Just like I've been Since I heard that you died alone

2009-10-31 @ 18:22:45

(gapade som jag-vet-inte-vad på bilden därav min gölliga låda)

Kom för ett litet tag sedan hem från jobbet. Nu väntar inte jobb förens nästa vecka vilket känns ganska så bra. Hur som haver har de varit väldigt kul att jobba under lovet, har ju så himla goa arbetskamrater! I torsdags när jag, Sarah och Sandra stängde så satte vi på högsta volym på musiken och tog varsin studsmatta och så studsade vi gärnet tills vi blev helt slut i benen. Nästa helg blir det personalfest vilket låter toppen om jag får säga det själv.

I torsdags träffade jag också mina kära klassisar på kvällen och tog ikapp lite. De är så superduper bra! Efter de sov Martin hos mig och igår så var han, jag och Natta bara här och chillade, kollade idol och lagade mat. De gick väl sådär.. Haha. Nu ska jag laga lite lätt mat till mig, later!

a time or two, wiped my brow and kept pusing through

2009-10-29 @ 11:36:20



tröja, väst och leggings-bikbok. sjal-hm.

Min otroligt varma och slappa outfit till bion igår. Kände likagärna att jag kunde slänga in bilder på den också! Annars så vaknade jag nyss och nu äter jag frukost. Ska ta en (second hand) runda på stan innan jobbet med syster. Jobbar bara 4-7 idag så får se om jag även hinner ner en sväng till gymmet innan jobbet för efter jobbet ska jag träffa mina kära underbara klassisar Matilda, Emmy, Agapi och Lisa för en fika och efter de ska jag förhoppningsvis träffa Martin. Bye!

They Got Nowhere to go, That's Why I Want You To know

2009-10-28 @ 23:35:58




Jag är i extas. Åh, de har varit två väldigt underbara och känsloladdade timmar. Det började med att jag mötte upp Bea, Sara, Sia och Malek för att köpa lite gottis till bion och tagga lite. Jag, Sia och Bea är ju riktiga galna fans men t.om Sara och Malek tyckte filmen var grym! Jag kan inte beskriva den i ord. Insåg många saker under filmens gång, bl.a att han måste vara den mest musikaliska artisten genom tiderna. Alltså han är musikalisk ända ut i fingertopparna! Och vilket HJÄRTA han har. "God bless you" och "I'm telling you this of love, LOVE" sa han flera gånger till hans "team" under repen. Hans inlevelse och meningar i alla låtar ska vi ens inte tala om och att trots att han är död, så är han egentligen inte det. Han musik, stil och den image han skapat, den varar förevigt.

Kom iallafall nyss hem med syster som också var på bion och nu pratar vi galet om vilken fantastisk artist han var/är över en kopp te. Jag hade nästan kommit över hans död (Nej, vem lurar jag? Men iallafall insett att han är en legend vare sig död eller levande). Men nu kan jag inte råför att tycka att den här konserten, "this is it" borde varit det sista kapitlet. Han borde fått gjort den makalösa konserten. Den jävla underbara, bästa artisten genom tiderna, borde fått gjort den. En underbar kväll.


And it's hard I know We're all scared, but what for

2009-10-28 @ 18:09:41

Bild: emsedge

De där halsbandet skulle jag kunna offra min högra hand för. Vansinnigt, galet snyggt. Men dyrt.
Var ute och gick med syster förut och nu ska vi laga ihop en kycklingsallad innan bion. Hon ska nämligen också på den men med hennes kompis. Så hoppas på lite bilder som Julia och jag knäpper på vägen hem efter bion. Nu blir det fix, KIISSSS!


Ao we gon' keep keep climbin' till the mountain top

2009-10-28 @ 14:57:09



Väst, bikbok. Kjol, hm. Transparant, monki.

Galet härligt väder ute nu! Solen skiner och det är nästan vår-varmt. När jag gick hem från Natti gick jag och tog massa bilder så kanske slänger in någon senare. Och så hade jag tänkt ta mig en promenad strax trots att jag helst vill ligga kvar i sängen. Men om man har lovat sig själv så har man! Får tagga lite inför bion ikväll också, kommer väl sitta där med tårar i ögonen och lipa lite om de blir sorgligt.

Now tell me you were lying Nothing worth for crying

2009-10-28 @ 11:59:01



Fick bli lite gamla bilder eftersom jag är hemma hos Natta. Hon har förövrigt åkt ner till stan för att luncha med hennes pappa men jag kände att jag ville spara lite pengar och inte gå upp vid 10 så jag stannade kvar. Nu ligger jag i sängen och ska göra lite frukost istället och vänta tills hon kommer hem. Ikväll blir det också Michael Jackson bion med lite folk, oooooohhhh can't wait!

farewell to your parents Cause this'll be the last

2009-10-27 @ 22:35:35


Nu sitter jag hos Nattan och myser. Vi hörs i morgon med lite bättre uppdatering då jag inte jobbar. BYE!

maybe three seconds is enough for my heart to quit it

2009-10-27 @ 20:08:01



Har suttit och kikat på massa kläder nu ett tag och föll helt för den här koftan från Chicy. Nu är jag så shoppingsugen så jag vet.inte.vad. Men tragiskt nog lägger jag ju undan 1000 kr eller mer varje månad till vår resa i sommar så massa shopping lär de ju inte bli..

Jobbade till 7 idag, sen tog jag en promenad på 3 km bara för att. Nu ska jag käka och sedan pyser jag till Nattan. Av något konstigt slag fanns inte outfit bilderna kvar på kameran, råkade nog radera dem. Så tvingar Nath till att ta! Hörs sen. Puss!

a time or two I wiped my brow and kept pusing through

2009-10-27 @ 10:12:46
Hade outfit bilder redan nu men internet laggar så jag har inte tid att slänga in de bilderna nu så ni får dem i eftermiddag/ikväll efter jobbet. Bye!

was just another pretty piece, I was difficult to see

2009-10-26 @ 21:49:06


Nu blir det te och film! Är hur trött som helst så vi får se hur lång tid mina ögon orkar hålla sig öppna. Imorgon börjar jag också jobba vid 11 så får se om jag hinner en uppis innan eller om we talk lateroooooo. Annars, godnatt babes!

so lonely after dark If only we could relive yesterday

2009-10-26 @ 18:47:33


Lite bilder från fikan. Nicke och Martin kom dock inte med på så många bilder. Och just de Frida, dina bilder blev hemska, vi får ta nya! ;) Annars kom jag just in från promenaden med mamma. Efter att inte tränat så jätte mycket kommer nog dessa 6 km sätta sina spår i träningsverk. Nu ska vi göra typ väääärldens godaste sallad. Bye!


dreams came true, just one more chance to talk to you

2009-10-26 @ 17:08:03



Hur skönt är det inte med lov? Jag och Martin gick upp vid halv två utan att känna den minsta press. Sedan gick vi och käkade/fikade med Natta, Frida, Annie, Lisa och Nicke. Efter de gick vi tjejer till resebyrån och nu är resan bokad! As taggad och allt var verkligen super, de enda var att priset var en aning högt men de är det SÅ värt! Kommer bli gudomligt roligt. Kan inte vänta!

Nu är jag hemma och ska ut och gå med mamma. Förra veckan började mitt nyttiga liv igen så nu är jag på:t! Ska köra som förra året, men klara de enda tills sommarn. Känner mig väldigt motiverad just för att de gav så bra resultat förra året och att nu har jag sommarn utomlands att kämpa för.

Vi hörs efter promenaden med bilder från idag!

tina was a little young girl, she had a heart of stone

2009-10-25 @ 19:56:55



Grym tjej, grym stil. Trine.

Nu kommer snart Martin hit. Vi får se hur snäll jag är idag, om han blir tvingad att se ensam mamma söker eller inte.. Klurigt.

Something's getting in the way Between love and hate

2009-10-25 @ 18:40:07





Här bjussar jag på lite bilder från gårkvällen. Har dock bara bilder från förfesten och inte en enda bild från lokalen. Men men! De var faktiskt en ganska rolig kväll som slutade stupandes i säng efter jag mött upp min kära pojkvän på krogen. Pigg gällde de att vara idag eftersom de var jobb för min del. Funkade ganska bra. Har ju ena riktiga härliga jobbakompisar, utan tvekan. Så efter jobbet blev de övningskörning och nu är jag hemma hos mamma och väntar tills "ensam mamma söker" börjar. Göött!


So That was when the taxi man turned on the radio

2009-10-24 @ 13:45:19


Här har ni den! Jag blev kär så fort jag såg den så plånboken blev genast ett par hundralappar för mycket tommare. Men, det var de värt. Den här kommer jag gå runt i hela tiden både ute och inne.
Nu ska jag däremot fixa kläder inför partyt ikväll och sedan sjunga massa nya låtar jag fått. Later!

a time or two I wiped my brow and kept pusing through

2009-10-24 @ 11:27:50



Godmorgon! Kom hem från min kära Natta för ett litet tag sen. Jag och Julia sov där i natt. Gårkvällen spenderades även med dem två först på stan, sedan köpte vi med oss mat hem, då kom alla andra tjejer också (förutom Lisa) och så hade vi myskväll framför idol. Baaaad att Nicklas åkte ut, han var ju min favorit, såååååååå galet snygg. Plus att han var väldigt bra igår. Men iallafall, efter de blev det fika och planering inför resan. De lutar nog åt Magaluf för de verkar vara bäst, men tråkigt att åka dit för de känns som halva Linköping ska de med, så vi får se. Jag håller nog inte på de iallafall.

Nu ska jag äta frukost och sedan fixa. Ni får outfit från igår senare och sen en grej jag köpte igår med som ni kommer få se mig i en heel del framöver. Kiiiiiisss!


ready to leave If it takes your all, then you’re ready

2009-10-22 @ 19:40:18



Nu sitter jag hemma hos Martin och har spenderat ungefär hela dagen här. Hade två lektioner, sedan möttes vi upp + Robban för att lämna pengar till Lai eftersom de blir lokalfest på lördag. Efter de köpte vi mat och åkte hem till honom. Så tänkte bara slänga in lite outfitbilder snabbt för att sedan återgå till lite läxor tills i morgon. Slutar redan 10 över 9 så en läxa tills dess skadar inte så mycket. Efter de ska vi kika film, PUSS!

move you make every step you take I'll be watching you

2009-10-22 @ 11:08:56

 

Blivit min lilla morgonlåt, varje morgon i några dagar har jag klickat på denna direkt. Den är mysig.


Klockan är 11 och jag är redan helt fixad och klar inför skolan. Jag börjar dock inte förens 1. Men väcktes redan vid 8 av att byggarbetarna började sätta igång och bygga och låta utanför så jag inte kunde sova. De borde vara förbjudet! Förstörde min sovmorgon. Men de gör inte så mycket, nu har jag tid att kika några serier och bara ta de lugnt ett tag. Have a great day babes!

even though they try to change me I remain the same

2009-10-21 @ 20:42:24



Allt är second hand eller gammalt/pappas förutom legginsen. Hade dock bara på mig detta i kanske en timma i dag, sedan gick jag runt i en stor bamsegod tröja! Blogg.se är hur segt som helst varje kväll vilket gör att de blir galet jobbigt att logga in här, så vi får se om de blir något sångklipp ikväll eller inte, vi låter helt enkelt se vart världen för de! Nu blir det iallafall Grey's med lillasyster, mys :)


can be sure of So tell me now, cause I won't ask again

2009-10-21 @ 17:13:11


Funderat lite på att lägga in ett litet sångklipp från en egen låt lite senare ikväll, vad tycker ni om de? Vi håller ju på med lite nya låtar och de är bl.a därför jag ska till studion snart och spela in saker och då vore de bra om man kunde få lite kritik från er. Annars så kommer outfit troligen ikväll om jag hinner!

Call it predictable, yesterday my dream was of you

2009-10-21 @ 14:45:35


Hej godingar! Kom just hem från skolan efter en timmes lektion. Eftersom jag avklarat allt så har jag nästan inga lektioner kvar i veckan så idag var de sovmorgon till 1 (jag kände skadeglädjen när min kära pojkvän gick upp runt 8 och jag fick ligga kvar) och likadant blir de imorgon och så slutar jag runt 10 på fredag. Kan det bli bättre?

Breathe Out, So I Can Beathe You In and Hold You In

2009-10-20 @ 21:31:49



Skor, skopunkten. tshirt, någon från stockholm. päls, cubus.

Dagens små trasor!


I'm Looking for something to help me burn out bright

2009-10-20 @ 17:07:31

Börjar bli ganska fint ute nu, trots allt pjåkit regn. Kurat in mig i en filt, med film och te. Sitter gött trots min jäkla mensverk som får mig att gå gaaaaaaalen! Aja, outfit får ni sen. Puss!


I'm getting tired of starting again, somewhere new

2009-10-20 @ 15:36:22


Massa egobilder på mig som vanligt! Yesbooooox ni. Iallafall är jag så sjukt lättad idag, alla prov är ÖVER! Det känns otroligt skönt och alla har gått ganska så bra trots all jäkla stess. Nu ska jag bara kika serier och tv och så ska jag troligen få pussa på Martin ikväll. Nu blir de te och firande! (jag är överdrivarn idag).

a time or two I wiped my brow and kept pusing through

2009-10-19 @ 17:57:46
http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=40959, snälla rösta jätte gärna!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt och säga att de inte blir någon uppis idag.. Haha. Jag ska plugga klart de sista för i morgon har jag de sista provet på väldigt länge. Kan knappt vänta. Men som sagt, BE BACK TOMORROW! Då kör vi igen. Puss gullisar.

Tonight with words unspoken, say that I'm the only one

2009-10-18 @ 17:16:00


Jag har haft tråååååkigaste bloggen nu hela veckan, men som sagt, på tisdag så kör vi igen! När allt plugg är borta. Nu har jag ett prov i morgon och ett på tisdag. Så idag blir det kanske ingen mer uppdatering (maybe ett sångklipp) och i morgon blir de nog snålt med inlägg också. Men jag lovar, på tisdag blir de GOOODIE igen. Nu väntar böckerna, kiisses!

Falling about You and took a left off last laugh lane

2009-10-14 @ 22:17:31



Eftersom att ni har frågat mig om jag kan tipsa lite bloggar så tänkte jag göra de nu. Varför jag valt att tipsa just dessa tjejer är för att jag tycker båda har grymma stilar och förtjänar ett par extra läsare! Deras bloggar innehåller mycket mode men är ändå personliga på sitt egna sett. Emma känner jag lite och hon är en jätte go tjej vilket jag även tror att Elin är!

And it's all metrically and so precise and so clean

2009-10-14 @ 20:11:41




Ungefär såhär såg jag ut idag. Nästan aldrig känt mig så äcklig som jag var idag, men sånna dagar måste man ju få ha ibland! De blir förövrigt lite dålig uppdate såhär innan kvällen eftersom att jag pluggar som ett iddi då. Men på kvällarna lär de blir mer uppdate.

Nu ska jag krypa ner i ett bad, plugga lite till, kolla serier och greys med lite te. Vi hörs senare!

They say we're buried far Just like a distant star

2009-10-14 @ 17:28:03


De här ringarna köpte jag idag för 50 kr, allihoppa på hm. Ganska värt! Det som inte är ganska värt att att jag pluggar arslet av mig. De är det enda som finns i min hjärna nu, plugg. Men har varit sjukt effektiv idag och skrivit en hel uppsats än så länge. Nu är de bara två prov kvar i veckan sen ett på mån och tis med, så om ni undrar vart jag är så har jag antagligen dött i mina böcker eller klistrat själv mig fast i dem så jag inte kan smita. Typ.

Nu ska jag göra en till kort liten uppsats och sen ska jag SKITA i att plugga och kika serier, ta ett långt bad och kolla grey's ikväll. Outfit får ni sen.

Förlåt för alla mina roliga pluggtexter, men jag måste ju få klaga någonstans.. Puss på er gullepluttar

You make it so so much easier when life gets hard

2009-10-13 @ 19:29:39


Tröja, gina. skor, skopunknten. leggins, bikbok.

Simpla kläder idag. Tråkigt tycker jag. Annars så är jag på sääämsta humöret. Skolan går mig på nerverna och jag känner mig så sjukt pressad. Nästa tisdag när helvetet är över ska jag SOVA, sova dagarna långa. Typ.

Nu ska jag iallafall käka och duscha, sedan pyser jag till Martin och pussar på honom. Vi ska plugga tyska. Eller, jag ska. Han ska hjälpa mig, låter kul va? Nooooooo. Men that's life. En positiv sak är att jag snart ska åka ner till Kalmar igen och spela in nytt material i studion, I miss it. Byyee!


they said that they wished that they had your smile

2009-10-13 @ 16:17:43

Jag måste hitta denna päls innan jag får abstinens. Var tusan kan jag ha lagt den? Gammal bild förövrigt.

Nu har jag krypit ned i sängen, mår lite sådär faktiskt. Lite beror väl på att min motivation försvann lika snabbt som den kom när jag fick reda på att jag har prov varje skoldag tills nästa onsdag. På en vecka (helgen medräknad) har jag 5 prov. Kul att jag inte kommer kunna leva den kommande veckan!

Så jag trotsade allt plugg för ett avsnitt GG och så med en kopp te. Pluggandet får jag ta tag i sen. Kan väl leva lite på att jag fick mvg på min svenska idag istället. Vi kör på de. Kul inlägg!

Something's getting in the way Between love and hate

2009-10-12 @ 21:33:54

Lindex.

Nu går jag till Martin, sleep tight!

look what you've done You've made a fool of everyone

2009-10-12 @ 19:40:17




Leggings, gina. kofta, second hand. tshirt, cubus. päls, hm.

Många Hanna. Annars har jag helt plötsligt hittat min motivation igen! Bara sådär. Har pluggat tre timmar i sträck, kommit långt och inte tyckt de timmarna varit de minsta jobbiga. Ska nog fortsätta ett litet tag nu när jag har humöret uppe. Men först, MAT!

I said, you look so fine I really wanna make you mine

2009-10-12 @ 16:02:52

På stylisten idag skulle vi lacka naglarna os.v. Jag brassade på med en grön färg, skit cool tycker jag, äcklig tyckte andra. Tur att smaken är som baken! Nu är de iallafall plugg som gäller. Kommer verkligen drunkna i de de kommande två veckorna.. Fyfan. Men vi hörs senare med outfit och sånt. Pöss!


So fed up what's with the scenes Observe and leave

2009-10-11 @ 19:41:37

Igår var jag med i tidningen. Lite kul!

De pågår ganska så mycket bloggtorka under mina helger som ni säkert märkt. Brukar bli så. Men nu ni, nu KÖR VI! Veckodagarna är de full fart på.

Idag har jag jobbat. Hade med mig en ny tjej som jag visade runt och så, väldigt trevlig! Nu är jag hos mammsen och har redan hunnit plugga och övningsköra och nu väntar mys framför tv:n till ensam mamma söker. Goaste pogrammet.

remains the same you're still a picture in a frame

2009-10-11 @ 09:54:41
Godmorgon. Gårdagen spenderades med Natta och Julia, kikade lite inför resan i sommar. Snart är de ju dags för bokning! Sedan åkte jag och Martin hem hit och sov. Nu är de dags för jobbet och som vanligt hörs vi en bit frammåt kvällen när jag slutat. Pöss!

taunting your teasing but You know I have feelings too

2009-10-10 @ 15:47:43

Fula bilder, ugly Hanna. Osminkad och bara dragit på mig lite trasor. Nu har jag massa plugg som väntar. Tänkte ta tag i tyskan innan jag träffat tjejerna för kvällen. Slänger nog in några få bilder från tjejmiddagen hos Fia sen, puss!


Get out of the house, Threw a rock at your window

2009-10-10 @ 13:06:59

Belönade mig själv med shopping igår just för att jag varit så duktig på att spara mina pengar den här månaden (nu är jag dock pank..) Två tjocktröjor från gina, en zebrakjol från hm, pälskrage från hm, leggings från gina och halsband från lindex.

Nöjd som tusan ska jag ta tag i plugg, städning och dusch. Ikväll blir de nog fest. Vi hörs sen babes!


I took the stars from our eyes, and then I made a map

2009-10-09 @ 19:29:54
Jag är så ledsen för dålig uppdatering men lovar bättre i morgon. Igårkväll efter vi tjejer vart på jätte mysig middag hos fia (har bilder där ifrån) så hämtade martin och Filip mig och jag sov hos Martin. Idag har jag ännu inte vart hemma. Skola, stan (shopping, visar allt i morgon) och sedan fika med mina saknade älskade tjejer Erica, Alex och Moa. Nu är vi hos Alex och ska mysa till de med käk till Idol. Som gammla tider, och jag älskart. Lovar bra uppdate i morgon!

Be a part Reach a heart Just one spark starts a fire

2009-10-08 @ 16:01:31

Har ingen inspiration eller motivation till något just nu känns de som. Helst av allt vill jag bara ligga i sängen med en kopp te och vila. Känner mig fortfarande sjuk, de kommer och går, och jag har aldrig vart så omotiverad till skolan som jag är nu. Men de är bara att ta sig i kragen antar jag.

Hoppas tjejerna får mig på bättre humör ikväll! Jag, Julia, Fia och Frida ska hem till Fia för att käka och bara mysa tillsammans. Tar med mig kameran och så. Outfit får ni antingen innan jag åker, när jag kommer hem ikväll eller i morgon. Vi får se hur de blir med uppdateringen idag.


the fire burning desperately but you're controlling me

2009-10-07 @ 23:02:24
De här gjorde min kväll. Tack Angelica, love you snuttis.

don't know where to go I can't do it alone I've tried

2009-10-07 @ 20:54:03



Aeee, vet ni vad? En ganska så glad Hanna. Jag hittade denna pälsis som jag letat så dant efter. Till min lycka kom jag på att jag gjorde om den förra året till en krage. Mycket bättre. Goooodie. Nu ska jag bara hitta pälsjackan med..

Annars vill jag att ni gör mig en tjänst (eller egentligen Måns en tjänst). Han är nämligen med och tävlar om att bli John Bauers nya ansiktet utåt så han blir jäääätte glad om ni går in och röstar på honom här. Snälla, söta, goa ni RÖSTA!

Hoping I would find true love along the broken road

2009-10-07 @ 19:13:06
Kör igång DAGENS FRÅGA nu då.
Vad är de bästa någon har gjort för dig och vad är de bästa du har gjort för någon?

De här var en jätte svår fråga. Men ville ha med den just för att jag kom att tänka på gamla och inte så bra tider. Men de tider vänskap övervinner allt.

De bästa någon gjort för mig måste nog vara när Nathalie (min kusin och bästa vän) fanns där under tiden mina föräldrar skiljes och vår farmor dog. Vi är ganska så olika hon och jag. Jag gråter och visar känslor, hon är lite tvärtemot. Men hennes sett att visa att hon fanns där var bara att vara med mig under den tiden. Jag hade en sovplats hemma hos dem och hela deras familj fanns där på ett speciellt sett, just kanske för att vi är släkt. Hon fick mig att tänka på annat genom att skratta och skämta till allt, så som hon alltid gör. Ibland behöver man inte bara använda ord.

De är ännu svårare att komma på de bästa jag gjort för någon, men de var bla. när vi alla tjejer (vi är 7 bästa vänner) fanns där för Julia när hon nyligen opererats. Hon är verkligen inte en sådan person som gråter över något litet. Jag känner henne innan och utan och de är inte många tårar jag sett rinna ner från hennes kind. Men under den här tiden var hon helt förstörd. Då skrev jag några A4-sidor om våra minnen tillsammans och om hur mycket hon betydde för mig. De tyckte jag var fint gjort. Sen stärktes vi alla tjejer lite av den händelsen. Lite starkare och lite tajtare. Mina bästa vänner i hela världen.


(Får se om de blir en fråga varje dag, om inte kör jag när jag känner för det. Så fortsätt skriva frågor ni! Antingen till [email protected] eller i kommentarerna.)

all of these lines across my face, tell you the story

2009-10-07 @ 16:29:34

Tjena babes! Undar var de är för fel på mig. Känner mig helt konstig i hela kroppen, något som säger emot men kan inte sätta fingret på vad. Säkert Martin som smittat mig med något nytt (han är/var också sjuk igår). Jaja, jag lever ju.

Nu ska jag kika på nya gg och 90210, yyyeeees. Och i morgon ska jag träffa Frida och Fia som jag inte sett på år (känns de som iallafall). Eller iallafall inte på ett tag, med tanke på att vi brukar träffas väldigt ofta annars. De ska bli gosis.


I hope you know im dying, with my heart beside me

2009-10-06 @ 16:14:10


Skjorta: cubus, kofta: Lindex, smycken olika

Idag är en mycket bättre dag. Känner mig ganska så frisk nu så ska snart träffa Martin. Annars är dagen pretty good också för att igår bestämde jag och Alex oss för att vi alla (jag, Moa, Erica och Alex) ska ses i helgen för en liten återförening! De var grymt länge sen nu och vi har sjukt mycket att ta ikapp. Saknar dem så de gör ont!

En annan person jag ägnat min tanke åt idag är Sofie på jobbet. Idag ska hon opereras. Och som jag sagt till henne hur många gånger som helst beundrar jag henne hur hon klarar av att alltid vara på positiv trots hur hon har de. Så fort hon är i närheten blir man själv glad. Hela hon är beundransvärd! Så jag önskar henne all lycka till idag.

Nu ska städa lite, byyyee!


Tonight with words unspoken, say that I'm the only one

2009-10-05 @ 18:57:30

Roliga bilder jag bjussar på idag va? Haha, men tycker jag är ganska så bra på att uppdatera med tanke på att jag är sjuk. Detta är vad jag har pysslat med idag. Gjorde en ring, örhängen och ett halsband som jag dock inte har bild på.

Lite bra musik ska ni få med.



Egentligen skulle jag kunna lägga upp en hel drös med akustiska låtar av Amy Winehouse. Hon är sjuk. Finner inga ord för hur musikalisk kvinnan är.


Theres a hero in you, Theres a champion in everyone

2009-10-05 @ 15:21:18

Hej babes! Först och främst vill jag tacka, buga och bocka för alla fina kommentarer i inlägget under. De värmer så mycket ska ni veta. Annars då? Jo annars så har jag nog åkt på maginfluensan. Spytt som ett djur hela natten, har dock klarat mig ganska så bra idag än så länge.

Förresten, en rolig sak i de lilla gaanska boring idag är att jag fått en förfrågan om att vara med i ett moderepotage i en tidning med bilder och sånt. Mycket roligt. Nu lockar sängen mer än att skriva här tyvärr, så godnatt för ett tag så hörs vi lite senare idag. Pussis


The strangest freaky thing that ever passed that night

2009-10-04 @ 21:15:51



Här är ett litet klipp av The story. Ni får med början på köpet bara för att min syster garvar som en sjuk häst. Nu är de dock dags för plugg! byyyeee


that you got a friend, when people can be so cold

2009-10-04 @ 19:27:38







Mina favorit skjortor.

Nu har jag slutat jobbet och kom just hem till pappa. Ska plugga lite och sedan slänger jag nog in ett sångklipp här. Pööss!

baby you'll be famous chase you down until you love me

2009-10-04 @ 10:02:14


Nu pyser jag till jobbet som vanligt på söndagar, och vi hörs som vanligt efteråt! Tror de dyker upp ett litet sång/videoklipp senare ikväll också. Vi får se vart världen tar de helt enkelt, byyyeee babes!

I guess if I was boring they would love me more

2009-10-03 @ 20:45:16

(1 år gammal bild. VART I TUSAN har min pälsväst försvunnit? Kan den komma fram?)

I'm so sorry för dålig uppdatering. Men har spenderat hela dagen tillsammans med Martin. Vi har bara varit inne och myst med film och så eftersom vädret inte tillåter annat.

Annars så kom jag just hem. Skulle kanske följt med på fest men hemmakväll lockade mer. Så nu sitter jag med lite godis och te framför körslaget, helt okej ändå om jag får säga de själv!

Something's getting in the way Between love and hate

2009-10-02 @ 18:06:24


Nu ni snyggisar ska jag om ett litet tag ut på stan för att käka/fika med Lisa lite innan vi ska spela bowling med Julia och Nattan! De roliga är ju att vi alla är grymt dåliga förlorare, så vi får se vilken stämning de blir sen.. Haha, måste säga att de brukar vara jag som vinner så jag är gaaanska taggad ;)

Inatt sover jag hos Martin så vi hörs nog inte förens i morgon, om jag inte hinner med ett inlägg innan jag går, med outfit och bilder från kvällen. Ha en go fredag!

So sacrifice yourself And let me have what's left

2009-10-02 @ 10:29:27
Jag undrar hur min bild till höger om bloggen ser ut för er? Min börjar höst upp och slutar längst ner. För andra är den bara i mitten och för vissa syns fler bilder. Så hur de ser ut för er? Måste veta om jag ska ändra lite..

and So I put my hands up, They’re playing my song

2009-10-01 @ 14:46:20


Sitter hemma hos Natti och syr. Eller rättare sagt så syr hon åt mig.. Vet inte om vi hinner klart idag men ni får iallafall se resultatet när de är klart!

RSS 2.0