fredag, underbara fredag

Ursäkta för dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte orkat. Jag har vart upptagen med att titta på SATC hela eftermiddagen eftersom att de är så otroligt bra! Fastnat för det verkligen. Jätte roligt att se om allt från början.

Hade NP i engelska idag. Jag som var så nervös i går redan, kan ni tänka er hur nervös jag var idag då? Jag är en mvg elev men trodde jag skulle få g i går kväll. MEN proven kom och läsförståelsen gick galant! Hur bra som helst, tror jag i alla fall, det kändes så. När det väl kom till hörförståelsen gick det inte lika bra. Det var den jag var mest nervös för. Jag kan helt ärligt inte säga hur det gick, eftersom att jag mest bara skrev på. Får väl se sen. Lite för lite tid tyckte jag det var dock. Men jag är väl rätt nöjd i alla fall. 

Ikväll blir det att träffa mina kära vänner Julia, Nath och Frida. Vi sitter ihop nuförtiden, och vi gillar't. Får se vad som händer. Hade tänkt fest, men ingen är särskilt pepp så det blir nog bara mys ikväll. Om jag ska vara ärlig föredrar jag nog mer myskvällar med tjejerna, massa prat och mys framför en utekväll. Elr, ibland, inte för ofta, då är det himla roligt att festa! Men som sagt, det blir nog myskväll idag.
Nu ska jag städa lite, skriver sen, pussis!

image246
Jag och Julia gillar mys :$

Kommentarer
Postat av: Anonym

det gör vi (A) .

2008-04-05 @ 00:52:11
URL: http://juliapoltan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0