :)
Ha de bra så hörs vi i morgon, pussis!

taunting your teasing, You know I have feelings too

2009-09-07 @ 20:25:59


Jag får panik. Ska packa. Kan inte packa. Går bara inte. Imorgon åker nämligen klassen till Stockholm. Vi ska ha våra examinationer där uppe. Ska faktiskt bli ganska kul! Roliga prov och sedan imorgon kväll ska vi gå på dramaten för att se en teater där bl.a Jonas Karlsson spelar. Sedan ska vi sova över där och dagen därpå blir de lite olika saker och sedan shopping. Men iallafall. Frågan är ju vad tusan man ska ha med sig?

Kan mina tal rätt bra så är inte orolig för de. Har kunnat dem som tur var sen i lördags. Nu är de dock dags för att sätta igång och packa och sedan ska jag ta mig en kopp te och kolla lite tv. Puss!


run so fast sometimes it's hard to see you for dust

2009-09-07 @ 17:48:32

De är flera som frågat hur jag sotar mina ögon på diverse frågestunder jag haft. Men jag har aldrig visat fastän jag lovat att göra de. , nu gör jag de! :) Jag är dock en person som inte orkar med att fixa någon "extra snygg" sminkning, eller fixa med håret och dona (då jag nästan aldrig ens borstar mitt hår) eller någon som tycker sånt övrigt pill är intressant. Så jag vet inte hur de ska vara, men de här är iallafall min lilla version av sotning!

1. Först lägger jag på svart ögonskugga vid fransraden och suddar utåt, uppåt mot kanten.
2. Sedan lägger jag en skugga vid ögon"bojjen" (vet ifasen vad de heter ;d) och lite starkare svart vid kanten.
3. Efter de jämnar jag ut sotningen och "suddar ut" den över nästan hela locket och tar på kajal vid fransraden.
4. Klart!


Hoppas den var okej! :)


take a belly full of lead and wouldn't wind up dead

2009-09-07 @ 02:20:14
Tänkte bara säga godnatt fastän jag vet att alla sover nu. Martin gick nyss hem efter han vart här ikväll. Hjälpte mig med matten, de behövdes.. Nu väntar sängen och lite sömn innan jag börjar vid 11 i morgon. Puss på er!

For a moment I thought forgot about our memories

2009-09-06 @ 20:49:32



De var någon som frågade om jag kunde visa mitt rum, vilket jag en gång redan gjort. Så idag visar jag en ny grej jag gjort I rummet istället :) Spikat upp lite tavlor och gjort en ny "krok" till alla väskor. Så här har ni en del av mitt rum!

Jobbat hela dagen i dag och kom till pappa vid 7. Då satte jag igång och sjuna direkt och de, plus tavlorna och kroken har jag pysslat med sedan jag kom hem. Nu ska jag och lillasyster fortsätta kika på Ensam mamma söker. Hörs sen, puss!

But since then you've lied to me and I've lied to you

2009-09-06 @ 11:10:49
Kom nyss hem från Martin och nu ska jag rulla iväg till jobbet! Hoppas på en lugn dag. Uppar när jag kommer hem :)

Hatar att alla ska snacka så mycket skit.

Quarters of the kush shape the lines in my head

2009-09-05 @ 20:30:48

Nu pyser jag till Martin med Frida och Julia. Blir en chillkväll. Hörs sen, puss! :)


And you always got an excuse to look through my phone

2009-09-05 @ 15:26:08

En zebra.
Nu ska jag färga håret, sweeeeet!


all the things you liked to do when it was lights out

2009-09-05 @ 15:10:16



Lite bilder från när vi var och fikade i torsdags.
Nu sitter jag här hemma och pluggar. Tjejerna åkte hem i morse och då satte jag igång direkt. Har även hunnit med att övningsköra. Körde lillebror till hans träning och sedan åkte och handlade. Börjar faktiskt bli rätt bra! Nu ska jag fortsätta plugga lite så jag slipper de ikväll men först ska jag göra iordning en stor kopp te!

Uppar snart!


I can see you staring there from across the block

2009-09-05 @ 01:56:38


Myskväll med tjejerna stod på fredagens schema! De var tänkt att Norrköping skulle komma hit men de blev en massa krångel så till slut blev de bara jag, Julia, Frida och Natti. (Förövrigt var Nattans middag sååååå god!!) Annars har vi hyrt film och köpt lite gottis, pratat, myst och sånt som vi är så bra på.

Nu väntar sängen och en massa skitsnack innan vi somnar. Imorgon blir de upp tidigt för att plugga på förmiddagen så jag slipper de på kvällen, sedan övningsköra och sen får vi se vad som händer. Nu ska vi borsta gaddarna, puss och godnatt!


Only attracted to the things that bring you trauma

2009-09-04 @ 11:34:11



Den här killen är fantastisk! Helt otroligt bra. Han heter Andreas, 93:a och bor i Göteborg. Jag lärde känna honom när jag var liten på en sångtävling. Vi sjöng alltså tillsammans när vi var mindre och nu har jag hittat hans blogg och sett hur sjukt mycket han har utvecklats sen dess. Den här killen kommer verkligen gå långt och jag ska hålla alla tummar för honom på årets Idol då han medverkar. Han har även en toppen mode-blogg som borde läsas av flera! Andreasstil.blogg.se.


vem är jag att säga?

2009-09-04 @ 00:57:57

Jag har hört att de bara är de svaga som faller. Att de är dem som snubblar. De är dem man sträcker sin hjälpande hand när man själv står stadigt. Någon att luta sig emot. Vem är jag att säga? Vi alla är rädda för att falla. Att ta fel steg. De är bara en annan liten bit att brytas ner en efter en. Skört som glas och tunt som en nål. Känna vinden sprida runt över trakten och bringa lite kaos över de som känns ständigt. Låta den krossa ens tankar, slicka ens sår och lova en ens räddning. Förpassa en till ens öde.

Såra mig hellre med sanningar än gör mig lycklig utav lögner. Låt mig aldrig krossa sidan av vad jag ser, spraka aldrig i de som kan bli. Låt mig aldrig falla.

Men vem är jag att säga?


Done more stupid things than most would dare to

2009-09-03 @ 22:23:27


Inte lite svart.. Men de är ju höst! Nästan som när vi skulle göra vår stilanalys idag, då var alla kläder svarta, lila eller gråa typ. De som är i höst. Trots att de är tråkiga färger tycker jag höstkläderna är gööööör roliga! Älskar alla nitar/skinn saker.

Satt och skrev ett långt inlägg med bara massor med känslor nyss. Klick. Raderat. Har miljoner känslor just nu. Känns som allt händer. Allt och inget. För inget händer heller. Får se om jag klickar in något inlägg senare idag ändå.. NU, te!! :)


And these boots had to spur that beast in Cheyenne

2009-09-03 @ 21:44:54




Här är några av de armband jag gjort! (förrutom nitarmbandet) Man ser inte riktigt hur dem ser ut, men jag tyckte iallafall de blev jätte bra :) Har inte satt på alla armband än, men här är iallafall några.

Outfit kommer snart. Pyss!


I was foolish and wild, he was classic and regal

2009-09-03 @ 18:22:41





Blogg.se krånglar något förskräckligt! Försökte lägga in dessa bilder igår men de gick åt förgäves. Nu kan jag varken se kommentarerna eller liknande. Hoppas de fixar sig snart. Så, nu vet ni iallafall varför jag aldrig uppdaterade igår.

Annars spenderade jag gårdagen med Martin och idag efter skolan tog jag, Matilda och Emmy en fika på Barista samtidigt som vi var effektiva och pluggade! Efter de gick Emmsy och jag vidare och innan jag åkte hem från stan fick jag med mig nya spännen till armbanden jag gjort. Så nu ska jag pyssla med de och plugga ytterligare. Uppdaterar mer lite senare, Puss! :)


keep picking up the hood, while you putting us down

2009-09-01 @ 19:13:18


Vilka posebilder.. Hehe, strunt samma :) Var och tränade med Emmy och Fia förrut och gu, GU vad jobbigt! I vanliga fall brukar vi klara de där passet vi körde utan problem men idag dog vi i svett typ. Jag var en P Ö L. Dags att börja röra på fläsket nu om jag ska bli lika tränad som i våras! (Låter de ta sitt lilla tag dock..)

Ska käka mammas aaaas goa sallad med kyckling, avokado och feta ost nu som står och väntar på mig. Efter de har jag en del och göra, ska bl.a göra klart alla armband och tänkte visa er ett nytt armband jag köpte idag. Hörs senare! Pussiiis


throw one inside your house like a Christmas gift

2009-09-01 @ 14:24:55

Lite bilder på mig och systeryster bjussar jag på nu och outfit och sånt får ni senare. Hann aldrig uppdatera igårkväll då jag kom hem sent från Martin tyvärr. Fille var också med och vi kollade film, åt godis och lite sånt gött!

Idag var de en go dag i skolan. Slutade jätte tidigt, pga inställd lektion men sluta plugga kommer jag inte göra för de. Har massa att hinna klart tills nästa vecka så ska sätta igång lite snart. Senare ska vi även träna, äntligen! Ska komma igång nu igen :) Men först ska jag börja med mina armband. Lisa och jag köpte ännu mera pärlor/band/knäppen och sånt idag så nu är de bara att börja. Ska visa er sen!


RSS 2.0