It's enough for this wide-eyed wanderer




Jag är då inte dålig på ego-bilder. Har heller aldrig vart. Ska jag skratta eller gråta? Aja. Nu är jag iallfall jätte trött. Annars är idag en.mycket.bra.dag.för.mig. Ni vet när man bara känner sig sådär glad. Idag är jag glad.

Kvällen spenderades på stan med Fia och Annie. Vi fikade, snackade om allt mellan himmel och jord och sedan avslutades kvällen på bk. Mina tjejer är bäst. Bäst. (Julia och Frida när ni kommer hem och läser de här, sms:a mig DIREKT! :D)

Imorgon bitti bär de av till Sthlm med familjen. Imorgon blir det grönan, sedan sover vi på hotell. På måndagen blir de shopping och sedan åker vi på kryssning och så kommer jag hem på tisdagen. Då blir de uppdatering vill jag lova. Nu ska jag höra av mig till min bubbe som är en sån underbar vän. Bedtime! Pussis

Ajust de! Har kommit på att jag är kär i Megan Fox. Hon är typ en utomjordning eller något. Sanslöst snygg. Jag har blivit lesbisk. Bara så ni vet.

Kommentarer
Postat av: fia

lesbiska borde vi alla bli. Killar, big no no ;) hah

2009-08-02 @ 00:17:45
URL: http://sofiaahlqvist.blogg.se/
Postat av: Josefine

Har läst att Megan fox har lagt sig under kniven för att blivit så som hon blivit. Hon såg tydligen jätte annorlunda ut!

2009-08-02 @ 14:49:55
URL: http://lifeit.webblogg.se/
Postat av: Anja

Gud vilka fina bilder!

2009-08-02 @ 18:03:48
URL: http://originalet.blogg.se/
Postat av: ronja

gillar din blogg! alltid så fina & roliga bilder! du är så otroligt söt med!

2009-08-04 @ 01:52:09
URL: http://rronjaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0