Please understand I might forgive but I can't forget

2009-12-31 @ 00:41:57


Köpte ett nytt armband i Sthlm från lindex.

Vilken dag hörrni! Började med att jag mötte up fia på stan och fixade massa grejer. Efter de gick vi hem till mig och planerade lite inför i morgon och klippte även mitt hår. Hör ni? Jag KLIPPTE MITT HÅR. Haha, ni som känner mig vet att jag inte klippt håret på över två år och att de har varit jätte slitet och ramlat av istället för att växa. Så Fia tog till saxen och klippte. Så nu är jag korthårig! Ni kan få se bild i morgon. Färgade även håret så nu är jag även gulhårig. Typsikt, men hejar på silvershampot!

Nu är jag hemma hos pappsen och vi sitter och tittar på en konsert på tv. Alla äldre artister som Simon and garfunkel, Stevie wonder, U2, Mick Jagger och alla dom är med. De är riktig musik! Musiken var bättre förr om jag får säga det själv. Iallafall, i morgon får ni också en årssumé!

Please don't get me wrong, I just wanna see a picture

2009-12-30 @ 20:38:14


Här är lite tips på hur man kan matcha en kavaj på 4 olika sätt. När jag köper ett plagg nuförtiden måste jag alltid få ihop tre olika outfits för att kunna köpa plagget. Den här paljettkavajen är hur lätt som helst att fixa outfits med så om ni har någon kavaj, kör på!

(Är hos mamma, men uppar direkt när jag kommer hem till pappi)

givin up in their eyes Tell me would you change them

2009-12-30 @ 12:37:18



Kavaj (en ny från sthlm) beyond retro. Linne, hm. Halsband och armband, lindex. skinnbyxor, gina.

Gärsliga bilder, speciellt den sista, gris-hanna typ. Aja! Nu har jag väldigt bråttom för ska vara i stan om 20 min och möta upp fia. Vi ska fixa lite saker, shoppa lite och sedan gå hem till mig för att planera inför nyår. Ska även färga och fixa mitt hår.

Ni får senare lite andra bilder, bl.a ett collage om hur man kan sätta ihop olika outfitar med samma plagg. PUSS!

the truth behind the lies, Your lies are haunting me

2009-12-29 @ 20:07:04







Här har ni lite bilder från Stockholm! Vi har haft det jätte mysigt mitt hjärta och jag. Kom dit vid 12 och gick på stan tills 6 (hittade mycket fina saker, dock inget på rean). Frammåt 8 gick vi ut och åt på en resturang och efter de såg vi New Moon på bio. I samma biosaling som Rabih från idol ni vet? På natten var det brandalarm och vi slängde på oss kläderna men sedan slutade det bara att pipa så vi hoppade ner i sängen helt oberörda igen. Haha.
Idag blev det god hotellfrukost och sedan gick vi in till stan så jag kunde köpa de lilla sista och efter de satte vi oss på ett fik innan bussen gick hem. Nu sitter jag här hemma med en kopp te och film. Fina dagar iallafall!

you come again, just when I'm about to make it happen

2009-12-29 @ 17:30:20


jeansshorta, monki. blus, second hand. tröja, hm. halsband, lindex.

Tjena babes! Såhär såg jag ut idag. Nu ska jag slänga i mig lite mat innan ni får resterande bilder ifrån min och mitt hjärtats lilla Stockholmsresa. PUSS!

and I've changed myself, so addicted to being strong

2009-12-27 @ 21:54:59


Såhär ser det just nu ut hos mig! Bojkottar datorn lite och tar fram en tidning med en kopp te i min nya te-mugg. Inväntar även Martin som snart kommer eftersom att imorgon drar vi till Stockholm! Det är vår julklapp till varandra. Vi ska bo på hotell mitt i stan över en natt och så ska vi shoppa (kan knappt hålla reda på alla mina nya kläder, men mer skadar aldrig), äta ute och kanske gå på bio och bara ha de mysigt. Bara han och jag! Tar med mig kameran och Martins dator åker också med så det blir nog uppning där. KISSSS

They Got Nowhere to go, That's Why I Want You To know

2009-12-27 @ 19:17:28


kors, lindex. paljettshorts och tröja, gina.

Så! Hemma från jobbet och hemma från sångträning. Slutade redan vid tre eftersom att de inte fanns något att göra. Då åkte jag till Erica där även Alex var och vi sjöng för fullt. Vi har nästan 40 låtar att lära oss på två veckor inklusive dans, stämmor os.v. Stressigt, men göööör kul! Hörs efter duschhhhhh!

Theres a hero in you and Theres a champion in everyone

2009-12-27 @ 10:39:14

Denna urgoa tröjja köpte vi igår från Monki. Färgen är g-u-d-o-m-l-i-g och likaså materialet! Egentligen min lillasysters, men så mycket kläder hon tar från mig så är den lika mycket min. He-he. Vi delar allt!

Gårkvällen spenderades med Martin och nu vankas det jobb. Ni får inlägg när jag slutat och efter de kanske det blir sång med Alex och Erica och efter de antagligen packning tills imorgon då jag och Martin åker till Stockholm! Hörs efter jobbet babes!

and now you wanna get me back and you gon' show me

2009-12-26 @ 19:59:18




Hade inget att göra så knäppte lite bilder. Så det kan gå! Bjussar på en go låt också.

baby you'll be famous, chase you down until you love

2009-12-26 @ 17:10:49



skjorta, monki. linne, hm. halsband, lindex.

Kom just hem från stan med lillasyster och hennes kompis Amanda. Vi har kikat lite och hittat världens kanske mysigaste/snyggaste tjocktröja! Nu ska jag ta och dricka lite av alla goda te:n vi fick i julklapp framför en film. Ikväll hoppas jag på sällskap av världens bästa pojkvän. Hörs sen, KISSSSSS

here's a little story I've gotta tell
Bout this boy I know so well
Back in the day was cool and all
fell in love, I fell in love

I'm so lost without you and I Can't help myself for it

2009-12-26 @ 14:13:03



De här halsbandet är guuudomligt! Nu ska vi iallfall springa ut på stan för att köpa lite saker. Jag ska i och för sig spara mina pengar tills när jag och Martin åker till Stockholm i övermorgon men titta kan man ju. Vi ska också kika lite second hand och köpa lite nya strängar till gitarren. Outfit får ni sen. PUSSSSS

Although we don’t need the money we’ll need the fame

2009-12-25 @ 19:29:56


God jul på er! Hur har er jul varit? Min har iallafall vart helt underbar! Julafton och dagarna innan/efter är nog bland de bästa på hela året. God mat, underbara människor och paket. Julafton spenderades med släkten i grebo och slutade hemma hos Martin för min del.

Idag vaknade jag och Martin framåt halv 2 och då kom det gäster hem till dem som vi hann träffa lite en snabbis innan vi skulle vidare till min pappa för att fira lite jul med Suss och farfar också. Så där har vi vart idag och fått lite mer paket och ätit god mat!

Nu är jag dock hemma hos mamma igen och samlat ihop alla julklappar (på bilden) och är riktigt nöjd! De blev kläder, smycken, parfym, nödvändiga saker, smink, presentkort, filmer, te och sånt annat som ni ser på bilden. De jag nästan blev gladast för var nog ändå en sjukt snygg te-kopp med "värmesak" under som jag fick av Suss. Den kommer verkligen komma till användning!

lovar bättre uppning nu efter julen hörrni!

taunting your teasing, You know I have feelings too

2009-12-21 @ 12:13:46



Godmorgon snyggisar! Nu har jag lite brått så hinner inte skriva så mycket. Ska nämligen ner till stan för att möta upp Erica och Alex! Ska ta en liten fika och sedan ska vi hem till Erica för att repa lite. I början av januari ska vi nämligen ha en spelning nere I kalmar i ett par timmar så det behövs rejält med träning! Ska bli så kul. Det finns inget roligare än när vi 4 (moa har fått förhinder idag) är uppe på scen tillsammans. Åh! Aja, nu måste jag rusa, bye!

do anything & everything to express my love with you

2009-12-20 @ 18:17:05






Här är lite bilder från i torsdags! Hade nästan inga bilder, men dessa är ju bättre än inga. Nu ska vi iallafall iväg till Suss för lite paketlek. Sedan bär det av hem till mammsen och då vankas det film. Söndagar har alltid goa filmer, kan knappt välja! Tar kort på vad jag har på mig sen också. PUSS!

You know you can't deny it all When love takes over

2009-12-20 @ 16:26:02



Kavaj, beyond retro. paljettshorts, gina. linne och halsband, hm.

Förlåt för kass uppdate hörrni! Det ska vi ta igen! Har haft fullt upp med annat helt enkelt, plus att kameran har varit hos Martin och att jag jobbat idag. Men nu kör vi. Slänger in lite bilder från helgen om någon timma också.

Igår var jag och Martin här hemma och kollade på film, drack glögg och åt peppakakor med resterande familjemedlemar typ. Sen jobbade jag idag och nu vid halv 7 ska vi hem till Suss (pappas nya) och köra paketleken!

Tonight with words unspoken, say that I'm the only one

2009-12-17 @ 11:27:13



Godmorgon! Idag är det verkligen att hoppas på att jag mår bra tills ikväll. Knappt sovit något i natt pga att jag mått piss och nu ska jag försöka sova mig igenom hela dagen och äta lite ipren. Vi hörs senare!

You're not here with me, and You never said goodbye

2009-12-16 @ 20:03:01


kavaj från beyond retro. pappas tröja, leggings från bikbok och smycken från hm.

Just nu sitter jag och försöker intala mig själv att jag inte håller på att bli sjuk. Mår så himla illa och det behövs verkligen inte nu tills i morgon! "ta i trä". Jag ska vara frisk. Därför börjar jag med att kika lite serier och vilar upp mig. Tjotaflöjt!

You can never say never, Why we dont know when time

2009-12-16 @ 15:18:24

pajlettshorts (nya), gina.

Två lektioner idag vilket gick snabbt som tusan. Fick betygen för jul med som faktiskt såg väldigt bra ut. Efter skolan traskade jag och Lisa på stan och fixade lite. Mötte senare upp Matilda och Elina och nu sitter jag här hemma med en kopp te och kikar tv med vääääärldens jävla magvärk = döende.

Imorgon är det sista skoldagen och även tomtefesten! Ska bli sjukt roligt och ser verkligen fram emot det. Yes box, laaaaater!

You know why, Cuz we ain't on the playground no more

2009-12-15 @ 19:43:15


Som ni vet hade ju vi tjejer från klassen lite paketlek i fredags. Jag vann en nässesär (?) och så suktade jag efter de här halsbandet hela tiden men vann det inte. Som tur var hade jag världens gulligaste Emmy som gav mig det ändå! Haha.

Idag har jag och Martin bokat hotell till Stockholm efter jul. Ska bli så hiiiimla mysigt.
Nu äre käk, puss!

Sometimes we rule but Sometime we can't even speak

2009-12-14 @ 22:39:19


Nu har jag mitt hjärta här och det vankas paradise hotel. Godnatt babes!

Please understand I might forgive but I can't forget

2009-12-14 @ 20:24:32

loweo

Såhär ska jag också fixa med mina skor, hur snyggt som helst!
Iallafall så sitter jag nu och kollar på svenska hjältar 2009 och tårarna bara rinner. Visst är det bra att det finns så goda människor?


You Gotta Promise Not To Stop When I Say When she sang

2009-12-14 @ 16:59:41



Blus, second hand. nätlinne, monki. halsband, hm. leggings, zara (nya)

Har så mycket att se fram emot nu så nu börjar allt kännas så himla lätt! Snart jullov, julafton, nyårsafton, spelningar (med mina saknade tjejer!!) jag och Martin åker bort till Stockholm och bor på hotell över natten och massa sånt. GE MIG LOV NU BARA.

Aja, nu blir det te-mys med lillan!

a voise inside my head saying you'll never reach it

2009-12-13 @ 20:17:34


Blir tyvärr inga mer inlägg idag. Nu ska jag plugga lite och sedan kommer Frida och Martin hit. Blir nog lite film och te-mys! BYEEE

and so You know you can't deny When love takes over

2009-12-13 @ 18:09:27


En av kavajerna jag köpte i Sthlm från Beyond Retro. ÄLSKAR DEN!

Dålig uppdate, jag vet. Men jobbade hela lördagen och hann heller inte åka till Norrköping med de andra tjejerna tyvärr. Sjukt tråkigt, men jag hoppas det blir snart igen! Lite senare frammåt kvällen kom ändå Martin till mig så vi har umgåtts tills nu typ. MYS! Nu är jag iallafall hos pappsen och ska plugga lite. Hörs senare!

look what you've done You've made a fool of everyone

2009-12-12 @ 09:39:16


Bjussar på en liten bild på mig och mitt hjärta. Nu ska jag iallafall jobba! Ikväll får vi se vad som händer.. Vet inte riktigt när jag slutar än, men om jag slutar ganska så sent, vilket det lutar åt, blir det inget Norrköping ikväll för min del och träffa alla gamla kära. Aja, jag låter tiden utvisa. BYE!

When your love brought me to the light Where do I go

2009-12-11 @ 18:43:29


kavaj (ny) gina, magtröja hm, transparent monki.

Nu kilar jag till Aggan och ser fram emot en trevlig kväll och en förjävla bra finalkväll i Idol! Vi hörs inte förens efter jobbet i morgon så ni vet. Bye!

see it coming cause you’re blinded from the start

2009-12-11 @ 17:54:41



En himla massa Hanna, tja! Har iallafall nyss vart på stan för att inhandla lite saker tills ikväll. Om någon timma bär det nämligen av till Aggan där vi tjejer ska spela julklappsspelet och kika idol. Så nu är jag riktigt taggad! Ska bli så mys så. Innan jag åker slänger jag in en outfit. KISS!

tonight, I’m gonna find a way to make it without you

2009-12-11 @ 12:24:02




Jag är kär. Det ända jag verkligen skulle ha med mig hem igår från Sthlm var dessa ringar och till min lycka fanns dem där! Kommer bära omkring på dem dagarna runt och dessa ska jag bannemig inte tappa bort. Fina va?

know need to watch the way you talkin' to me you know

2009-12-09 @ 21:31:18

Lite saker som kanske inhandlas i morgon

Precis hemkommen från släktkalaset vilket var väldigt trevligt! En riktig go släkt man har. Nu sitter vi iallafall och kikar på paradise hotel och efter de blir det lite te med en film och taggning inför Sthlm i morgon. Ska bli så skönt och kul att komma iväg och hoppas på att iallafall att ha med mig lite shopping hem. Självklart får ni se sedan, plus att vi har med oss kameran.

Tips gärna om second hand också!

and It wasn't under rated, Boy I'm so glad you stayed

2009-12-09 @ 17:02:26



Kavaj & blus, second hand. nätlinne, monki. halsband, lindex. skor, skopunkten.

Nu vill jag jätte gärna ha er hjälp! Vi ska ju till Sthlm i morgon så jag undrar om ni kan tipsa några bra secondhand butiker? Vet att flera som läser är från Sthlm så skulle uppskatta det så extremt mycket, även ni andra som möjligen vet någon affär. TIPSA!!

NU - släktkalas, laaaater!

and ropes and guitars yeah 'cause you're my rockstar

2009-12-09 @ 13:36:31


Lite bilder från igårkväll när jag och Fia var hos Frida för lite mys och titt på den nya lägenheten. As fint måste jag säga!

Kom just hem från skolan och så ser jag min kära ligga där i sängen och inte gått upp än. Så nu är vi båda hemma och kikar lite på tv. Ikväll blir det släkkalas för kusin som fyllt år. Hörs sen, puuusss!


know that you got a friend, when people can be so cold

2009-12-08 @ 16:51:03


Skjorta, bondelid (mammis) leggigns, weekday secondhand.

Tror jag bytt om kanske tusen gånger i dag. Nej men helt seriöst, nu är jag uppe i tredje uppsättningen. Hoppas ingen har sett mig alla de tre gångerna, skulle vara ganska pinsamt. Iallafall! Nu väntar jag på Frida som jag snart ska möta i stan. Blir ytterliggare en tripp där och sedan drar vi oss mot henne ett tag!

Förresten, någon som är tagg på frågestund snart? Med knäppa, roliga frågor? Jag skulle iallafall tycka det vore roligt! Släng in en kommentar isåfall! :)

time or two, wiped my brow and kept pusing through

2009-12-08 @ 14:57:36




Tjena babes! Mycket skön skoldag som tog slut runt halv två. Älskar tisdagar. Drog till stan lite efter och kikade in lite kläder som kanske inhandlas på torsdag då jag och 4 andra tjejer från klassen åker till Sthlm på "studiedag" eller vad man kallar det. Vad vi egentligen ska göra tar väl sisådär 5 minuter så de resterande timmarna består av shopping, hur fint!?

Nu är jag iallafall hemma och ska sova en blund. Är helt slut och matt i kroppen. Ikväll blir det förmodligen att se Fridas nya lya. Later!


you look so fine That I really wanna make you mine

2009-12-07 @ 21:37:36



Och där sitter jag och posar nästan helt osminkad och dan. Eftersom att kameran är hos pappsen har det blivit dåliga bilder os.v men i morgon hämtar jag den. Annars har jag varit sjukt trött hela dagen och nu frammåt kvällen blir jag självklart pigg. Har hunnit med att laga mat till syskonen och sedan har jag och Jullet glott på "A shot of love" i maraton typ. Helt extas blev vi!

Nu kommer däremot min kära hit och i morgon blir det att träffa Fia och Frida och förhoppningsvis få se Fridas nya lägenhet nu när hon flyttat till stan! Grannar typ, huuuuuur gööötttt!?

And you whisper you love me, And I begin to fade

2009-12-07 @ 18:59:00


Bilder: Linn

Måste säga att gina börjar arta sig! Det här ska jag lätt haffa tag i.

can be sure of So tell me now, cause I won't ask again

2009-12-07 @ 15:27:57


Linne, hm. Jacka, second hand. Halsband, lindex. Skor, skopunkten.

Får börja med att ursäkta mig för de dåliga bilderna, men glömde kameran igår hos pappa så ska hämta den i morgon! Ganska så typiskt när jag tänkte köra igång på riktigt idag. Men men! Nu sitter jag iallafall här med en kopp te och njuter av att allt plugg är över. Läsa ut en bok ska bara göras, men det fixar sig.

Tänkte pyssla lite nu så när allt jag hållt på med är klart får ni självklart se vad, men det lär nog ta sin lilla tid!

Is when I’m in your arms, And you’re whispering baby

2009-12-06 @ 21:10:15


Sådär hörrni! Nu tänkte jag börja lite smått redan ikväll. Känns som att jag varit borta från bloggen huuur länge som helst. Men nu så. Fixat designen lite med, vet inte om jag är riktigt klar än, men kände att jag behövde en förändring.

Tänkte berätta lite om helgen en snabbis. I fredags var det Hanna-Julia-Natta time med matlagning och snack hos Juliett och i lördags blev det jobb och så var jag med Martin. Vi gick ut och åt, hyrde film och bara hade det mysigt. Idag åt vi frukost på sängen till en film och sedan bytte jag till mammsen och nu ska jag kila till mitt hjärta igen!

Imorgon kör vi igång igen. BYE!

Although we don’t need the money we’ll need the fame

2009-12-06 @ 17:18:49

Tjena babes! Skulle bara säga att jag är tillbaka ikväll eller i morgon, tänkte hinna fixa en nya design innan dess. Hoppas ni är kvar!


Taking what is mine And you are taking what is yours

2009-12-01 @ 19:43:51


Hörrni, jag blir borta här en dag eller två. Har nämligen sjukt mycket att plugga och då blir bloggen bara tråkig. Ska också försöka ändra om hela designen tills helgen så vi kör på:t då istället!

RSS 2.0