rullande hanna på g

Hallojs allihoppa!
Just nu sitter jag i Poltans knä och sjunger en liten truddilutt! Jag, Nath och Julia har nyss vart inne i stan. Vi har kikat lite i affärer, dock inte vidare mycket. Har också ätit på bosses, andra dagen i rad. Ack ack. Det är som Julia och jag säger, Natti gör oss feta. Hon har alla dess godaker hemma som bara ropar på oss! Och såklart vill man ju inte tacka nej till något sådant gott. Och hon är alltid pepp för lite onyttigheter på stan, så som idag.

Har också haft redovisning i dag. Det gick strålande! Axel och jag pratade på riktigt flytande och Julia som satt bakom vår lärare såg att vi fick alla stjärnor, alltså det bästa. Det är ju bara för bra. Vi pratade dock på i 30 min istället för 20, men hoppas att det inte gör något. Lyckat i alla fall, Hanna är nöjd.

Är hos Nath för tillfället, som alltid. Ska snart äta lite och även titta på "so you think you can dance" och grey's. Nattan har också bestämt sig för att baka kladdkaka, den onyttiga ungen! Och såklart kommer den bli omotstånflig, som alltid och det kommer sluta med att både Julia och jag njuter av den.

image229

Kommentarer
Postat av: Anonym

onyttigheter är itne bra för dig. Hur kan du ens äta när folk säger till dig att du är för tjock? vakna upp!

2008-04-02 @ 19:38:44
Postat av: Anonym

HAHA! kommentaren, du är inte tjock! i promise (:

2008-04-03 @ 08:03:36
Postat av: Anonym

Oh snälla! Varför säga att hon är tjock ens? vem vill vara pinnsmal? För det är väl hon skulle vara om hon inte såg ut som hon gjorde..

2008-04-03 @ 08:52:08
Postat av: Anonym

alltså ärligt talat, ofta att hanna skaffade denna bloggen för att få en massa kommentarer om att hon är tjock? Det kvittar väl fan om hon är tjock eller inte (vilket hon inte är). Men det är ju förfan inte ni som lever i hennes kropp. Det är hon själv som gör det. Sluta lägg er i och skaffa ett liv, förfan ni börjar bli pinsamma nu!

2008-04-04 @ 17:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0