gårdagen

Hej kära vänner!
Jag ursäktar mig som vanligt för dålig uppdatering. Men som jag sa i förrgår så har jag verkligen mycket plugg nu. Ända tills i morgon för då är det prov. Så idag blir det ändring, nu ska jag uppdatera bra igen. Det som är så roligt är att det bara ökar läsare för varje dag som går. Känns jätte roligt! Även fast jag inte skriver så mycket. (Eller inte de senaste dagarna i alla fall)

Igår var en riktigt bra dag. Jag och julia var jätte duktiga och satt på biblan och pluggade igenom hela andra världskriget i tre timmar i sträck. När vi gick därifrån gick vi med raka ryggar, vi var rätt stolta vill jag lova. Men det var faktiskt jätte lätt att plugga där. Fick så mycket gjort, med hur många böcker som helst.

image299

Efter vi pluggat så blev det att åka direkt till Johannelund för att möta upp Lina. Vi skulle köpa mat och laga till Jakob när han var i Katrineholm och överraska honom när han kom hem. (Eftersom att han bara äter massa protien pulver os.v) Vi handlade snabbt och tog sedan moppen (tre stycken på så busiga som vi är) upp till Jakob. Det kändes som en hiss upp för den oändligt långa backen. Väldigt skönt! Vi lagade maten snabbt och var helt till oss eftersom vi ville ha maten klar när han kom hem. Och i SISTA sekund så var allt färdigt! Han kom hem och vi hade dukat så fint och tänt ljus. Blev jätte gott och jätte trevligt! En riktigt härlig kväll må jag säga.

image300
Dessa sötnosar gjorde oss sällskap resten av dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0