en fantastisk kväll

Idag har jag haft en sån här "ful-dag", ni vet? Vaknade med trassligt hår, blek och hade no insperation. Jag hatar sånna dagar. Man vill bara gå och lägga sig igen. Kände bara för att ursäkta mig lite. Haha.

Men kvällen blev verkligen en hit idag måste jag säga. Vi var några tjejer från klassen, jag, Agapi, Emmy, Emma, Madde och Matilda som bestämde oss för att gå ut och ta en liten fika. Liten kanske jag inte ska säga, vi satt på Chiocolata i ca 4 timmar och bara pratade om allt från himmel och jord till många skratt (ända tills vi blev tillsagda att dämpa oss dock.) Så det kan gå! Men det var verkligen urtrevligt! Dessa tjejer är hur underbara som helst. Man tycker bara om dem mer och mer ju längre tiden går. Så det var alltså en riktigt fin kväll. Det kommer bilder i morgon!

Nu ska jag kolla på huset fullt och sedan ska jag sova. Min säng lockar! Morgondagen ser ut följande; Gabbe. Låter jätte fint för min del. Världens bästa kille.

Godnatt kära läsare!


TvärsS är grejer det! På bilden var de dock bara tre av oss som fikade. Madde till vänster och Emma som kör sin vanliga "trefingrars pose ;)"









Kommentarer
Postat av: Emma

posen i mitt hjärta



världens härligaste tjejer, absolut :)

2008-11-18 @ 00:22:40
URL: http://bems.devote.se
Postat av: Anonym

jag och några tjejpolare ska ha tjejkväll på fredag, middag o sen ska vi kanske kolla på idol tillsammans oså. du måste va finklädd o vi vill att du ska komma. du är ju visst ganska bra på att ha tjejkvällar och klä upp sig o ta bilder som du blir ganska fin på. sen kan du ju lägga in dom bilderna på din blogg och kanske skriva vem jag är så jag blir lite småkänd sådär, som du kanske har blivit nu. lilla kändishanna, hihihi.

2008-11-19 @ 20:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0