då var det dags igen

Jaha, då var det dags igen då? Jag känner faktiskt väldigt mycket för att börja blogga igen och känt de ett bra tag nu. Så det ska bara bli kul! Har lyssnat lite på era tips och så, så jag ska försöka ändra lite smått med tiden.

Iaf, har ju inte bloggat på hela sommarlovet ;o Känns lite konstigt men jag har ju inte riktigt haft den tiden så det var nog bra med en liten paus, iaf för min del. Mitt sommarlov, som alla andras börjar närma sig sitt slut har faktiskt vart helt underbart. Det har hänt så mycket nya saker, spännande, fantastiska, hemska, roliga os.v som jag gärna skulle vilja dela med mig av och skriva det här men håller det ändå för mig själv eftersom man kan få inte så roliga konsekvenser av att berätta allt vad som händer. Men helt underbart har det iaf vart! Hoppas ni likaså haft/har det :)





Klockan är snart halv två och jag har just stigit upp. Får ångest av att komma tillbaka till Sveriges pissväder. Åtminstonde till Linköping. Varför kunde jag inte fått bo där jag vill bo? Bulgarien var helt sjukt jäkla underbart. Mitt självförtronde måste nog vart de bästa någonsin när jag var där. Blond och svensk, det sa allt. Haha. Fick mina vänner från Holland med, några jag inte glömmer! Nej, nu ska jag inte sitta och dagdrömma. Utan jag ska fixa lite hemma, sjunga som in i tusan och sedan ikväll blir det att leka med Julia och Fia! Mina älskade vänner!

skriver mer och uppdaterar ett par gånger om dagen, så håll utskik! :)
(långt inlägg, sry)


Jag blev så kär i den här hatten så det inte finns ord! :)
ni måste ju hålla med om att den är fin?

Kommentarer
Postat av: elin

skönt att ha dig tillbaka hanna ! :)

2008-08-11 @ 16:31:17
Postat av: amanda

är det du på bilden? jättefin bild iaf! :D

2008-08-11 @ 16:56:01
URL: http://ammizz.blogg.se/
Postat av: Hanna

ja, de är de :) tack så mkt :)

2008-08-11 @ 17:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0