eskilstuna, sångtävling

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det finns så mycket smaskigt att ta upp!

Men det är lika bra att ta allt från början, så att alla förstår.

(kommer bli mkt text, men det är värt att läsas!)


Det började med att jag, Moa och Alex åkte till Eskilstuna för att tävla i sång. Vi tog tåget dit, var riktigt trötta eftersom vi bara hade sovit i 3 timmar den natten. Så det mesta av vår tågvistelse gick ut på att sova.

Med riktiga leenden kom vi fram till Eskilstuna i god tid. Vi tog plats vid en toalett och gjorde oss i ordning eftersom vi hade så god tid på oss.
Senare kom Lasse, han som har hand om hela företaget för er som inte vet, han som "äger" melodifestivalen också. Liksom bossen, han man vill impa på ;d Han hade sett oss i talang och var lite besviken över att vi inte skulle sjunga i grupp eftersom han tyckt det var så bra.


Det började med genrep. Väldigt osäker var jag vill jag lova. Shlager-tema vilket inte är min grej och jag hade valt låten dagen innan. Men det gick förvånansvärt bra för att vara så osäker. För Moa gick det lika som mig ungefär. Hon hade beslutsångest också, men valde till slut den låten jag hoppats på att hon skulle välja. Fick dock lite problem med texten, men annars gick det perfekt.


Efter genrepet och vi hade fått träffa alla tävlade så blev det att ta det lite lugnt. Vi båda var rätt så nervösa eftersom jag inte tyckte om min låt så mkt och jag hade haft problem med en hög ton. Moa var nervös pga att hon inte kunde hela hennes text. Men den nervositeten fixade vi bort lätt ;) Vi hoppade studsmatta! Ni vet sådan här studsmatta med linor? Så man kan volta och hålla på. Vi lekte lite och hade jätte roligt på den. Och hur konstigt det än låter försvann vår nervositet. Den var som bortblåst.


Sen började tävlingen. Både Moa och jag kände oss helt okej. Vi skulle bara göra vårt bästa.
sedan händer det. Jag trodde verkligen aldrig det. Jag gick vidare till de tre bästa ;o helt sjukt. Jag som skrivit innan att jag inte haft tid med att träna till den här tävlingen gick vidare till top 3. Lika så gjorde Moa! Jätte glada var vi. Inte nog med det så sa dem som hade hand om tävlingen att det var den bästa delfinalen i hela alltet! Det gjorde det ännu roligare.


Sen kommer det riktigt roliga! Vi tre som gått till final fick köra våra nr igen. Både Moa och jag var jätte nöjda. Iaf jag, efter alla omständiheter. Och till vår glädje vann sedan Moa och jag kom tvåa! Jätte kul, hon var hur duktig som helst och har nu verkligen hittat rätt låtar hon ska sjunga! Jag blev också jätte nöjd eftersom att Lasse ("bossen") kom fram och sa att han tyckte att vi var lika bra, men såklart måste en vinna. Och Moa var klart bäst!

Hon skulle då sjunga vinnarbiddraget och precis innan hon skulle börja sjunga kom Alexander Schöld till scen för att han skulle vara gästartist och sjunga direkt efter Moa. För ni som inte vet vem han är så var han med i melodifestivalen i år med "den första svalan" och han har också medverkat och gått långt i fame factory. Och han är så grymt jävla snygg att jag dör! Jag satt och dreglade efter honom och pratade om honom hela tiden.

När Moa sen hade sjungit så började dem prata, fråga mig inte hur (?) men jag tror han sa grattis och att hon var väldigt duktig och så. Och sen står Alex och (dreglade) jag bakom och ser bara men hör inte. Vi ser då att Moa skriver sitt tele nr på en lapp som han desperat hade letat upp (!!!!!) för att få Moas nr. Vi går lite närmare och så för att få veta lite och han frågar hur gammal hon var och så. Lite besviken blev han när hon sa hur gammal hon va, men so what!? Haha, jag blidde helt galen! Jag menar, ni fattar inte hur mkt jag dreglade efter honom och sen händer det här. Dock tycker inte Moa att han är snygg, jag som desperat vill att dem ska dejta här va ;d sedan frågade han också, PÅ KÖPET, om hon kanske ville köra bakom honom på ngr gigg! Då dog jag och Alex, vi var så sjukt jävla glada för hennes skull! Och jag kan inte sluta upprepa hur snygg han är OCH talangfull som satan!

Förstår ni hur stort det är elr? EN KÄNDIS FRÅGADE EFTER MOAS NR!

Det blev för oss att gå och fira. Vi ville hitta på något stort så vi frågade ett café och drog till med att Moa fyllde år och vi ville ha ljus, dock funkade inte det. Men vi var så glada att det inte behövdes, lyckan var otrolig! Det som var roligast var att det var JAG som var absolut gladast av alla. Fortfarande är det så. Jag är så glad att jag vet inte vad. Det är så jävla stort. Och han är så himla snygg (som jag skulle kunna upprepa 10 ggr till) .


Vi tog senare tåget hem och vi kunde inte sluta prata om denna händelserika och absolut värda dag. Och när vi mellanstannade vid norrköping så får Moa ett sms. Och inte från vem som helst, utan av Alexander! Vi stod precis och pratade om honom. Så vi fick fnatt och skrek som jag vet inte vad. Vi skrek ungefär så mkt som vi gjorde när vi gick vidare i talang. Ja, så galet mkt skrek vi! Alla måste tyckt vi var helt störda. Hela situationen var störd!



Sen kom vi hem till kära linköping efter tågvistelsen med fullgubbar på vägen hem.
Vi bestämde oss för att fira riktigt ordentligt så vi åkte till Alex storebrorsas lägenhet och firade rejält där! Plus med mat och melodifestivalen. Det var perfekt.


Ja ni, vi konstaterade att den här resan slog våran jönköpingsresa för ett år sedan. För vet ni vad? På den här resan hände allt som kunde hända. Det var galet, allt var galet.

Jag kan inte säga mer än tack så otroligt mkt för den här underbara resan! Ni två är helt oslagbara. Jag kan inte säga mer än att det här, det är ett minne för livet.


Blev en himla massa text! Men det kommer mer bilder sen.

image81  image82

på andra bilden, på moa och mig, så är det direkt efter att Alexander Schöld pratat med Moa, därför är jag så extremt glad ;D moa var dock inte liak glad. såklart glad, men inte som jag ;)


Kommentarer
Postat av: Julia Ekström

haha nej alexander är största pedofilen :P Emma Esping vettu hon har honom på msn & han raggar på alla små tjejer :P!

2008-03-09 @ 19:21:20
Postat av: torpiiiis

hahahha eken har rätt hannis ;d asäcklig är han!
limmar bara på småtjejer.

2008-03-09 @ 19:47:01
URL: http://hellosunshine.blogg.se
Postat av: Hanna

men det är säkrt inte han! hanvar jätte jätte noga med att ingen fick hans nr elr något liknanade. På honom och alla som var med var det as viktigt ;p men jag tror inte ens han hade msn ;p

2008-03-09 @ 19:55:33
Postat av: Anonym

visst är det hans msn, jag har den också hade den till och med innan han blev "känd" och även där är han väldigt noga att ingen ska få hans msn men visst är det jätte kul att han pratade med henne men han är ju som sagt var lite utav en pedofil

2008-03-09 @ 22:30:48
Postat av: Anonym

låter som en sjukt rolig dag :) grattis till er :)

2008-03-09 @ 23:05:00
Postat av: emelie

Guu vilken fin jacka hon tjejen med uppsatt hade :O Har du någon aning om vart hon har köpt den?(:

2008-03-10 @ 17:58:27
Postat av: Hanna

ja på zara ;D

2008-03-10 @ 18:34:52
Postat av: Anonym

alex schöld är ett perverst äckel

2008-03-10 @ 19:07:19
Postat av: Anonym

åh jag vill bara säga grattis! hur kul som helst ju.:D & alla andra ni är ju bara avunsjuka för ni vet att det aldrig kommer hända er! va lite glad för andras skull!

2008-03-10 @ 22:31:02
Postat av: bems

haha, ja jag har han på msn , och ja det är han tro mig.
han är äckel, har frågat min 13 åriga kompis om hon vill skicka nakenbilder. ohyeah, fräsch kille det där

2008-03-11 @ 16:14:00
URL: http://bems.blogg.se
Postat av: ida

Ggrymt häftigt, det där om Alexander Schöld. Ni andra som kommenterat.. gud vad ni är AVUNDSJUKA! sluta vara så negativa, och var lite glada för någon annans skull! jag tkr iaf att det var grymt! :) och grattis, ni kom ju etta och två i tävlingen! :D

2008-03-12 @ 17:47:23
Postat av: ida

Ggrymt häftigt, det där om Alexander Schöld. Ni andra som kommenterat.. gud vad ni är AVUNDSJUKA! sluta vara så negativa, och var lite glada för någon annans skull! jag tkr iaf att det var grymt! :) och grattis, ni kom ju etta och två i tävlingen! :D

2008-03-12 @ 17:47:46
Postat av: Emma

siken fin sjal du har, var har du köpt den?

2008-03-17 @ 21:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0