släktkalas

Godmorgon!
Ligger och tittar på SATC, gjort det hela morgonen. Nerbädad och frukost på sängen, känns hur bra som helst. Så skönt att bara kuna ta det så lugnt. Känns som att hela kroppen domnar av av all relax.

Idag, vid 5 kommer släkten hit. Lillebror fyller år om två dagar, lillasyster fyllde år för några veckor sen, så det blir att fira dessa idag. Kanske inte vidare roligt, eftersom att släktträff är vår specialitet i familjen Westman/Hell. Ni förstår att man kan tröttna va? Andra personer kan se fram emot att träffa hela sin släkt för att dem inte gjort det på länge. Och vissa vet ens inte om vilka deras syslingar är, och det är ändå rätt vanligt. Själv så träffar jag mina släktingar från tyskland oftare än andra har släktkalas och jag känner mina sysslingar rikigt bra. Och på pricken över i;t är vi en himla stor släkt. Aja, jag har blivit van.
Så det blir att äta gott och öppna paket (dock inte för min del) men Julia och jag delar på alla kläder så det blir ju som mitt det hon får också, så jag kan väl också få vara lite förväntansfull i alla fall.

Nu ska jag kila, fixa mig lite, sen blir det väl att titta på SATC igen och sedan plugga. hejsvej!

image171


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte lägga in lite fler "dagens outfit" uppskattning från min sidda iaf , för att du är en sjukt bra insparationskälla :D

2008-03-21 @ 17:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0