at naths!

Äntligen kommit in på bloggen! Har försökt i år nu, men icke. Men nu så.
I går kväll sov min kära familj hos mig vid namnen Natti, Petter och Martin. Det behövs bara några minuter innan man känner sig helt slut tillsammans med dem två grabbarna. Jag vet inte vad det är för fel med dem, men något är det definitivt. Ibland kan man få riktiga ryck på dem, som jag och Natti fick igår. Tillsammans är dem verkligen olidliga. Men på ett sätt riktigt bra.

Idag vaknade vi upp av det borrande ljudet utanför! Som jag sa i inlägget innan. Vi hade dock fönstret öppet, vilket inte gjorde saken mycket bättre. Men sedan slutade dem borra (:o) och vi kunde somna om igen. Tack och lov för det. Senare hade Petter åkt hem och jag, Natti och Martin bestämde oss för att trippa iväg hem till Nattsan. Vi släppte av Martin påvägen, vid någon buss ;) Sen fortsatte vi hemmåt till Nattan.

Nu sitter vi här och väntar tills "so you think you can dance" och grey's ska börja! Yummie. Vi har även bakat alldeless nyss, riktiga tjockisar är vi. Sitter i Myskläder med ostbågar också. Kan det bli slappare? Nopp!
Har lite bilder också som jag lägger in när jag kommer hem. Ha en superkväll! kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0