rep och julshow all day long

Nu är jag på benen, allärt som en lärka! Eller.. Inte riktigt än, men jag kommer att bli. Fortfarande morgon och nu bär det av ner till studion för rep. Fick nyss reda på att det är fullbokat, hur kul är inte det :o! Så det blir hårt rep hela dagen med lite paus för att fixa oss. Om jag får tid över så uppdaterar jag självklart annars får ni vänta tills ikväll. Vi får se!

Idag är det heller ingen vanlig dag för idag är det Moas födelsedag! Grattis skruttan och hoppas du får den bästa födelsedagen någonsin! Lider för att jag inte kunde komma ikväll men ni får ha det så attans kul! 15 bast, vilken tjej ;)

Nemen nu ska jag dra. Förresten så får jag inte ur filmen Twilight från huvudet. Den var såå bra! Jag menar de, se den om ni inte gjort det. Och killen i filmen, alltså jag kan nog dregla sönder när som helst....


ååååhhhh, damp vad han är snygg!

Kommentarer
Postat av: johanna

du är inte den enda som tkr det hehe xP alla som sett den(mest tjejer) blir i stort sätt kära i hnm, inklusive jag haha

2008-12-05 @ 15:09:33
Postat av: e

Robert Pattinson heter han faktiskt! :O

Och om du bara har sett filmen men inte läst böckerna så tycker jag nästan det är skam att du säger att du inte kan få filmen ur huvuet och att han är snygg! ;O då skulle du läsa böckerna liksom..! Snacka om att man inte kommer kunna glömma dom för resten av sitt liv sen! Synd att du inte läste böckerna innan du såg filmen, det förstör det hela.

2008-12-05 @ 15:40:15
Postat av: emma

Men E man kan ju inte tycka en kille är snygg genom att läsa en bok?



och fan , samma fört mig, omöjligt att inte tönka på den filmen, så otroligt bra.

lycka till ikväll hanna :)

2008-12-05 @ 18:10:07
URL: http://bems.devote.se
Postat av: e

Har du ens läst boken, Emma? Det jag menar är att man jämför ju Edward i filmen med hur man föreställer sig Edward i boken där han framställt som mer gudomligt vacker, snygg, fantastisk och sexig.. Han är liksom obeskrivlig där.. Men du kanske inte har läst boken så då kanske det inte är så lätt att förstå vad jag menar!

2008-12-05 @ 19:15:05
Postat av: Anonym

Då tycker jag att dem föreställer han bra i boken E, för han är allt det i filmen med!



Man lan inte heller se hur snygg någon är genom att läsa en bok.

2008-12-05 @ 22:21:59
Postat av: Emma

nej jag har inte läst boken

men tycker fortfarande inte att man kan säga att det är skam att säga att killen är snygg i filmerna, för det ÄR han ju. och sen om du har målat upp en snyggare bild i huvudet när du läst boken är ju det din grej, men man kan ju inte säga att han är snyggare i böckerna för det.

nä nu ska jag sluta tjafsa i hannas blogg. puussss

2008-12-06 @ 10:19:12
URL: http://bems.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0