bea och jag

2008-08-31 @ 20:15:56

lite bilder från när jag och Bea hade våra snygga tröjor ;)







Fina va ;)? Vi var ialla fall väldigt stolta och kändes oss väldigt mobbade. Men måste man så måste man! ;)


med mina bästa vänner

2008-08-31 @ 12:55:49
Då har man nyss fått i sig en riktig brakar frukost med sina allra bästa vänner. Mums! Gårkvällen var jätte mysig, en riktigt behövlig en. Det var bara chill rakt av. Jag, Poltan, Frida, Fia och Nattan. Annie skulle kommit med hon var sjuk stackarn. Så det blev prat och skratt utan dess like och film på köpet, hur mys som helst.

Frida; "För att ni ska kunna prata burkiska måste ni ha en burk, men inte jag!"
Det är dock ingen som fattar men vårt samtal gick väl ut på det här en stor del av kvällen. Vilken stolle! ;)

Nu sitter dem andra tjejerna där nere och kikar på Partille 06-filmen vi har inspelat. När det är tyresö vi möter. Man har sett den tusen gånger så jag drog mig hitåt.
Idag ska dem pluttarna träna vid 2, så jag drar väl mig hemåt då och då blir det nog bara att ta de lugnt för att sedan åka till mor min ikväll. Sen måste jag bara tillägga att nollningen med mina kära tvärsare var grymmmmt!


I fjälla i våras, vilka tomater. Frida, jag och tuttfia.

Innan desses tjejkväll. Julia, Jag, Frida.

dagens gång

2008-08-29 @ 16:05:14
Godeftermiddag!
Skoldagen gick väldigt snabbt, hade bara tre lektioner. Innan skolan kom Bea till mig och vi fixade tröjorna. Vi glömde dock att ta kort på dem så vi ska göra det nu när nollningen börjat istället, klart vi måste ha kort på dem skönheterna liksom ;) Vi blev faktiskt nöjda över våra hantverk!

Nu sitter jag här vid min nya fina skönhet! Denna gång ska jag vara riktigt rädd om min dator. Försöka iallafall.. Jag har alltid oturen på min sida när de kommer till tekniska prylar. Men iaf, snart, om någon timme eller så, ska jag möta upp Frida och Bea från klassen och vi ska dricka lite och så innan nollningen börjar för de ska vara lätt i början ;) Sen kommer väl Madde, Emma, Lisa, Vicki och Eken också antar jag :) Ska bli en riktigt rolig kväll med mina kära vänner och klass! Pussss


Testade min nya inbygda cam, den funkar alldeless utmärkt.

dagens+nya skorna

2008-08-29 @ 10:19:04
När jag skulle till Ikano bytte jag kläder lite snabbt, så det blir väl "kvällens outfit" eller nått ;)

 
Tröja; lillebrors
solglas; hm
armband; olika
skor; hm


Hur fina som helst! Ca 9 cm höga, kanske mer och från hm. Galet snygga!

anledningen

2008-08-29 @ 10:12:56

Anledningen till mitt dåliga bloggande igår var att jag inte var hemma. Först efter skolan åkte jag och Bea in till stan för att köpa våra "Michael Jackson saker" och sedan var de direkt hem för att fara ner till Ikano med pappa, bror och syster. Väl på Ikano hittade jag en sådan fantastisk dator att det inte var sant. Den är så fin. Jag vill bara klappa på den hela tiden. Och vips så följde den med mig hem! Glllaaaaad Hanna! Hade verkligen allt. Nyaste gramatiken, webcam, photoshop os.v. Till ett jätte bra pris. Plus att den är hur snygg som helst.
Sen gick vi in på Ikea och köpte överkast som jag också förälskade mig i. Det vill jag med klappa på hela natten lång för att de är så fint och lent. Helt kär blev jag. Och sedan gick vi och köpte ett par skor, ÄNNU mera kär. Helt galet vilken bra dag det var.

När jag kom hem blev det att instalera datorn, vilket tog ett riktigt bra tag så jag blev inte klar förens vid 11. Så vi 11 satte jag mig vid datorn, hämtade en kopp te och lade mig bekvämt i min renbäddade säng med nya lakan. Då var jag glad.


Ser dock inte så fint ut här som de är i verkligheten. Men så mysigt!


Datorn ser rätt liten ut här och man ser inte riktigt hur grymt fin den är, men!
Min kväll, datorn, te och en jätte jätte bra bok. Puss på;t!


att vakna med ett leende

2008-08-29 @ 09:59:27
Hej bloggen!
Sådär, då har man äntligen stigit upp. Eller äntligen och äntligen, hade gärna kunnat sova längre. Men idag känns det extra bra att gå upp och gå till skolan. För det första är de fredag, för de andra börjar jag halv 12, för de tredje är de nollning och ikväll och för de fjärde och de allra viktigaste FYLLER MICHAEL JACKSON ÅR IDAG! Min älskling fyller 50 idag och jag är nog gladare än vad jag brukar vara på min egna födelsedag! Åh, jag blir helt till mig! Inte nog med de. Utan Bea i min klass, som älskar Michael Jackson lika mycket som jag kommer hit vid halv 11 och vi ska skriva på våra tröjor. Haha, massa hån kommer vi få, men när man är sånna fan som vi måste man ju bara :)

Så i går var vi på stan och inhandlade detta;


T-shirt från hm och klistermärken från Timari. Haha, så nu ska vi skriva och klistra när hon kommer!

Hoppas ni alla vaknade på ett sådant humör som jag. Idag är jag överlycklig.

I'm sorry

2008-08-29 @ 00:08:11
Hemskt ledsen för så dålig uppdatering! Uppdaterar allt roligt jag tänkt uppdatera idag i morgon istället. Har nämligen inte vart hemma alls på hela dagen. Förrutom nu på kvällen, men då hade jag fullt upp med att instalera nya datorn och inte förrns nu funkar den. Mer om de sen, glad är jag iallafall! Pussssssen

det gäller att hitta motovationen

2008-08-27 @ 19:05:20
Nej nu vet ni vad. Jag känner mig dålig om jag inte går ut och går. För nu har jag lovat mig själv att börja mitt nyttiga liv, (vilket jag dock sagt många gånger innan men nu menar jag de). Senast jag sa det var i måndags, men sen blev det lunch och jag och madde överlägde länge innan vi bestämde oss för att gå till kebabbaren. Och några minuter senare satt vi där med varsin fet kebab. Så det kan gå! Men nu, nu fan har jag bestämt mig. Hela dagen i går var nyttig och en så länge idag, plus att jag vart ute i spåret två dagar i rad och känner nu att även fast regnet öser ner i backen ska jag ta mig till spåret. För jag ska ut och röra på mig varje dag (nästan iallafall). Sen ska jag hem och äta sallad. Det gäller bara att hitta rätt motovation, och det ska jag göra nu.

Puss så länge för mig!


Snygg-Hanna efter gårdagens lilla runda!
Nu ska den stora tjockan tröjan och resten av kläderna på.

dagens

2008-08-27 @ 17:26:05
Tyvärr blev inte solbrillorna till användning pga regn all day long! Så det var ju synd. Det är ju med accesoarer allt blir snyggt, så jag tyckte de var to bad att gå utan väskan och brillorna i skolan ;) Haha.


 

Skjorta; carlings (gammal)
Kjol; hm
Ring; glitter
Skor; skopunkten
Väska; second hand
Armband; lite toffsar, ett armband från glitter och ett från Bulgarien (systers)

en trött hanna

2008-08-27 @ 15:29:15
Nyss hemkommen från skolan och jag har nog inte vart så trött på så länge som jag är nu. Därför ska jag sova. Har även nollning ikväll, men jag har ingen ork att gå alls. Tråkiga Hanna. Men så kan det va ialla fall! Jag slänger in senare, när jag vaknat, en dagens, om jag hittar kameran :)

Den som får min andra lilla dagens jag hittar på just nu är en alldeless speciell person som alltid gör mig så glad!


to go round and round

2008-08-26 @ 21:10:56
Lite dåligt med bilder idag kanske. Hade lite, men dem gick inte att lägga in. Men i morgon ska jag försöka hinna med en dagens outfit innan jag går. Anledning till att jag inte lagt upp de förrns nu är att, hur konstigt de än låter, inte vill sticka ut eller liknande nu de första dagarna på Katedral. Inte för att de är så utstickande, men de känns lite som de. Och då har jag alltså bara tagit helt vanligt enkla kläder som inte ens är intressanta att ta kort på. Haha, lät väldigt konstigt de här, men ungefär så är de.

I morgon eller på torsdag blir de att åka ut till Ikano för att shoppa lite smått. Dock bara nödvändiga saker och lakan och sånt, fina lakan vill jag ha! Sen SKOR. Jag älskar skor, puss på;t. Men nu ska jag kika film, men innan dess sjunga lite. Puss och sov gott!


En fläckig och äcklig Hanna efter en runda i spåret ;

min älskling fyller år på fredag!

2008-08-26 @ 20:59:56
Jag har just nu två riktigt glada känslor innom mig. Den första är att min älskling, världens bästa person, fyller 50 år på fredag! Nämligen Michael Jackson. Dem flesta vet väl redan vid det här laget att jag tycker om honom. Men det är nog ingen, absolut ingen, inte ens Natti som alltid tjatar på att jag ska stänga av hans musik och kallar honom alla möjliga saker enbart för jag ska bli arg, vet om de. Jag är totalt galen i honom och jag har aldrig känt så för någon annan. Jag är väl kär, fast på ett annorlunda sett. Så bara att få fira att han fyller år gör mig helt bubblande!



Den andra saken som gör mig så glad är att jag har hittat en vän som älskar honom lika mycket som jag! Inte trodde jag de var möjligt, men visst är det så. Bea heter hon, går i min klass och vi båda fullkomligt älskar honom. Så jag har en underbar tjej att dela hans födelsedags lycka med! Haha, det blir nog inte bättre. Istället för att alla ska klaga på honom (vilket dem nog ändå kommer att göra) så har jag Bea och jag varann. Hur bra är inte de? Men saken är att vi vill göra något på fredag typ till skolan eller liknande som visar att vi liksom "grattar" han på hans födelsedag, men vi vet inte vad. Så kom gärna med förslag, massa med förslag! :) glad Hanna!

carros födelsedag

2008-08-26 @ 17:29:21
Idag är det ingen vanligt dag, för idag är det nämligen Carros födelsedag! 16 bast då tjejen, men jag är fortfarande ett halvår äldre ;) Min älskade barndoms vän och bästa vän i över 8 år. På något sätt kommer hon nog alltid vara de, på det lilla egna. Så grattis! (och ett litet förlåt med (a) haha!)

ialla fall, Carro är den jag skrattar med mest. Det finns aldrig en stund då jag inte ler när vi är med varann. Det är de som är det bästa med henne, att hon alltid, alltid får mig på ett så hejdundrande bra humör!
Så nu tänkte jag lägga in lite citat från en gammal blogg där hon nämns!





Ons 11 jun 2005 22:23
"..så jag och carro sov hemma hos henne , ute i garaget =D . där trivs man nu ; ) haa. men innan vi sov så såg vi på kejsarens nya stil =D ,HAHA FAN VAD VI GARVA =D , värsta bästa humorn juh ; ) . " Ser det här ut som mongoliet ? neaj, jao , ja elr kanske. "
haha. "jag drömde att han var en laaama. sjilishcong " haha. sen också. " säg du tog mitt ekollan på ekorrens språk: ski skav skva. säg : jag vill ha tillbaka det: ski sko skatt. hahahahhaa , det var sååååå kul =D ."


Tors 30 nov 2005 21:33
I dag i skolan började carro & jag tjuta , vi blev as tjuriga på varandra , men sen gick det över =D muha. första gången jag tjutit i skolan på ååårrrrrr : P . det var faktiskt sorgligt , första gången vi någonsin blivit så arga på varann . men vi är trots allt bästa vänner så allt löser sig ju till slut ! =D


Tors 15 dec 2005 21:43

På träslöjden fick jag & carro damp : P . Jag hade min mp3 med mig så jag & carroo började skrika till , " känn ingen sorg för mig göteborg " & massa andra håkan & michael jackson låtar , eftersom det är min mp3 finns det bara dem : P , haha . vi är så jäkla bäst på alla sånger  och roligast tillsammas alltsååå ;d sen gick vi hem till carro och tog massa kort. Carro är världens härmis , då fick vi damp andra gången i dag :) , så jävla kul vi hade , höll på att kissa på mig : P . hon är för bäst.


Fre 22 jul 2005 21:48

Hej ! asså jag är SÅÅÅÅ lycklig ! carro har kommit hem ! Hon kom hem i förrgår . det första hon gjorde var att ringa mig , det kändes otroligt att få vara först : D När vi såg henne sprang vi bara ffram och kramade henne massor! jag har nog aldrig vart så glad tror jag, min carro, våran carro, allas carro! :D




Grattis ännu en gång Carro! :) <3



 


mys

2008-08-26 @ 15:18:44
Tack och lov säger jag bara! Genömblöt steg jag in från dörren nyss. Det öser ner i backen. Cyklade från skolan, vilket i och för sig bara tar 7 min men när det regner så mycket blir man riktigt blöt på de 7 minuterna. Så nu har jag bytt om till morgonrock, gjort mitt älskade te och ska kika på en film. Perfekt för en dag som denna.

Skolan flöt på riktigt bra. Dagarna går så snabbt! Det kanske är för att man har kul? Ja, min klass är faktiskt kul. Den går dock inte att jämföra med 9b, det kommer aldrig att hända. Det är så konstigt att se ungefär hälften av klassen i olika klasser nu i skolan och man går bara och hälsar på varann. inte som förut. Men pratar lite gör man allt alltid när man ser varann :) Jag saknar oss, redan.

Nej nu ska jag kika film, slänger in lite bilder sen. Puss!


Det skulle sitta fint med lite värme! :)

nollningsbilder

2008-08-25 @ 20:37:46
Det känns just nu som att inget går min väg. Min färgning, som aldrig blir bra direkt har nått samma resultat igen. Men istället tvärtom. Jag får alltid, verkligen alltid gula toner i mitt hår, men nu, nu så har det blivit inprincip vitt ;o Och saken är att jag bara färgat utväxten, så det blir som ett hack till resterande hår. Hur ska man göra för att lyckas någon gång? Arg Hanna. Inte bara arg för de utan också för min hals, den mår verkligen inte bra. Hur ont som helst och hur förkyld som helst. Det blir väl att dra med min kära lillasyster till soffan och dricka te tillsammans och kolla film (hon är också nämligen förkyld). Det skulle sitta fint. Min söta lillasyster och jag.

Tänkte lägga in lite bilder från nollningen med, så här kommer några :)


Sportgruppen här då, ridning är grenen ;)

Våran grupp, fjortisgruppen och såkallade fjortisdansen ;)

faddrarna kunde inte utse ett vinnande lag så de två "finallagen" fick ta ut en i varje lag som skulle battla, Andreas och Martin blev de. Dem strippa ;d

Badade i fontänen vid Katedral med. Den stank vill jag lova.

Efter en riktigt, riktigt roig kväll!

ny ögonfärg-igen

2008-08-25 @ 14:47:46

Då har man beställt nya linser! Dock inte samma som förra gången. Dem förra hade inget inslag av någon annan färg utan var helt bruna, vilket gjorde att dem inte såg helt äkta ut. Men nu har jag beställt ett par som har fått väldigt bra kritik så jag hoppas dem även sitter bra på mig! :)


 
Naturligt blå och sen kan det ju vara riktigt roligt att byta tycker jag!
Plus att jag tycker de är så fint att vara blond med bruna ögon.


dålig uppdatering-ändring

2008-08-25 @ 14:31:23
Har känt att jag inte vart så på g här på bloggen nu på ett tag. Men jag lovar, jag ska ändra på det. Det är liksom nu när skolan kommit igång, alla nerver, allt roligt, allt spännade, allt nytt. Det är så mycket nu direkt. I vilket fall som helst ska jag ändra på de från och med NU. :) Bra va?

Dagarna har flutit på riktigt bra på Katedral nu tycker jag allt. Jag älskar helt fullkomligt min klass! Helsköna människor hela bunten. Vi är ju som sagt 46 pers i tvärS så det finns liksom en person av varje kan man säga. Det är så härligt! Vi kommer nog få tre riktigt härliga år tillsammans. Nollningarna, speciellt i fredags, var awsome. Bra för man lär känna varandra bättre. Tänkte slänga upp lite bilder senare från lite av nollningen.

Nu sitter jag här hemma. Slutade vid 20 över 1. Hade också 2,5 timmars hål idag så det blev inte många timmar framför böckerna idag, vilket bara var skönt. Idag ska jag bara ta det lugnt och få lite gjort i rummet tänkte jag :)


Såhär såg Julias och min goda kväll ut igår. Varm chocklad och film-mys!

det vänner är till för

2008-08-21 @ 17:59:18
Vad finns det vänner till för egentligen? Jag tror att det finns många svar på den frågan, men det viktigaste av allt är nog att dem alltid ska finnas där för dig. Det tycker ialla fall jag. Dem ska bry sig om dig, skratta med dig, gråta med dig, trösta dig, prata med dig och bara finnas där.
I måndags så skulle nämligen Jag, Julia, Annie, Frida, Natti och Fia ses på kvällen för att få ett fint avslut på sommarlovet som tog mot sitt slut dagen efter. Vi hade bestämt oss för att vara ute och Fia sa att hon fixat en överraskning till oss. Men tyvärr fick varken Annie, Julia, Natti och Frida lov (då pga skolan dagen efter). Så jag och Fia hade egen picknick istället. Och vet ni vad? Den underbara tjejen hade bakat massor och köpt melon, andra bakelser, dricka och godis. Hon hade fixat så fint och tänkt på allt! Fia visste hur ledsna några av tjejerna var och ville finnas där och göra något fint, för att försöka få dem på lite bättre humör ialla fall. Det var så synd att de andra tjejerna inte fick se vad hon fixat och donat med, för det var så fint! Men det slutade med att vi två som mådde så bra så fick äta allt själva, inte för att vi klagade.. Haha, men det var nog den finaste tanken på länge.
Det är sånt vänner ska finnas till för.



Lite av hennes fina kladdkaka hon skrivit på och pysslat om med jordgubbar!

dagens

2008-08-21 @ 17:46:06
Jag har nämligen inte kamera för tillfället så det blir mobilen och den är inget vidare tyvärr. Men de är ju bättre än inget, right?





Tyvärr jätte dåliga bilder, men det blir bättre snart!

tröja; monki (min nya kärlek)
chinos; lindex
pumps; marie p sko
väska; friis & co

fika med filip och oskar

2008-08-19 @ 22:28:50
Då har jag nyss kommit in från en fika på stan med Filip och Oskar. Vi var väl ute i ca 2 timmar. Satt och pratade gamla minnen och om gymnasiet som börjat idag. Vi är nämligen gamla goda vänner ;) Har gått i samma klass i 6 år. Men när vi började 6;an flyttade Oskar till Belgien och Filip och jag började i olika klasser. Så lite reunion nu då ;) haha, inte riktigt, men det var ungefär 4 år sedan jag träffade Oskar. Om man inte räknar med i helgen. Så det var jätte trevligt!

Tog min lilla tupplur förrut och sov ett tag, hur skönt som helst. Sedan vaknade jag upp med ett strålande humör för att jag kom på att jag köpt med mig en ny spets tröja hem idag! Så den blir det att andvända i morgon. Helt kär i den. Men nu ska jag ta mig mitt kära älskade te, lyssna på Michael Jackson, försöka njuta av livet och bara ta det lugnt.

Hoppas att er dag varit lika fin som min! Puss


Det här kallar jag lycka. <3

nothing's simple

2008-08-19 @ 15:54:38

Det finns så mycket jag vill säga, så många ord.
Att sakna gör ont. Att sakna så är inget jag vill göra.
Men jag har hållt mitt ord, att inte velat hoppas.

I kissed a girl

2008-08-19 @ 15:49:48
Ett litet klipp jag spelade in i går. Inget noggrant eller så men jag älskar låten och nynnar på den hela tiden så var bara tvungen! :)



första dagen i skolan

2008-08-19 @ 15:46:53
Jaha, då har första skoldagen gått. Sp1e, TvärS och det känns än så länge jätte bra. Idag fick vi bara information os.v. Vi fick lära känna varandra lite smått också, men det blir rätt så svårt när man är 46 stycken i klassen. Men våran klass ser i alla fall ut att komma bli jätte bra. Vi fick också våra basgrupper idag och jag hamna ialla fall med två jag känner sedan innan, Alex och August. Så det blir nog bra! :) Ser faktiskt fram emot dessa 3 år nu.

Imorgon blir det nog en rätt så slapp dag i skolan. Det blir det ungefär hela veckan. Och senare mot kvällen blir det nollning för våran del! 3;orna verkar ha gått in för de riktigt ordentligen, men jag hoppas det inte blir allt för pinsamma saker vi ska göra. Men med lite alkohol i sig är ju nästan inget pinsamt så ;p

Nu ska jag faktiskt ta och sova/vila lite, sov inget i natt och vaknade tidigt. Med lite te och en tidning ska jag krypa ner under täcket. Bara ta det lugnt. Det behövs.




hade ingen passande, fick bli en bild hos Linus syssling innan Nykvarn :)

Nykvarn dagarna i korta versioner

2008-08-17 @ 18:46:44
Jag ursäktar så hemskt mycket för den dåliga uppdateringen! Men jag har har knappt rört datorn dem senaste 3 dygnen (lite till överdrift, men ändå). Så där har ni min ursäkt. Hoppas den fungerar lite iallafall.

Tis, ons och tors spenderades med mina älsklingsflickor Moa, Alex och Erica. Vi sjöng, pratade, skrattade, kollade film, solade, sjöng lite till och gjorde allt möjligt roligt! :) Det finns inte en stund då man inte ler tillsammans med dem, helt ärligt. 

På fredagen så var det Nykvarn som gällde och innan de var de förfest hemma hos mig med mina allra bästa vänner! Julia, Fia, Natti, Frida, Annie och jag såklart. Alla mina blonda vänner! Det var en hejdundrande kväll om jag får säga det själv. Riktigt roligt. Och vi lovade varann att det inte inte finns något och kommer heller inte finnas något som kan bryta oss isär. För de vi har är riktig vänskap. Lite power-talk hade vi där. Sen bar det in till Nykvarn och där träffade man på allt möjligt roligt folk.

Igår så blev det Nykvarn igen. Förfestade gjorde vi, (samma tjejer som dagen innan) hos Linus (Nath's förra klasskompis) syssling som har egen lägenhet och hans vänner och med Linus, Jocke, Alex och Carro. Ännu här en riktigt värd kväll! Dock slutade allt inte så bra inne på Nykvarn, Nattis väska blev snodd, och hon hade allt möjligt dyrt i den. Så om någon sett en Louis Viutton väska hör av er :)

BILDER FINNS PÅ HANNAWESTMAN PÅ BILDDAGBOKEN :)


Det är vi som vet hur ! ;)

Skriver ett inlägg snart om tävlingen i Jönköping :) Med massa bilder! :)

dagen till all ära

2008-08-15 @ 12:17:01

Nu har man som tur va fått sig en liten blund. Nya krafter för idag tas in, låter bra va? Är rätt taggad inför ikväll också. Vi skulle egentligen åkt till Nath's förra klasskompis Linus, men vi orkade inte så vi bestämde oss för vara hos mig istället. Det blir vi tjejer. Ska bli riktigt kul. Sen blir det ju Nykvarn dit inprincip hela linköping ska? Perfekt avslutning på sommarlovet är en sak som är säker.

Så det blir att fixa massa saker till det idag. Ska dra mig hem till mamma också och hämta lite saker och sedan ska jag till Alex och lämna av mina saker tills i morgon (för i morgon ska vi nämligen tävla) haha, lycka till för oss, vi får väla ta de lite lugnt ikväll ;) Sen ska jag till Natti och fixa lite där med. Och sen kommer tjejerna. Och efter nykvarn sleepar jag hos Alex för en tidig uppstigning bestående av sång och dans med tjejerna! Härlig dag!


Det här är vad livet går ut på!


this time was diffrent

2008-08-15 @ 11:09:40

Var uppe redan vid 9. Kan inte somna om, kan inte sluta ögonen och låta dem vara kvar så. Jag tänker för mycket. Alldeless för mycket. Jag har alltid vart sån. Tänker och ser allt de negativa i de hela. Aldrig något positivt. Det behöver ju faktiskt inte alltid vara negativt. Men nej, min lilla hjärna tillåter inte mig att tänka positivt. Är det bara jag eller känner alla andra också så? Jag har ont i hjärtat av det. Det jag vill mest i hela världen, i denna stund, är för långt bort. Det är för långt bort, men ändå så nära. Hur mycket ska ett hjärta behöva stå ut med?



outfits

2008-08-15 @ 01:53:33
Så, då har jag fixat en kategori med outfits. (därbland lite gamla också, så man får ju ta hänsyn till de med :) Jag har tänkt att börja lyssna lite mer på er nu och gör därför de för eran skull :) Att skriva blogg gör jag för min egen skull, att få skriva av sig är bland de skönaste som finns. Men jag tycker de är så extremt kul att de är så många som läser den och självklart vill jag ju göra den så bra som möjligt för er skull också. Så därför gör jag såhär. Det är bara att slänga in mer tips, är tacksam för allt!

dagens

2008-08-15 @ 01:00:34

Skinnjacka; hm
kjol; cubus
skärp och väska; second hand
(sedan tygskorna från hm)

gårdagens

2008-08-15 @ 00:58:13

Linne;hm
Skjorta; pappas
Shorts; pappas
Fotlänk; bulgarien
skor; hm
Ring; glitter
väska; second hand

fikakväll

2008-08-15 @ 00:55:56

Kvällen blev super, som vanligt med mina älskade tjejer. Dem är totalt olika men ändå kompletterar dem varann så bra, jag bara älskar att vara med dem! Det finns inte en sekund då munnarna är tysta eller leendet har slocknat. Det händer liksom aldrig. Det händer aldrig när vi är med varandra.
Vi fikade i alla fall på Steve´s, satt där ett bra tag. Sedan började vi frysa och bestämde oss för att röra lite på oss. Vi träffade då på Charre, Sophie, Johan, Andréa och Emma. Pratade med dem ett tag och jag har Charre tog upp alla gamla minnen. Ja, det finns inget annat än att skratta! Sedan skulle vi traska hemmåt. Eller cykla. Men så blev det dock inte. Jag kan inte säga att cyklarna är på våran sida idag. Först blev min stulen i morse och nu gick Alex nyckel sönder när vi skulle öppna låset. Så vi fick gå hem. I det kalla. I bara kjol. Stackars oss. Men en trevlig kväll ialla fall!

Imorgon blir det fixa massa saker på stan och lite så innan tjejerna kommer till mig på kvällen och sedan drar vi ner till nykvarn. Ska bli fint!

sleep tight!


varför så långt bort, men ändå så nära?



Erican och jag! Hemskt bild dock


Mokis och Alex!


dygn med mina bästa

2008-08-14 @ 18:01:54

Jag ursäktar för en hemskt dålig uppdatering! Men jag har inte vart hemma och inte haft tillgång till någon dator de senaste dygnet. Har nämligen spenderat min tid med mina älskade "små"tjejer! Moa, Alex och Erica. Hur trevligt som helst. Vi började dagen med att träna för fullt och vi fick ny och riktigt bra kritik från Helena, kändes ju mer än bra! :) Sedan åkte vi hem till Moa, gick promenad, sjöng, myste, åt mat, kollade film, tv, pratade och hade de jätte mysigt! Sedan sov jag och Alex där. På morgonen gjorde jag och snygg-Alex frukost till Moa, snälla tjejer vi är va? Och sedan åkte vi och solade. Tragiskt nog så blev min cykel snodd där. Och vi som bara var borta en halvtimma! Helt sjukt. Lagom butter och sur var jag vill jag lova. Eller, jag är. Men livet är inte rättvist, de är något som är säkert.

Kom nyss hem och ska snart kila iväg igen. Ska till stan och fika med dem igen ;d Får se vart vi hamnar men mysigt ska det ialla fall bli. Försöker hinna slänga upp en gårdagens om jag hinner!

Hörs sen, pöss!


I wouldn't mind

2008-08-13 @ 14:47:38

Godmorgon kära vänner!
Tro det eller ej, men solen skiner faktiskt i Linköping ;o! Jag och Julia märkte de när vi traskade ifrån Petter i morse. Redan varmt då, så vi strosade ner till tåget i bara linnen. Rätt skönt! I alla fall, igår var vi som sagt hos Petter. Jag, Julia och Natti. Fettade oss lite, kikade filmer och pratade. Sedan sov vi där allihoppa :) Vaknade av att Petter och Natti spelade musik i örat på mig typ och pratade hur högt som helst. Fast om jag ska vara ärlig, jag är inte förvånad ;o Haha.

Nu när som helst ska jag kila till Erica där Moa och Alex också är :) Vi ska träna tills i helgen ha oss. Ska bli väldigt trelvligt! Nej men nu måste jag rusa, ska fixa lite. Skriver sen, puss!


Natti och Petter!


dagens

2008-08-12 @ 20:05:44
Nu ska jag snart iväg till Petter med Nath, Julia och Martin. Ska bli trevligt! Måste öka nu, så det blir inget långt här inte. Regnar som tusan ute och vi ska cykla till station och tåget, härligt! Haha, genomblöta, men men.

Slänger in dagens här igen med;


T-shirt; bik bok
ringar; glitter
Jeans; lee, tagit sönder själv

gårdagens

2008-08-12 @ 20:01:35

t-shirt; bik bok
kjol; hm
väst; second hand
skor; skopunkten
armband; hm, glitter
väska; hm

gårdagen

2008-08-12 @ 12:45:30

Godmorgon mina vänner!
Då har man stigit upp och hunnit få i sig en riktigt frukost. Julia har även hunnit gå och jag har redan hunnit börja sjunga. Snabba takter! Gårdagen var ialla fall super kul. Först blev det fika med inga mindre än Julia, Frida, Natti och Fia. Mina hjärtan. Prat och mys för fullt. Sedan drog vi in till trädgårn där de var massa folk. Utomhusbio. Teknad japansk manga film, inte så frestande va? Hur kan man välja en sådan film? Hah. Men där träffade vi massa folk och hade de trevligt och sedan for jag och Julia hem och sov hos mig. En väldigt trevlig kväll!

Idag vet jag inte vad som händer, det blir ialla fall sång för hela köret nu sen ikväller antar jag att jag leker med Julia. Det brukar bli så ;) Ska även slänga in dagens senare, för det är ju det alla vill ha mer av, så kika in!


En posande Hanna och Julia ;d


Hemskt bild, men jag älskar dig!


En snygg Hanna


Martin likaså!


Min fjant och jag


angelights

2008-08-11 @ 18:16:05
Såg att Erica lagt in några bilder från när vi sjöng i Nynäshamn, så jag tänkte slänga in dem här också. Eftersom vi blev så missnöjda i Nynäshamn funderade vi på att åka till en annan stad och tävla och vi behövde inte fundera på det länge för vi fick redan en inbjudan nån vecka efter till att vara med i Jönköping nu på Lördag. Så vi bestämde oss för att vara med en gång till! Helst vill vi vinna, så otroligt gärna, men som förra gången så vet vi nu att allt kan hända. Dock har jag fortfarande damp på att hon vann. Haha. Men att bara vara ute och sjunga me dessa tjejer räcker gott och väl för mig. För när vi sjunger tillsammans, det är då det är som roligast. Allt är så sjukt bra då. Kan inte bli bättre.
Så nu blir det nya tag tills i helgen! Yippie!


Let's twist again!


Lunch hann det bli mellan finalen


Till finalen kom vi iaf :)

totalt broken

2008-08-11 @ 17:14:34
När man inte sjungit på så länge som jag gjort nu (två veckor ungefär) så får man lite panik. För min del är det så iaf. Då menar jag att sjunga här hemma, vid anläggningen. Så igår direkt när vi kom hem rev jag upp allt och kopplade in de och sedan sjöng jag i år ungefär. Sedan fick jag ont i halsen. Vaknade i dag och sjöng direkt och redan nu har jag pajjat min hals. Jag har sjungit så jag gått sönder. Måste det vara så? Kan man bara inte få sjunga hela dagarna långa utan att de ska kännas. Gud vad mitt liv skulle vara perfekt då.

Så nu blir det en paus. Måste låta halsen vila. Istället sätter jag mig här. Och så fort jag kommer i närheten av datorn så börjar jag fundera. Jag tänker alltid alldeless för mycket. Skuldkänslor har jag med. Fast jag vet inte om jag borde. Aja, just nu längtar jag bara tills Julia skrutt har tränat färdigt så jag kan få leka med henne och Fia. Inte sett dem på länge nu. Iaf inte Fia. Och för mig och Julia är en vecka waaaay to long. Jag saknar dem helt enkelt!



Dem här två vet jag aldrig skulle svika. Riktiga äkta vänner.

då var det dags igen

2008-08-11 @ 13:29:12
Jaha, då var det dags igen då? Jag känner faktiskt väldigt mycket för att börja blogga igen och känt de ett bra tag nu. Så det ska bara bli kul! Har lyssnat lite på era tips och så, så jag ska försöka ändra lite smått med tiden.

Iaf, har ju inte bloggat på hela sommarlovet ;o Känns lite konstigt men jag har ju inte riktigt haft den tiden så det var nog bra med en liten paus, iaf för min del. Mitt sommarlov, som alla andras börjar närma sig sitt slut har faktiskt vart helt underbart. Det har hänt så mycket nya saker, spännande, fantastiska, hemska, roliga os.v som jag gärna skulle vilja dela med mig av och skriva det här men håller det ändå för mig själv eftersom man kan få inte så roliga konsekvenser av att berätta allt vad som händer. Men helt underbart har det iaf vart! Hoppas ni likaså haft/har det :)





Klockan är snart halv två och jag har just stigit upp. Får ångest av att komma tillbaka till Sveriges pissväder. Åtminstonde till Linköping. Varför kunde jag inte fått bo där jag vill bo? Bulgarien var helt sjukt jäkla underbart. Mitt självförtronde måste nog vart de bästa någonsin när jag var där. Blond och svensk, det sa allt. Haha. Fick mina vänner från Holland med, några jag inte glömmer! Nej, nu ska jag inte sitta och dagdrömma. Utan jag ska fixa lite hemma, sjunga som in i tusan och sedan ikväll blir det att leka med Julia och Fia! Mina älskade vänner!

skriver mer och uppdaterar ett par gånger om dagen, så håll utskik! :)
(långt inlägg, sry)


Jag blev så kär i den här hatten så det inte finns ord! :)
ni måste ju hålla med om att den är fin?

RSS 2.0