they said you're beautiful in every way



Kom just hem från denna donna. Hann säga hej då till henne innan hon och de andra tjejerna drog till Partille Cup i Göteborg tidigare idag. Hann även med att säga hej då till Poltan och ett telesamtal till Frida. Har helt seriöst fruktat den här dagen sedan sommarlovet kom. Även fast tjejerna bara är borta i tre dagar innan jag kommer till Göteborg (om inte mindre) så vet jag hur otroligt mycket man missar på de tre dagarna. Har vart med varje år på Partille tre år i rad så de känns rent ut sagt skit att de inte är så igen. Men! Egentligen kan åka ner nästan när jag vill. Får ju sova hos min kära Angelica, som förresten fyller 17 idag! Grattis igen gumman! Men då kan ju inte Fia följa med som jag så gärna vill så nu planerar vi att åka ner på fredag istället då Totte och Nicke också ska med för att Nickes moster har lägenhet där som vi ska få ha under helgen. Så Partille på ett eller annat sätt blir det iallafall!

Igår var jag med Julia. Var tvungen att ta vara på varje sekund. Låter på mig som de ska vara borta ifrån mig en all evighet fast de egentligen bara är 3 dagar. 3 Dagar för mycket helt enkelt. Vi var och badade, var på stan och hade en riktig Julia och Hanna dag. Nu är jag iallafall hemma och ska vara de hela dagen, som jag än så länge inte vart på hela sommarlovet. Nästan lite sjukt. Men har en hel del att pyssla med så de gör inget. Sen har jag ju Fia som jag saknat så nu när hon vart borta och Totte och Nicke. Så jag ska nog klara mig ska ni se! ;) haha.

Kommentarer
Postat av: malin K

Gud så fin du var i håret på den bilden Hanna, har du klippt lugg? :) Eller är det helt enkelt en gammal bild på dig bara? :)

Hadesåbra, kram.



Ps. Din blogg är väldigt intressant o läsa, den e grym:D - bara så du vet (Y) ds.

2009-06-30 @ 15:45:51
URL: http://malinamoda.devote.se
Postat av: ida

älskar din blogg!

2009-06-30 @ 17:05:30
URL: http://klaeder.multiply.com/
Postat av: mrs olsson

gulliga töser på bilden <3

2009-06-30 @ 20:38:49
URL: http://klaader.se
Postat av: c

Söta tjejer båda två, fullkomligt ÄLSKAR ditt hår!!!!

2009-06-30 @ 21:39:02
URL: http://metrobloggen.se/caraoline
Postat av: Lollo

du är så söt!

2009-06-30 @ 22:06:29
URL: http://confessionsbyme.blogg.se/
Postat av: Anonym

åhgud. vad har hon på läpparna?

2009-07-05 @ 14:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0